Det vardagliga livet

Imorse när väckarklockan ringde så kunde jag inte förmå mig att stiga upp. Jag ställde istället om klockan en halvtimme framåt. Och sedan en halvtimme till. Tur att jag dels hade tänkt stiga upp relativt tidigt och tur att jag har flexibla arbetstider!

När jag väl tagit mig upp ur sängen var duschen upptagen, så idag har jag fått gå omkring med halvsmutsigt hår. Kändes inte som att jag var på topp direkt. Men smutssigt hår eller inte, möten hålls ändå. Så jag och mitt hår gick iväg på möte med strukturfondsgruppen. Som tur var så höll mötet bara på under "förmiddagen" (vi avslutade 13:45, så det blev sen lunch idag). Eftermiddagen ägnade jag på kontoret med att skriva en rapport på förmiddagsmötet.

Efter jobbet tog jag tunnelbanan till Gare du Midi, vilket är den största tågstationen (tror jag) här i Bryssel. Varför gjorde jag det då? Jo, för på fredagmorgon klockan 07 ska jag sitta på en buss som tar mig därifrån och ut till flygplatsen Charleroi. När JF-Stockholm var på studieresa till Bryssel hösten 2010 så minns jag att Gare du Midi var stort och krångligt och ganska dåligt skyltat. Så därför tänkte jag att det kan vara en god idé att åka dit nu innan fredag för att kolla in hur jag tar mig från tunnelbanan till busshållsplatsen. Och tur var det! I cirka 45 minuter promenerade jag omkring på stationen för att försöka hitta på rätt. Slutligen hittade jag också platsen där bussen går från och sedan memorerade jag vägen tillbaka till tunnelbanan. Så nu hoppas jag på att hitta relativt snabbt och enkelt på fredag!

När väl kom hem hade klockan hunnit bli halv sju och magen kurrade. Så jag värmde lite middagsmat och förtärde den framför ett avsnitt Prison Break. Jag är nu på tredje säsongen och, tro det eller ej, men det är fortfarande spännande!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och dessutom har jag hunnit måla naglarna. Måste ju försöka vara lite fin när jag träffar Adam på fredag (ja, alltså jag kommer ju duscha igen innan dess - men jag syftade på naglarna). Det blev mitt favoritlack från Maybellines "forever strong"-serie, färg nummer 490 hot/rose salsa.

Snart ska jag gå och lägga mig, för imorgon vill jag lyckas komma upp ur sängen när klockan ringer första gången!


Sänder en krya på dig-hälsning till min mamma som är på sjukhuset just nu. Hon har opererat knäet och enligt rapport från min lillasyster så hade hon jätteont tidigare ikväll och blir därför kvar över natten. Men allt har gått bra ändå. Kram mamma, du är bäst! ♥

Kommentarer
Postat av: Mamma

tack för hälsningen gullungen!

2012-02-29 @ 13:18:33

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback