På Åland

I tisdags, inte långt efter att vi färdigställt vår mysvrå, åkte jag iväg till Åland. Så jag har varit här på ön sedan i tisdagskväll och jag kommer inte åka härifrån före på lördag eller söndag. Igår spenderade jag förmiddagen ute vid vår stuga tillsammans med min mamma och min mormor, vi vårstädade stugan så att den är fräsch igen efter vintern. Efter det gick jag ner till stan med mina småsystrar en sväng. Sedan gick eftermiddagen och kvällen i en rasande fart, utan att jag egentligen fick speciellt mycket gjort. Förutom att umgås med min familj då, det hann jag med.

Mitt i allt under kvällen stängdes vattnet av här i huset och vi kunde ganska snabbt koppla ihop det med de uppgrävningar/rörarbeten som görs drygt hundra meter från vårt hus. Ett tag var vi lite stressade, fyra kvinnor som alla måste få gå på toaletten innan läggdags... Men vattnet kom tillbaka vid 22-tiden, så vi klarade oss bra.

Idag var min plan att stiga upp tidigt för att hinna plugga och träna, men jag kom inte ur sängen före efter nio. Hittills idag har jag hunnit med att gå ut med hunden (och ena lillasystern) och läsa bloggar. Nu tänkte jag övergå till att läsa kurslitteratur, känns vettigare att spendera min tid på det.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback