Triss i blått eller en välbehövlig dag

Den här lördagen har jag ägnat åt att först sova ut och sedan åt att vandra runt i ett stort köpcentrum, City 2. Det var underbart härligt att gå runt i ett köpcentrum, där jag kände igen flera märken och butikskedjor. Det var till och med så härligt att jag fick tårar i ögonen när jag gick in på the Body Shop och doftade på min favorit body lotion. Den doftar verkligen hemma och Stockholm för mig! Och eftersom det var rea på the Body Shop och jag ändå behövde en duschkräm, så införskaffade jag en stor duschkräm i doften moringa (min favorit alltså). Så nu kan jag dagligen känna doften av hemma! Ljuvligt.

Utöver att gå runt i affärerna och njuta av välbekanta saker så handlade jag också en del nödvändiga saker, saker som jag bara har väntat på att få köpa (under veckan som gått har jag inte hunnit med det). Så nu blir det att leva snålt tills första lönen kommer (den 31a januari).


Det viktigaste av allt: ett par varma sockor (av angora)!


Den omtalade duschkrämen och ett body butter.


En t-shirt/blus att ha på jobbet.


En blå skjorta med svaga ränder.


Och ytterligare ett blått plagg, en blå blus.


En kärleksroman (jag kunde inte tänka mig att läsa något annat än romantiskt när jag stod där i bokhandeln och saknade Adam) och en guidebok om Bryssel (och lite om Antwerpen, Ghent och Bruges). Det börjar bli dags nu att jag läser på om staden jag bor i och hittar alla (turist)smultronställen!


Och slutligen ytterligare en viktig sak: paraply! Det regnar rätt ofta här har jag fått erfara.

Kommentarer
Postat av: Anna

t-shirten var jättefin :)

Postat av: Julia Lindfors

Tack Anna! Jag gillar också den och jag tror att jag tar den på mig imorgon på jobbet.

2012-01-22 @ 20:35:49
URL: http://tejprulle.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback