Vad som upptar mina tankar

Måndag och nu är det lite mer än tre dygn får jag äntligen träffa Adam igen. Den här gången är det alltså min tur att sätta mig på ett flygplan för att vi ska kunna ses. Jag har alltså en helg i Stockholm framför mig. Jag flyger redan under förmiddagen på fredag och sedan tillbaka hit till Bryssel på måndagsmorgonen. Det innebär att vi har relativt mycket tid att umgås. Våra planer är att fredagsmysa med tacos, lördagsmysa med Melodifestivalen och sedan söndagsrocka med Laleh-konsert. Natten mellan söndag och måndag räknar jag väl med att få drygt tre timmar sömn innan det är dags för mig att påbörja resan tillbaka. Så går det när man snålar lite och väljer RyanAir istället för t.ex. SAS eller Brussels Airlines.

Hur som helst, idag har jag spenderat dagen på kontoret. Jag har skrivit rapporter från förra veckans möten och så har jag förberett mig inför kommande möten. Rapporterna skickade jag iväg till berörda tjänstemän (och politiker) hemma på Åland, precis som jag gör med alla rapporter.

Nu ikväll har jag inte fått mycket gjort, jag har strukturerat alla miljoner papper jag har (i detta papperslösa samhälle...) och så har jag kollat på de sista avsnitten från Prison Breaks andra säsong. Så småningom är det dags för mig att sova. Det är ju en dag imorgon också!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback