Valborg

Igår var jag och handlade med Louise, Andrea och Erri, vi handlade maten som vi ska äta tillsammans idag. Vi ska äta hos Mimis pappa, och kanske kommer Ella med. Hoppas på det. Fia kan tyvärr inte komma med, för hon ska till Sverige. Tråkigt.

Nå i alla fall, vi var och handlade, sedan förde vi maten till Mimi. Efter det gick vi till busskiosken (ja, vi är stammisar), Andrea och Lolli köpte bollglass, och jag och Erri tog bara deras gratis godis ;) haha.
När de hade ätit sina glassar så gick vi till IP och kollade på Linus och hans lags fotbollsmatch, dom spelade mot något svenskt gul-svart lag. IFK (Linus lag) vann med 2-1, och Linus försökte döda motståndarnas målvakt, tror jag.

När matchen var slut så gick vi hit till mig (fortfarande Lolli, Andrea, Erri och jag) och kollade på Madagaskar, och fyfan vilken skön film det var! Helt klart min nya favorit komedi film (eller jag är inte säker på om jag kanske fortfarande tycker att Dude where's my car är roligare). Men Madagaskar var precis så skruvad och rolig som vi är xD, haha. Den är helt klart sevärd.

När den var klar så for alla hem och åt middag, och jag var ju redan hemma, så jag åt bara middag. De andra åt Lax och potatismos, men eftersom jag avskyr fisk och blir illamående av potatismos så åt jag spaghetti och köttfärssås från tidigare i veckan. Det gick väl det med.

Direkt efter middagen så ville Jenny ut och köra (hon håller på och övningskör med mamma nu), och eftersom jag inte varit med förut när Jenny har kört, och ville veta hur duktig hon var, så följde jag med. Vi for runt lite hit och dit, och hon körde bättre än förväntat! När hon väl fyller år så kör hon säkert perfekt. Nästan.

Medans vi åkte runt där så planerade vi när och var vi skulle spela kubb senare under kvällen, så min mobil gick varm.

När klockan närmade sig 7 så förde Jenny hem mig, så hämtade jag min jacka och så for vi och hämtade Lolli. Så skjutsade Jenny oss till stadshusbacken.

Där var Ella och Malin redan. Efter ett tag kom Mimi, och sedan Erri och Andrea (Andrea hade med kubbet så vi kunde inte spela före hon kom). När kubbet alltså hade anlänt så började vi spela. Och vi hade ständigt publik av några killar, men det var bara irriterande. Nog för att jag känner dom, men det vill jag helst inte tala om. Efter ett tag kom Linus dit, under falska förhoppningar att Nisse (Anton Nilsson) också var med oss (men han var hos Teo på födelsedagskalas, men det sa vi inte till Linus ;)).

Vi spelade kubb ett tag, och sedan for Andrea och Erri med Affe till Grem, och Ella och Malin for också iväg, vart vet jag inte riktigt. Så Mimi, Linus, Lolli och jag vandrade runt på stan lite och töntade oss. Och efter ett tag så gick vi till Select och sedan for vi alla hem vid 23 tiden. Skönt egentligen.

När jag kom hem kollade jag på sex and the city, fast jag hade tänkt kolla på brokeback mountain, men jag orkade inte. Och sedan sov jag, det var skönt.

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och har inte hunnit göra något vettigt. Tror det bara blir att chilla nu på dagen, om inte jag hittar på något med Lolli.

Och kl 17 ska vi till Mimi och laga mat och äta. Mumma. Efter det vet jag inte vad som händer, men det skulle vara kul att träffa typ Tomas och Fro och dom, undrar om dom har hittat någon fest ? Hoppas. Och inatt ska Lolli sova här hos mig också :)

bättre nu Ida?

Skipper, don't you think we should tell them that the boat's out of gas?
No, just smile and wave boys, smile and wave,
Julia

Idas frågor

Ida har ställt två frågor, låt mig besvara dem i denna blogg.
1. Hon undrade om vi tyckte Flight plan var en bra film?
-ja, jag tyckte det var en helt okej film. Lite seg i början, och eftersom jag redan visste hur den slutade, så var det lite tråkigt. Men den fungerade nog, och Jodie Foster spelar fantastiskt. Hon var perfekt för rollen. Nog tycker jag filmen var helt värd att se, men inte direkt någon Oscars vinnare, om man kan säga såå..
2. Hon undrade vilken jävla busskiosk jag pratade om?
-minns du Ida, när vi var yngre så fanns det en kiosk mellan bibban, bussplan och medis? Själva byggnaden har stått kvar i alla år, och nu har Rökka-Börje tagit över den kiosken, och säljer nu allt man kan tänkas villa ha. Och dom har öppet till ungefär 23.00, och i sommar ska dom antagligen ha öppet längre. Det är toppen!

Shouldn't be here,
Julia

Brännboll och sköna typer

Haha, först var vi till Backerberg och spelade brännboll, Lolli, Fia, Erri, Andrea, Ella, Mimi, Tomas, Hagge, Linus, Nisse, Affe, Eddy och jag. Lolli körde moppe dit, och jag sprang nästan hela vägen, jag är otroligt duktig xD. Det var roligt att spela brännboll, även fast det inte gick så bra... :p Men det ger en sommarkänslor, och sommarkänslor gör en glad. Alltså var jag glad ikväll. Efter ett tag dissade Affe och Eddy oss, och sedan for Andrea och Erri, sedan måste Fia hem, och sedan for Tomas också hem. Kvar var Lolli, Mimi, Ella, Linus, Nisse och jag. Men ack så trevligt man kan ha ändå. Vi tog oss in till stan på de olika sätten som vi hade kommit till backeberg, cykel, moppe och fötter. Vårat mål var återupptagningen av busskiosken, som hade premiär idag. Den är tuff, jag gillar den starkt. Där var det lite annat folk redan, som vi snackade smått med. Och sedan satt vi och skrattade. Linus med alla sina sköna typer, och Ramsay (han kom dit sen) som tycker Nisse är hård ;). Ojoj... Men sedan kände vi oss som desperata Nygge-raggare (detta var absolut inte våran avsikt) så vi for hem. Nu är Lolli här med mig och står och kikar över min axel, hon luktar tandkräm.

Godnatt.

Godnatt sa en katt som hade fått fnatt,
Julia

Nu är det jul igen

...eller så inte :)

Idaaag, vad har hänt idag?
Jo, först när jag kom ner till bussplan imorse så var det 5 fulla ungdomar där som skulle till eckerölinjen, jävla töntar. Fulla kl kvart över sju på morgonen :)

I skolan hände väl inte så mycket, jag hade mitt föredrag om 'Grabben i graven bredvid' och så lämnade jag in bokrecensionen. Brabra att ha det gjort. Det är lite tomt i skolan utan idrottarna, som är på praktik, men nästa vecka är dom tillbaka igen :)
Vi hade ingen lärare de två sista lektionerna, för lärarna hade varit dåliga på att kommunicera igen, dom är också töntar. Då satt vi i datasalen och tråkade, jag kollade på mobiltelefoner, bärbaradatorer och bluetooth till datorn, jag vill ha alla dom tre, men tyvärr har jag bara råd med bluetooth. Jävlar att allting ska vara så dyrt!

Efter skolan var jag till bibban med Lolli, och sedan var vi till nya busskiosken, som har öppnat nu :) dom gav gratis popcorn tipsade ann, sara och jenny oss om ;) vi rusade dit xD

sedan åt lolli middag här, och nu vill vi att tomas eller fro ska logga in på msn, men jag tror dom jävlarna är på fotboll :( :p

Nu ska jag och Lolli kolla på film så länge :) Flight Plan.

Det är inget att diskutera,
Julia


Tidig morgon

Jag vill att ni observerar tiden, 06:43.
Och jag är vaken och ska snart gå till bussen, wiiha.
Jag övervägde att försova mig imorse...
men så steg jag upp iaf.

Duktigt va?

I don't know what it is, but I think I'm falling in love,
Julia

Fotboll och kyla?

Nu har vi nyss varit på fotbollsmatchen IFK-HONKA, jag, Lolli och Fia.
Och en massa andra tokiga ålänningar, seriöst, vem går på en fotbollsmatch med så lite kläder som jag hade? -ingen. När ska jag lära mig att klä på mig vettigt före jag far någonstans?
Jag såg en hel drös med människor som jag kände på matchen.
Och HONKA vann med 2-1. Så kan det gå.
Men spelarna i honka var snyggare än dom i ifk, så det fanns något att vila ögonen på iaf ;)

Nu ska jag kolla lite om jag lyckas få i mitt nya grafikkort, annars får jag tvinga Fro eller någon att komma och göra det åt mig i helgen ;) Ska bli skönt med ett nytt och fint!

Och nu funderar jag på att gå ut med hundarna och sedan kolla på brokeback mountain... Hmhmhm. Möjligen. Det blir nog så, skulle jag tro. Och sedan krypa till kojs.

Imorgon blir det nog regn, eller dåligt väder, då ska vi kolla på film, Flight Plan med Jodie Foster och hennes foster ;) haha. Och om det är bra väder på lördag så ska vi spela kubb/brännboll, och jag hoppas killarna vill vara med! ;)
På söndag ska vi flickor äta middag tillsammans, och sedan får man se vad som händer? Vi hittar nog någon att vara med :) Hoppas jag.

För jag vill också ha någon att dela värmen med,
Julia

Asså jaa

Ida och jag är töntar som äter massa grädde xD NOSHITKIDDING!
Haha, men det är bra för musklerna.
Och gissa vad, idag är det sol, så jag har äntligen shorts på mig!
Som jag har längtat :p
haha, fast sicko envisas med att säga att jag har så små byxor ;)
xD

idag har vi kollat på teatern som skaparna gör, igen.
vi har filmat den,
och vi ska om 30 min filma den igen, SUCK.
Haha.
Och Anna är sjuk idag :/
man börjar bli så van vid att det alltid är någon som är sjuk, så jag bryr mig knappt längre. Suck..
Men det ska bli skönt när vi får sommarlov, jag börjar bli trött.

Jag är knäpp idag, det känner jag på mig.
Och jag kan inte gå på stan med Lolli som jag ville :(
för jag måste gå ut med hundarna,
jag ska bara komma ihåg att säga det till Lollibolli...
Och så är jag kissnödig, kanske ska gå på toa snart då, så jag hinner före alla små dagisbarn kommer hit på teatern.

Imorse på bussen satt Totte och jävlades med mig, han satt och skakade på min stol, och så var han så nervös för att jag inte skulle trycka på stopp före vi kom till Godbyhallen. För han visste inte när han skulle trycka, stackars pojke xD

Igår när jag msnade med Hampus så gick det över styr, totalt. Haha, han var knäpp :p
han är en FOTBOLLSNEEERD! Så det så!
Jag ska låna 24 på dvd av honom ;) men endast en box åt gången, för jag är inte lika mycket 24nerd som han ;) ^^

Jag vill jag vill jag vill,
Julia

Cry me a river

Den låten med Justin Timberlake försöker jag lyssna på just nu, men eftersom jag samtidigt msnar med Emil så är det svårt. För han är nog för lat för att skriva, så istället skickar han ljudklipp, och då kan jag ju inte ha musik på samtidigt. JUU! Så är det. Ikväll har jag inte gjort något  speciellt, suttit här vid datorn, varit i duschen och hmm, jaa. Inte gjort så mycket mera :) Men det har väl gått helt okej det med, trots att jag varit glad och full med liv.

Om det är bra väder imorgon (vilket jag verkligen hoppas det blir) så ska jag ha på mig shorts och leggings till skolan, och sedan på kvällen är det fotboll. Och jag, som den nerd jag är (eller hur hampus;)) ska och kolla på matchen.

Nu sitter jag och Ida och skriver om seriösa saker, killar, det är jobbigt på ett sätt, men skönt på ett sätt. Hon tycker ganska lika som jag om killar. Alltså klart vi tycker om killar, det var inte så jag menade, utan mera att vi har samma syn på komplicerade saker med killar. Hm, jag undrar om jag verkligen är kär i dig.. Alltså inte i Ida, missuppfatta mig inte. Utan i en kille, men jaa, det är svårt att säga, jag behöver nog träffa dig snart igen för att veta... Kanske.

Jag har en massa saker som jag vill ha, ett nytt grafikkort (men det får jag när som helst, pappa har skickat), en ny skärm (men det får jag i sommar när jag jobbat lite hos pappa, för han vill inte betala hela själv), en sådan där sladd till mobilen så jag kan lägga in musik (om inte Eddy är trevlig och lånar ut sin sladd, obs, kan misstolkas!), ett par cityshorts, kjolar som slutar ovanför knäet, en bil (det ska jag börja spara pengar nu, så kanske jag har hälften av vad jag behöver när jag fyller 18), en södernresa med flickorna (det ska jag också spara pengar till, men den ska vi fara på när vi gått ut yrkes respektive lusse), sommarklänningar, ballerinaskor, bikini och en massa mera. Vem ska ge mig pengar till detta? Jag får jobba som en slav i sommar, och nästa sommar, och nästa...

Nu lyssnar jag på Emil Ferlin - Inte Gay det är en knäpp, men rätt rolig låt. Och jag får den alltid på hjärnan. Så folk kollar lite snett på en när man går där på stan och trallar "då sa jag nej, jag är inte gay, bara med dig, är det helt okej..."  Haha, men du, det bjuder jag på!

Hähä, jag funderar på att sno några sådana där löjliga frågor igen och svara på, så har Ida något att läsa vid tillfälle. Jag råkar veta att hon gillar att läsa min blogg, liksom som tidsfördriv. Det tror jag nog att det finns flera som gör, too bad for you. Jag har inte orkat skriva något seriöst, minns ni när jag började blogga, då skrev jag om känslor, djupa saker blandade med humoristiska ? Jag måste läsa min gamla inlägg för att få inspiration så jag kanske kan skriva "lika bra" nuförtiden.

Nu håller jag på och laddar ner Brokeback Mountain, visst, folk säger att det finns en hel del snuskiga gayscener i den, men wtf, det ska väl jag klara?

(gud vad mycket gay det blev i den här bloggen då ;))

I wanna take you to a gaybar,
Julia

För det är vår

Idag när vi hade elevrådsmöte så sa Dan att han ibland tycker att jag liknar otroligt mycket på Carola, som hon såg ut när hon typ stod där med sin bananguladräkt och sjöng om Mona-Lisas  leende. Tack eller något :)

Efter skolan var jag och Lolli till Christer och skrev arbetsavtal för våra jobb på konfirmationslägret i sommar. Kulkul, känns mycket bra att ha det fixat. Sedan hade vi lust att gå och köpa bollglass, eftersom det var så otroligt varmt och härligt ute. Men istället gick vi hem till mig och åt middag (kl var alltså ca 15.20). När vi hade ätit så var vi fortfarande sugna på glass, men eftersom vi inte visste när glasskioskerna stänger (vi antog kl 16) så gick vi till Matthis hallen och köpte paketglass, och kinuskisås. Mumma!

Det förtärde vi medans vi kollade på sex and the city, härligt.
Nu är jag sur på Lolli, för att hon är en pluggis och inte har några inlines. För hon ska 'plugga' ikväll, och jag vill åka inlines, jag har ingen att vara med! Aj, nu drog hon i mitt bh band, den jävlen. Nu spelar hon på mina bh band :| och nu ritar/skriver hon på min rygg, jag vill veta vad. AAAAAAJAAAAAJ! Hon misshandlar mig! Seriöst! Lolli: det här är dagens lektion i hur man kommer fram i livet, tre ord "show no mercy!" SOM OM DET SKULLE VARA SÅ LÄTT! Aj säger jag bara, jävla unge. Nu fotograferar hon mina rödamärken, tur det, så jag kan anmäla henne och visa för polisen. Den jäveln :D

Show no mercy,
Julia

Frågor

Nu hittade jag sådana här kuliga frågor igen, sådana som folk aldrig orkar läsa vad man svarat på. Men det är okej, ni behöver inte.

Senaste film? Guds stad.
Senaste bok? Familjegraven.
Vad var det senaste du sa? 'just det' till Kattis.
Hur dags gick du och la dig igår? 00.00 typ.
När steg du upp idag? 06.15.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jo.
Hur bor du just nu? I ett gult tegelhus i Mariehamn, med min familj.
Trivs du med hur du bor? Ja, för det mesta, men det skulle vara skönt att flytta.
Var är du nu? Skolan.
Saknar du någon nu? Ja.
Hemma eller borta? Borta i huvudet.
Bio eller video? Bio.
Hip Hop eller soul? Svårt.
Asien eller Amerika? Amerika.
Vatten eller juice? Vatten.
Fotboll eller hockey? Hockey.
Hund eller katt? Hund.
Rösta eller inte rösta? Rösta.
Plugga eller jobba? Jobba.
Bob Dylan, Bob Hund eller Bob Marley? Bob.
Fotbolls VM eller Roskilde? Roskilde.
Rockstar eller moviestar? Moviestar.
Biljard eller bowling? Bowling.
Eminem eller Public Enemy? Eminem.
Nyår eller midsommar? Midsommar.
Guns'n'Roses eller Metallica? Guns'n'Roses.
Johnny Cash eller Janis Joplin? Johnny Cash.
Rederiet eller Tre Kronor? Tre Kronor.
Vad anser du om serien Rocky? Jag har aldrig LÄST den.
Har du nån noja?Flera.
Vilken religion tillhör du? Den vanliga på Åland.
Tror du på Gud? Nej.
Tror du på Satan? Nej.
Tror du på magi? I viss mån.
Tror du på spöken? Ja.
Tror du på liv på andra planeter? Varför skulle det bara finnas liv här på jorden?
Nämn någon skönhetsprodukt du aldrig skulle klara dej utan? Shampo.
Kajal eller eyeliner? Kajal.
Favoritplagg till vardags? Alla mina vanliga kläder.
Favoritplagg vid fest? Alla mina festliga kläder.
Vad skulle du aldrig sätta på dig? Läder...
Vad är det fulaste en tjej kan ha på sig? Olika från person till person.
Och det finaste? Klänningar.
Vad är det fulaste plagget på en kille? String.
Och vad ska en kille ha för att behaga dej? Sin egen stil.
Är du trendmedveten? Ja.
Dömer du människor efter deras yttre? Ja, tyvärr.
Är du ytlig? Ja.
Går du upp när väckarklockan ringer? Ja, annars hinner jag aldrig.
Du har bestämt att ha en vit helg, men får nys om värsta festen, hur gör du? Ja inte blir jag hemma iaf.
Hur är du när du är packad? Full av energi.
Minnesluckor? Ja.
Har du någon gång blivit ombedd att gå från en krog? Nej, jag är för liten än.
Har du någon gång hamnat i en fyllecell eller liknande? Nej.
Hur botar man bäst en baksmälla? Vet väl inte jag.
Anser du dig själv som snygg? Nej.
Har du varit kär? Ja.
Ditt längsta förhållande? 5 månader.
Är du en bra flick/pojkvän? Nja, kan nog vara lite jobbig ibland, tyvärr.
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, förhoppningsvis inte.
Har någon varit otrogen med dig? Ja...
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Haha, båda två skulle jag säga.
Är du svårflörtad? Beror på.
Vem har du snott detta ifrån? Catrin.
Idag? Skola, skriva arbetsavtal, hem, ?
Igår? Hemma, Sex and the City, sov
Imorgon? Skola, åtminstone.
I övermorgon? Jag tar en dag åt gången.
Dagens musik? Allt.
Dagens klädsel? Grön kofta, gult linne, svarta Lee-jeans, vita sockor.
Vad ska du göra ikväll? Det är det jag inte vet ännu.
Vad vill du göra just nu? Inte ha lektion med Monique iaf.
Vad har du ätit idag? Ett äpple och alla mina värktabletter.
Senaste låt du hörde? Amy Diamonds nya.
Senaste inköp? Mycket när jag var till Sthlm.
Det senaste du slängde bort? Äppleskrutt.
Brukar du äta frukost? Nja.
Vad gör du på helgerna? Allt.
Brukar du bädda sängen? När jag orkar.
Har du mest skivor eller filmer? Filmer.
Hur många timmar sover du på en natt? 6 under veckorna.
Föredrar du att vara singel? Nja, ibland.
Är du singel? Ja.
Är du nöjd med dig själv? Nej, det finns mycket som kunde ha varit bättre.
Hur mår du just nu? Trött, och glad.
Senaste program du såg på? Sex and the City.
Hur ofta tvättar du ansiktet? Morgon och kväll.
Vem vet mest om dig? Lolli, tror jag.
Vad har du i ditt fönster? Fotoramar, med foton i.
Vad behöver du mest just nu? En kram och lite sömn.

Julia

RixMorronZoo

Nu sitter vi i våran datasal, och tro det eller ej,
men alla i hela klassen är här. Fast Parisa är förstås inte i datasalen,
jag tror hon har svenska.

Vi håller på och jobbar med våra projekt,
jag och Anna gör om depression och sådant.
Kattis och Ida gör om sekter,
och Sicko gör om någon psykisksjukdom.
Men jag vet inte vilken.

Men jag har skrivit färdigt,
och nu väntar jag bara på att Anna ska få ihop någon text, men det går segt ;)
Kanske jag kan leta upp lite bilder under tiden,
inte för att jag riktigt vet vad för bilder man ska ha till depression? :S

Idag är jag faktiskt jätte trött, men på något sätt blir jag lite piggare av att lyssna på RixMorronZoo, för dom låter inte ens trötta, fast de hållit på sedan kl. 6 :) Duktiga som tusan.

Nu pratar en knäpp tant i radion, haha.  Jag fattar inget alls :O
Hon pratar om våren/sommaren, hon hade sett folk spela kubb, men det har vi ju gjort hela vintern här på Folkis ;)

Jag har torra händer och torra läppar, så fort jag har skrivit klart det här inlägget, och läst vad simon har skrivit på msn, så ska jag ta fram läppfett och handlotion. Och kanske jag lägger ett diadem i håret, om jag får lust. Allt finns i min väska. Jag är bra på att ta med mig mycket saker, som jag kanske inte behöver.

Julia

HÄHÄ, för jag är en dum 90a

(x) gråtit efter ett besök hos frisören
( ) skrivit brev till någon i Afrika
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
( ) hatar kärlek
( ) har flugit i en luftballong
(x) älskar att gunga
(x) åkt pulka i vinter
(x) haft Bamseplåster på mer än tre tår samtidigt (men jag är inte säker på om det var bamse eller pippi..)
( ) höjdrädd
( ) kysst dig själv (jag har åtminstone bara en mun, så det är lite svårt att kyssa mig själv)
(x) hoppat från ett fönster
(x) vandrat några mil (sammanlagt ;))
(x) viskat i någons öra
(x) hånglat med en av samma kön
(x) hamnat på sjukhus
(x) känt dig som ett pappersark (lika vitt som ett)
(x) virkat
(x) diskat
(x) förlorat den du älskar
(x) sagt nej till sex
(x) druckit vatten upp&ner
( ) dödat någon
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
(/) är förälskad i någon (ett halvt x för jag vet bara halvt ;))
( ) velat dö
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) gjort dig själv illa
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) är kåt
( ) hatar värme
( ) ska på hultsfred 06
( ) tycker om katter
(x) haft vattenkrig
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(x) hatat någon som du egentligen älskar
(x) ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) hostat blod
( ) låtsats att du var en fjäril
(x) önskade/önskar dig en kyss
(x) älskat någon så att det gjort ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat din kropp och ditt utseende
(x) spelat gitarr (försöka duger väl)
( ) spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
( ) sett någon dö
(/) varit med om en kris (flodvågen var väl lite av en kris, men jag var ju inte där..)
(x) vibrerat av nervositet
(x) skrattat så du grät
(x) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bisexuell eller homo men kommit på att du inte är det
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
(x) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) legat med mer än du borde ha gjort
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) bajsat på vägen
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har kalla händer
(x) har ett smeknamn
( ) varit mobbad
(x) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
( ) haft sex fastän du inte velat
( ) hånglat på tunnelbanan
(x) åkt buss genom halva Sverige (känns så iaf)
(x) kastat dig framför ett fordon (cyklar tror jag väl)
(x) tågat genom staden med flaggor i skyn (när jag var scout, ja, jag har varit scout.)
(/) älskar någon som inte vet om det (älska är ett stort ord för mig)
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) varit i en storm
( ) varit nära döden
(x) hållit om en ko
( ) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
(x) tvivlat på din existens
(x) trott att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på Darinkonsert
( ) kastat din telefon i vattnet (tappat)
(x) vaknat av att du gråter
( ) känt dig som ett får
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) gråtit i någons närvaro
(x) älskar regn
( ) hört Cirkus Miramar
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(x) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden (i mina tankar är det möjligt)
(x) har en studsmatta hemma
( ) har tejp i ansiktet just nu
(x) har aldrig ätit fisk (så gott som aldrig, undviker det så länge det är möjligt)
( ) har sett en film mer än tjugo gånger

Owaow, igen,
Julia

And I don't want a conversation

Fia du vet vad jag menar med rubriken!
Det är vår, jag är lycklig och jag är attraherad av dig,
men frågan är om jag även har känslor för dig?
Kanske vi kan träffas, bara du och jag, jag vet att du vågar, men vågar jag?

:)

I want to see you on the otherside, the side where you can stay with me,
Julia

I don't wanna talk about it...

...cause I'm in love with you.

Attans

Jag satt och kollade på Håkan Hellströms hemsida (www.hakanhellstrom.com),
och så kollade jag lite vad han har för spelningar i sommar.
Och han ska spela på Peace & Love festivalen i Borlänge (http://www.peaceandlove.nu/), jag bara önskar att det inte skulle vara så att det krockar med tiden jag ska jobba på Lemböte. Men såklart gör det det. Typiskt.
Det kommer också flera andra bra artister till Peace & Love, som jag skulle villa se. Och klart jag skulle kunna byta läger med Erri, eller Fia, men vem ska jag åka med? Alla mina kompisar jobbar ju också på Lemböte. Men nog skulle det vara skitkul att typ fara på hela festivalen, sova i tält någonstans där i närheten. Och det borde vi ju få, eftersom pappa bor nära Borlänge. Men när det ska krocka med jobbet... Tråkigt :/ Sedan vet jag ju inte vad mina föräldrar skulle tycka om att vi for på festival, men vad jag uppfattade av hemsidan så är det inte en sådan där festival som Hultsfred och Roskillde, tror jag :) Och det är ju bra.

Ibland är en lögn det finaste man har,
Julia

Äventyrsfrö

Jag har planterat ett äventyrsfrö, jag undrar hur det utvecklar sig. Kommer det upp som en blomma? Som jag sedan kan plocka och bära med mig, för att göra mitt liv till ett enda stort äventyr. Eller kommer jag inte märka något före jag ligger på min dödsbädd, då jag inser att mitt lilla äventyrsfrö verkligen har fungerat? Att mitt liv blev ett äventyr, att jag inte ångrar en sekund. Eller kommer detta frö aldrig att gro? Dålig jord att gro i, för lite sol, för många som trampar på det och för lite kärlek? Om jag ska vara riktigt ärlig, så planterade jag faktiskt två äventyrsfrön. Ett i mitt hjärta och ett i ditt hjärta, med hopp om att våra liv ska flätas samman till ett enda stort äventyr...

Julia

Varför kan inte jag få vara kille?

Åh, så missar jag presskonferansen, jag som faktiskt hade sett fram emot den. :(
Jävla mensvärk, varför måste vi tjejer plågas av sådant?
Jag kunde ju knappt stå upp imorse, trots att jag hade tagit 600mg värktablett.
Jävla skit.
Och jag vill vill vill vara med på presskonferansen.
Hade mamma varit hemma under dagen så skulle jag ha bett henne skjutsa ut mig till skolan,
men så var hon inte hemma.
Fan.
Nu får ni klara er själva ;)

Och jag ska ut med Jenny och gå med hundarna.

Vem kan segla utan vinden, vem kan skrika utan luft, vem kan hata utan ångest, vem kan älska utan lust?
Julia

Skönhet

Nu har jag nyss haft på mig ansiktsmask,
som jag fick av Ida.
Jag tänkte "om jag inte ser helt knäpp ut så kan jag ta en bild när jag har ansiktsmasken",
men jag måste erkänna en sak, det går inte att inte se helt knäpp ut när man har ansiktsmask.
Men jag tog bild iaf, så den finns där nere.

Jag badade fotbad, klippte tånaglarna och filade hälarna också.
Sådant där som man aldrig tänker på att göra.
Men jag vill ha vårfina fötter^^
Jag ska måla tånaglarna sen också ;)
Det finns bild på mitt fotbad också  xD

Och sist men inte minst lägger jag upp en bild på oss flickor (det var på denna bild som jag tycker mina armar ser hemska ut).



Isn't that lovely?
Julia

En gång är ingen gång

Jag lade nyss in bilderna från helgens SSU,
och ni flickor är så söta med klänningar och allting.
Fast jag är däremot ytterst missnöjd med hur jag ser ut på alla bilder.
Jag har så fula armar,
måste få dom smalare. Helt klart.

Kom och lär dig samvetets ekvation,
Julia

Sol, kyla och känslor -går det att blanda?

Det är jätte fint väder ute, så varför är jag inne?
-jo, för att det är för kallt.
Vad gör jag istället?
-kollar på sex and the city.

Det där kallas att intervjua sig själv, wihu.
Nyss såg jag ett avsnitt sex and the city (nummer 8 säsong 4), det där Mirandas mamma dör, och gissa vad? jag rycktes så med av känslorna att det kom några tårar. Tänk att jag har gråtit till Sex and the City. Otroligt.
Nu ska jag gå ut med hundarna och sedan ska jag använda en av ansiktsmaskerna jag fick av underbara Ida idag, hon är så snäll. Det var en försenad födelsedagspresent :) Tack Ida! Och medans jag har ansiktsmask ska jag ta ett fotbad och kolla på mera sex and the city. Så det så.

Vad är dröm och vad är verklighet?
Julia

When I was living my game

Näe,
fyfan vilken skit dag.
Och klockan är bara 15:41

Skulle det inte vara så att jag måste ut med hundarna efter middagen, då skulle jag lägga mig för att sova nu, och inte stiga upp före i morgon kl.6:15.
Och jag skojar inte.

I can't be here anymore,
Because I want my lifelong dream,
You made it all for me I'm sure,
But moving on is my redeem
Julia

Tusen drömmar, hårt liv

Nej fytusan,
nu ska jag klaga,
klaga på allt och alla.
Jag tycker inte om det.

Det suger att sitta vid datorn.
Det suger att vara trött.
Det suger att mamma är sur.
Det suger att jag inte får sova imorgon.
Det suger att allt ska strula.
Det suger att jag bara vill bort.
(No offence to you, men) Det suger att jag blir så lätt irriterad även på dom som är mina vänner.
Det suger att vara Julia.
Det suger att jag har beslutsångest.
Det suger att du blev sårad.
Det suger att du också blev sårad.
Det suger att jag inte kan ändra på mig.
Det suger att jag inte har självdisciplin.
Det suger att du inte tycker som jag tycker att du ska tycka.
Det suger att känna så här.
Det suger suger suger suger suger suger.

Låt mig bara gå och sova.

"Julia med alla killar flörtar och killarna nappar som små mörtar. Men Julia inte bestämma sig kan, kan hon inte hålla sig till en enda man?"
visst, på sätt och vis tycker jag det är ett skitroligt rim, men när folk faktiskt blev sårade av att höra det... förlåt till er. Ni betyder massor, tro inget annat.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig...
Och du inser snart igen att det inte är första gången


Julia

Frågor behöver svar

VEM HADE DU SENAST EN SERIÖS PRATSTUND MED?
med sicko för ca 5 minuter sedan
ORD SOM DU MISSBRUKAR:
alla ord som kan påminna om ett skratt
HAR DU POJKVÄN/FLICKVÄN
både och, nej men, näe
ÄR DU KÄR?
definiera ordet kär...
HUR DAGS STIGER DU UPP?
06:15 under veckorna och efter 10 på helgerna
VEM/VILKA VET MEST OM DIG?
förut var det nog Jocke :O tror jag, men nu är det nog Lolli... kanske?
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?
ljusblåa sockor, svarta Lee-jeans, lila snoopy trosor, vit t-shirt med bruna prickar (födelsedagspresent), rosa kofta, rosa bh, två ringar, en klocka (födelsedagspresent), två örhängen, ett halsband och i håret har jag ett vitt diadem
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL?
jag ska dansa på borden på ssu ^^
NÄR VAR DU RIKTIGT FULL SENAST ?
fråga inte!
ÄR DU SERIÖS?
när jag måste, annars undviker jag det
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ HÅRET?
beeerunt, men jag ska färga det ljusare, typ på söndag
VAD HAR DU FÖR ÖGONFÄRG?
flickanmeddeblåögonen, så du kan ju gissa vilken färg? ;)
VILKA ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN?
alla mina vänner
ÄR DU ALLERGISK MOT NÅGOT?
jo, pollen och gran
VAD GÖR DU NÄSTA ÅR?
pluggar på sos-yrkes och busar med dig
ÄR DU LIKGILTIG?
kan vara ibland
FAVORITFÄRG?
det har ju blivit rejält mycket rosa på senaste tiden, men vit egentligen tror jag, eller grön, eller gul, äh, dum fråga
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU?
ska man räkna med alla sandaler och skit? då är det 20+ ungefär..
VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK JUST NU?
vänta ska lägga på media player... The Blood Hound Gang - The Bad Touch
VILKEN ÄR DIN FAVORITSERIE?
top model
VILKEN ÄR DEN TUFFASTE LÅTEN?
det är lätt våran hockey-låt! ;)
KILLAR ELLER TJEJER?
killar, lätt ;)
ÄR DU GLAD NU?
jo, faktiskt
VILKET YRKE VILL DU HA?
ingenjör.. eller inom media, eller lärare. Äh, vadfan, jag har inte bestämt mig, men rik ska jag bli som tusan
HAR DU NÅGRA FOBIER?
mörker och trånga utrymmen gör mig galen
VAD ÄR DU BEROENDE AV?
förutom luft? datorn kanske lite... ^_^
HUR MYCKET SMINK ANVÄNDER DU DAGLIGEN?
mascara, både vit och svart kajal (eftersom jag inte äger någon grå xD)
VILKEN VAR DEN SENASTE LÅT DU HÖRDE?
före den här som jag svarade på förra frågan? då var det väl Kent - Socker, men nu bytte det låt. Louis Armstrong - What a Wonderful World xD
VILKA HÅRFÄRGER HAR DU HAFT?
brunt, svart, blont, rött och alla olika nyanser av det... slitet hår? -jo :/
BRUKAR DU ÄTA FRUKOST?
näe, eller jo, hälften av alla morgnar, men på helgerna brukar jag glömma det
VAD GÖR DU PÅ HELGERNA?
buuusar och träffar dom jag tycker om
TYCKER DU OM ATT FÅ UPPMÄRKSAMHET?
jodå, om det inte är för något töntigt jag gjort ;) t.ex. inte skulle jag villa får uppmärksamhet om jag hade kört av vägen med moppen
VILKEN ÄR DIN STÖRSTA TALANG?
alltså det här har inget med frågan att göra, men min höger hand+arm har domnat, och jag vet inte varför, det är skitläskigt. -åter till frågan. Min största talang? förutom att vara Julia? då måste det vara att gå in i saker.
VAD HAR DU FÖR HUSDJUR?
två hundar och två marsvin (men marsvinen har jag försökt spola ner i toastolen, men dom var för feta, dammit ;))
HUR ÄR DITT HÅR?
brunt, lite smutsigt för jag har inte hunnit duscha sedan sthlm igår, och så är det prytt av ett diadem
BRUKAR DU BÄDDA SÄNGEN?
ja, 8/10 dagar gör jag det
HAR DU MEST FILMER ELLER SKIVOR?
filmer tror jag nog
VILKEN ÄR DIN FAVORITAFFÄR?
gina tricot, eller min nyfunna favorit, Cubus. Den var intressant.
HUR GAMMAL VAR DU NÄR DU FLYTTADE HEMIFRÅN?
sisådär 19, men det är några år dit ;)
VEM VAR DITT SENASTE HÅNGEL?
fro
ÄR DU NÖJD MED DIG SJÄLV?
nej inte så förskräckligt mycket
VILKEN FILM SÅG DU SENAST?
sex and the city på dvd, men det är ju inte film.. så det var väl Bridget Jones 2an
VAD VAR DET SENASTE DU SA?
'siiicko, du kan komma nu' xD det låter fel!
HUR OFTA TVÄTTAR DU ANSIKTET?:
morgon och kväll och när jaqg duschar ;)
VAD HAR DU I DITT FÖNSTER?
ramar med fotografier i
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN DU UMGICKS MED?
sicko här i skolan, men om inte skolan räknas så min familj igår, och om inte familjen räknas så var det Andrea, Lolli, Fia, Erri och Mimi i tisdags.
HUR DAGS GICK DU & LADE DIG IGÅR?:
12 ungefär
VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU?
MAT!
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA IMORSE?
'aaa, klart det'
VEM KRAMADE DU SENAST?
åh, det var någon av mina vänner när jag fyllde år
VILKEN ÄR DIN FAVORITALKOHOL?:
pass (det där kan tolkas på två sätt)
HUR OFTA ANVÄNDER DU PARFYM?
ständigt
VAD TYCKER DU OM DITT UTSEENDE?
duger vissa dagar, andra är det åt helvete
VEM AV ALLA DU KÄNNER HADE DU HELST SETT UT SOM?
en blandning, alla har något snyggt ^^
HAR DU NÅGON SNYGG JACKA?
jo, allt jag har är snyggt, men jag vill ha en ny xD
ÄR DU BLYG?
nej
HUR BOR DU?
trångt i det lilla rummet i det stora huset med mamma
TYCKER DU OM APELSINER?
jofan
BERÄTTA NÅGOT SOM INGEN VET OM DIG!
nej ><
HUR MÅNGA SMS SKICKAR DU DAGLIGEN?
alltför många, men nu har jag spärr xD
VAD TROR DU ATT FOLK SOM KÄNNER DIG YTLIGT TYCKER OM DIG?
haha, vill inte veta
VAD HETER DINA SYSKON OCH HUR GAMLA ÄR DOM?
jenny, 17, fanny och frida, snart 11, emma 11, maja 3
VAD HETER DINA MORFÖRÄLDRAR?
ebba och jan-erik
VAD HETER DINA HUSDJUR?
uti, minus, tripp och flipp
VILKA TV-KANALER HAR DU HEMMA?
dom vanliga och flera ^^
VAD HAR DU DÅLIGT SAMVETE FÖR?
vissa saker som vi inte ska ta upp här
HAR DU SVIMMAT NÅGON GÅNG?
aldrig
VAR HAR DU ONT?
handen eftersom den domnat
HAR DU KÖRKORT?
moped
VILKA MEDICINER TAR DU?
vitaminer, omega 3, järn och kalcium
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU?
hungrig och knäpp

Julia

Stockholm i mitt hjärta

Igår var jag alltså till Stockholm, haha,
det var mest roligt.
Jag var med mamma, Fanny och Frida.
Och jag önskar jag var så smal som Fanny och Frida...
Men genom att önska så händer det inte mycket.
Banta och träna, ungefär, är det man får göra xD

Vi hade lovat mamma att inte bråka,
för det var liksom villkoren för att vi skulle få följa med.
Och vi bråkade inte en enda gång,
det är otroligt.

Jag köpte:
-Vita leggings med spets
-Svarta leggings
-Rosa bh
-Orange hand, som är  en smyckeshållare (den är tuff!)
-Vitt brett diadem
-Svart brett diadem
-Silvrigt brett diadem
-Silvrigt smalt diadem
-Guld smalt diadem (okej, jag är en diadem-bög)
-5-pack vita sockor
-5-pack färgglada sockor (okej, jag är en sock-bög också)
-Dove Summer Glow body lotion
-Dove shower creme
-Vita stretchjeans från H&M (jag förstår inte, jag hatar ju H&M byxor?!)
-Grön underbar fantastisk klänning
-Hårfärg (Viva nr 60 mörkblond -den är givetvis inte mörkblond, utan ljusbrun)
-Nivea ansiktspeeling
-ACOs nya serie med ansiktstvätt, rengöring och täckstift
-Lumene rouge, rosa

Och jag är grymt nöjd med det jag köpte,
jag som egentligen inte skulle handla nästan alls xD Men hamnar jag i Sthlm har jag svårt att inte shoppa. Tyvärr. Jag använde väl ca 1700kr :|
Hur ska jag få ihop pengar tills det när jag och Lolli ska till hennes moster? :O
Jag får väl jobba.. men med vad? -det löser sig.

Idag är vi några i klassen,
alla skolkar.
Jävla töntar.
Det är några på Idrott också.
Bara sicko, parisa och jag i våran klass.
Och på Idrott är det Kumlinge + Virgi.
Får väl se vad vi tvingas göra med Monique och Hasse då,
hmhmhm.

I helgen är det SSU och det ska bli roligt att träffa folk, men ärligt talat, jag är trött på SSU och allt vad det innebär. Fast jag vill ju ha jobb i sommar, det är klart. Men som den här SSUn, vi storasyskon skulle ordna rim, middag och underhållning. Hur har det gått med det då? -åt helvete.
Det är ingen som tar det seriöst, så jag förstår inte hur det då ska funka. Vi är inte seriösa helt enkelt, inse det Gia.

Hur kan du be mig, be mig att förstå?
Sätt dig själv i min sits, kan du leva så?
Julia

och så en sak till innan jag ska hem

Idag fyller Fro år, 16 år. Och jag är stolt en dag äldre än honom ;)
Toffe fyller också år idag, 18 år. Jag fattar inte när han blivit så gammal, jag minns ju när han var lite och töntig. Som jag^^ då när han och jag var kompisar, hähä. Det var tufft. Sedan slutade vi umgås, varför vet jag inte. Han blev väl för vuxen och tuff för mig xD

Grattis till dem iaf :)

Som den sol som aldrig slocknar, som det liv som aldrig dör.
Julia

jag glömde

Jag glömde ju att säga att Ida fått sin sida klar, och den är jävligt snygg,
JAG ÄR AVUNDSJUK!
http://home.aland.net/idaskida

Julia

och fortsättning följer

Tisdag: Hähä, på morgonen kom min familj (alla hade stigit upp kl 6 för att uppvakta mig, jag är imponerad) och med sig hade dom glass och en massa presenter. Det var roligt, jag älskar att fylla år. Som jag sa någon gång här under helgen "Andra människor tror på Gud och Jesus, och firar julen och påsken, jag tror på mig själv, och firar min födelsedag och julen, och andra tillfällen som jag får paket" Jag är en sann egoist. Tyvärr. Sedan begav jag mig till skolan, och där grattade alla mig hela tiden kändes det som, och alla sjöng i matsalen, så som vi alltid gör då någon fyller år. Det är tufft. Alla hade en förmåga att reta mig och säga att jag bara fyllde 15 år, trots att jag faktiskt fyllde 16 år och blev en stor och mogen flicka. Tro det eller ej! När jag kom hem från skolan så finslipade jag min bokrecension och sedan renskrev jag den. När det var klart så åt jag middag och bakade tårta -inte på samma gång nej, utan först åt jag, sedan bakade jag. När tårtan var klar så kom Andrea till mig, och vi pratade lite och väntade på de andra flickorna. Sedan kom Mimi, Erri och Lolli. Då gick de alla bort från mitt rum, och väntade på Fia, men de orkade inte vänta hela tiden. Så före Fia hade dykt upp kom de tillbaka till mitt rum och gav mig ett presentkort på massage och ansiktsbehandling. Men jag vet inte var, för det har jag inte tänkt på att kolla -too bad for me. Fia dök faktiskt upp efter ett tag, och då åt vi tårta, drömtårta och kakor. Och snackade massa skit. Vi är knäppa. Så pratade vi lite utbildningar och var seriösa, men det var inte så länge. När alla hade gått hem gick jag och Jenny ut med hundarna och sedan såg jag på sex and the city före jag somnade. Ella kunde tyvärr inte komma då på kvällen, för hon hade inte kommit hem från Paris då ännu, nu är jag nyfiken på hur hon hade det, vad hon gjorde och så vidare...

Idag skulle jag haft föredrag och lämnat in min bokrecension, men som tur var så är Monique sjuk. Och ingen var gladare än vi. Så de två första timmarna slogs skaparna, idrott och media ihop, och vi fick jobba på våra projekt, efter det så var det dags för att kolla på film, Donnie Darko. Men jag orkade inte kolla på den, för det är en sådan film man måste tänka när man ser, jag är inte bra på att tänka. Ida och Katis orkade inte heller kolla på filmen. Vi satt här i våran datasal och töntade oss istället (eller Ida var duktig och jobbade vidare med projektet), en liten stund av filmen missade de andra medatöntarna också, för Nina Fellman var hit, och då visade vi en av våra filmer för henne. Hon verkade tycka vi var duktiga -good for us. Nu har vi inte heller någon lärare, Christian är sjuk. Så idag, imorgon och på fredag ska vi vara så gott som självgående. Det är illa, vi kan inte gå själva. Men på fredag skulle nog Lina komma och övervaka, så att säga. Men jag hoppas ju på att jag lyckas övertala min moder och systrar om att jag ska få följa med till Sthlm, snälla! -jag har ju varit en sådan trevlig flicka hela påsken, någon belöning vill jag gärna ha ^^

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag kan iaf inte sitta och skriva onödiga saker i min blogg hur länge som helst. Och för den delen så skrev jag att jag kortfattat skulle berätta om lovet, det där var nog satan inte kortfattat. Jag har inte förstått begreppet kortfattat tror jag.

Jag hoppas att det bara kunde bli så, du ska vara allt för mig.


Akta dig för människor, människor gör dig illa.
Julia

Nu tänker jag vara töntig

Jag ska gå på toa nu,
brb
(haha, jag vet att jag inte skulle behöva skriva det här i bloggen, men jag känner för att vara töntig)
såja, nu är jag tillbaka.
Haha, mycket intressant för dig att veta va?

Nu äntligen har jag tid att skriva lite längre blogg.
Mitt påsklov, kortfattat;

Torsdag: Stugan med Mika (min styvpappa som jobbar i Sverige och bara är hemma på helgerna), vi eldade ris och sedan grillade vi korv och jag drack varm choklad. Det var härligt. När vi kom hem minns jag inte vad jag gjorde, men senare under dagen var jag ut och joggade/gick med Andrea, även fast jag hade utegångsförbud -busigt va?
Det var jag förövrigt på onsdagen också. Ute och joggade alltså, men utan Andrea då.
Nu har jag kommit på vad jag gjorde på dagen,
jag var jätteduktig. Jag klippte av mina Gina Tricot-jeans och vek upp dem till ett par cityshorts -bara för att jag är så extremt moderiktig xD. När jag hade gjort det så insåg jag att mina gamla shorts, som också har varit ett par jeans (men det var åtminstone 2 år sedan), behövde en makeover. Så jag satte mig återigen vid symaskinen och vek in kanten och sydde så att de ska sluta fransa sig. Nu är dom jätte korta, nästan som ett par trosor -mommotrosor ungefär. När jag hade gjort det hade min kreativa sida tagit över (ja, tro det eller ej, jag har en kreativ sida, jag gillar bara inte att använda den i onödan, den kan ju slitas ut) och jag ansåg att mina Tiger of Sweden-jeans inte kommer bäras utav mig längre, om inte jag förändrar dem på något sätt. När jag provade dem och kände hur pösiga och alltför stora dom var, och såg hur fickan/dragkedjan på höger lår förhindrade mina planer på att göra även dem till shorts, då fick jag idéen, men jag visste redan då att det skulle bli mycket blod, svett och tårar framför symaskinen. Men envis som jag är, och kreativ som jag kände mig så började jag klippa och mäta, och nu är mina Tiger of Sweden-jeans döläckra piratbyxor xD Jag är så duktig. När jag får vara på datorn hemma igen ska jag ta foto på dem och lägga upp här i bloggen (som det brukar skrivas på Lunar/Playahead och även av arten Fjortis) *håll ut*

Fredag: Jag vaknade (nähää, vaknade jag? :O det brukar man ju aldrig göra) och direkt efter det for jag med mamma, Fanny och Frida till bollhalla. Jag kollade på när Fanny och Frida tränade. Själv är jag för lat. När vi kom hem därifrån gick jag ut med hundarna, och sedan bytte jag kläder och cyklade till mormor och morfar på påskmiddag. Det var väl helt okej, massa godis åt jag. Tjockis! När vi väl var hemma hade jag inget att göra (och ja, jag menar faktiskt verkligen inget alls) så jag åkte med mamma ut till Sund. Mamma personligen hade inget ärrende till Sund (nej fy tusan, det där med landet är inget för henne heller), men min storasyster och hennes systrar skulle på fest, och då skjutsade vi (mamma) dem dit. Det var väl roligt. För det kändes knäppt, dom var knäppa, mamma var knäpp, men jag var ju såklart (som alltid) helt icke-knäpp. När vi kom hem såg jag på TV och sedan sov jag, typ.

Lördag: När jag vaknade på lördagsmorgonen visste jag redan då att det skulle bli en skitdag. Hade inget att göra, och (helt logiskt eftersom jag töntat mig) ingen att vara med. Då kom min mamma med den suveräna idén om att jag skulle följa med min resterande familj till Eckerö, eftersom Josse Ekblom fyllde 13 år. Mammas gudbarn. Sagt och gjort, där packade vi in oss i bilen, hundarna också givetvis, och begav oss till Eckerö. Vi gick runt där i skogen med hundarna, och efter det blev det glass och bullar. Sedan begav vi oss hemåt igen, jag hade alltså överlevt. När vi kom hem var jag på dåligt humör, så efter middagen lade jag mig i mitt rum, på sängen, och fortsatte skriva bokrecension (Grabben i graven bredvid var boken som blev sönder analyserad och nerklottad av mig), när jag ansåg mig ha tillräckligt till min recension började jag istället läsa fortsättningen på Grabben i graven bredvid, och den boken heter Familjegraven (men snälla ungdomar, läs inte den, inte ännu, man blir deprimerad och det är aldrig bra). Jag låg där på min säng, och läste och läste och läste. Tills boken var slut. Oj så duktig jag hade varit. Stolt var jag riktigt rysligt. Sedan sov jag, för jag var deprimerad av boken, den gjorde så jag inte vill bli vuxen.

Söndag: Vad gjorde jag på söndagen? Jag minns inte -en senil gammal tant är jag nog. Ja, nu vet jag! Först var jag ut med hundarna, och sedan visste jag inte vad jag skulle göra. Då kom mamma och bad mig hjälpa till att baka tårta och drömtårta och kakor. Hujj vad vi bakade. När vi hade gjort det övervägde jag att sova igen, trots att det var så fint väder ute. Men jag kände mig tjock efter allt bakande, så när Andrea ringde och föreslog en promenad i det underbara sommarvädret tackade jag glatt ja. Vi gick ända till Jomala :O Vi var så duktiga så. Men när vi kom hem hade jag stooora skavsår -bara för att jag ville vara lite snygg och häftig hade jag mina nya lacoste-skor på mig, och dom har jag inte gått med tillräckligt ännu, så mina fötter var mindre glada efter promenaden. När jag kom hem vandrade jag runt barfota resten av kvällen, för aj, vad ont det gjorde. Resten av den kvällen låg jag på min säng och läste Cosmopolitan (ja, det tog faktiskt flera timmar innan jag hade läst allting) och när tidningen var slut satte jag mig för att kolla på tv med Mika. Vi såg på Bridget Jones 2an, och sedan zappade vi bara runt. Och vi åt chips och godis. Usch.

Måndag: Hmm, kl 2 kom mormor, morfar, gudmor Siw med sin man Kjell och två av deras döttrar. Vi åt som om vi aldrig hade sett något sött förut, och detta ledde till massa ångest efteråt. Eller inte ångest, jag orkade inte ångra mig. Men mätt var man iaf.  När det sedan hann bli kväll helt snabbt, så var jag ute och gick med Lolli och hundarna -busigt att vi båda hade utegångsförbud men umgicks med varandra iaf. När vi gått med hundarna så gick vi hem till Andrea och hämtade henne, så gick vi ut och promenerade i flera timmar. Oj vad vi skrattade och var knäppa.

Nu är det lunch, så jag får berätta om tisdagen, dvs min födelsedag senare. Spännande. Vi har ingen lärare så vi kan chilla vid datorerna. Vi har ingen lärare imorgon heller, och på fredag har vi inte våran ordinarie lärare -vilket vokabulär jag har.

Julia

Liten krabat

Jag är en liten krabat.
Och jag ska försöka övertala mina småsystrar och min mor att jag får följa med till Sthlm imorgon,
jag behöver inte köpa mycket,
och jag kan använda mina egna pengar.
Hoppashoppashoppas!

Jag hinner aldrig skriva vettig blogg nuförtiden,
men om jag inte får följa med till Sthlm så tänker jag strunta i att jag har dataförbud,
och sitta vid datorn när de andra är i Sthlm.
Eller kanske inte,
jag vet inte.

Pappa läser min blogg :/
Snälla pappa, gör inte det? :)
Mamma har jag pratat med,
hon sa att hon ska låta bli att läsa.
Tack.

Julia

WÄÄÄ

Jag hinner inte uppdatera mera nu :|
tror jag.
JAG FYLLER 16 IDAG! :D

Julia

hjälp!

Nu är VÅRAN datasal full av skapare,
jag blir tokig :|
Tur för dom att min dator var ledig.

Julia

fem plusgrader och sol

Nu är det sol ute,
och det var 5 plusgrader ute när jag gick hemifrån.
Underbart.

Eftersom jag har dataförbud (vilket faktiskt är skönt, för jag inser hur mycket annat man kan göra) så kan jag inte uppdatera min blogg annat än när jag är i skolan.
Men jag kan ju alltid berätta saker i efterhand,
igår påskpyntade vi hemma.
Och sedan åt vi nudlar som jag hade lagat till middag,
hujj,
det är egentligen ganska slibbigt.
Efter det gjorde vi om vårat "hundschema",
och kom överäns om när vem går ut med hundarna.
Jag vettefan hur det gick till, men jag fick en hundtur mera än mina systrar.
Elakt.
När vi hade gjort det åkte vi till sjukhuset och tog den andra TBE-sprutan,
jag fick som tur var barnmängden,
eftersom jag inte är 16 ännu,
och för att jag fick ont förra gången,
igår gjorde det inte så ont,
utan mina fingrar var bara bortdomnade,
och nu har jag mycket pippi i armen.

När vi kommit hem därifrån såg jag på cityakuten och målade naglarna ;) haha
Och när jag precis blivit klar med det frågade mamma om jag ville komma med ut med hundarna,
och eftersom det var så fint väder så sa jag ja.
När vi var nere vid Östra Hamnen så kom en från Ålandstidningen,
och såklart kommer jag och mamma bli med i tidningen ikväll.
Ojoj, om hon lägger med bilden så får jag ångest.
Jag lovar!
Tss.
När vi kommit hem så kollade jag och mamma på en svensk kärleksfilm;
Älskar Älskar inte
den var väldigt jätte extremt förutsägbar,
men på samma gång lite söt.
Helt okej att se sådär en tisdagskväll.
Jag ringde och bjöd mormor och morfar på födelsedagskaffe på Annandag påsk,
och samtidigt bad jag om att få låna fortsättningen på Grabben i graven bredvid av henne.
När filmen slutade vid tjugo i 10 så skrev jag upp vad mamma ska handla till kycklingsalladen vi ska äta idag,
och sedan gick jag och lade mig.
Och mamma sa att det var så trevligt att umgås med mig,
att hon gärna skulle ge mig ett helt år utegångsförbud.
Men det tyckte inte jag och somnade.
Och jag drömmer mardrömmar på natten,
så jag sover oroligt.
Jag tror det är mitt samvete och ångest som spelar mig ett spratt.

Dåligt.

Imorgon är solveckan slut.
Tihi.

Julia

JAAA

Jag fick mitt utegångsförbud ändrat,
så jag får istället 2 veckor utegångsförbud och dataförbud.
Istället för en månad utegångsförbud alltså.
Fy fan vad bra.
Nu kommer jag alltså bara vara på datorn när jag är i skolan,
jaa, jaa, jaa.
Fy fan vad skönt.

Tihi, så nu får ni sakna mig extra mega massor ;)
Och messa mig när ni har tråkigt ;p
för det kommer säkert jag ha :)

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.
Julia

Anna har blivit myndig

Oj, det låter stort,
grattis iaf.
Jag vill också bli 18, nununu!
Haha.

Vi har nyss haft engelskalektion, och vi läste en text och gjorde några uppgifter om spam.
Och jag  säger som Ida,
jag blir störd på all skräppost jag får.

Jag har ännu inte pratat med mamma,
alltså inte frågat om vi kan förkorta mitt utegångsförbud
och istället lägga till dataförbud.
Som Ida sa (igen); du kan ju vara på datorn i skolan så.

Nu har vi rast och sedan vet jag inte om vi ska jobba med excell,
eller våra hemsidor,
eller något helt annat.
Hoppas på sätt och vis våra hemsidor,
men jag hoppas också att vi ska få göra något nytt.
För det är lite smått tråkigt att göra hemsidor.
Jag har ju redan gjort min hemsida,
och håller nu på med en sida om hundarna.
Megawow.

Och så vill jag bara säga förlåt,
det var inte meningen.
Det vet du men iaf.

Julia

Meet me here

Jag har kommit på en idé,
jag ska försöka förhandla med mamma,
så att jag kanske (jag hoppas verkligen)
att jag kan få mitt straff förkortat,
genom att erbjuda datorförbud och utegångsförbud i 2 veckor,
istället för utegångsförbud i 1 månad.
Det finns en chans att hon går med på det.
Och det skulle bara vara skönt med datorförbud
(okej, jag ljuger dåligt, det skulle inte vara skönt, det skulle vara fruktansvärt frustrerande, men samtidigt måste jag avvänja mig med datorn, den är en alltför stor del av mitt liv har jag insett.)
Hoppashoppas hon går med på det,
2 veckor kan jag klara.
Om hon är på bra humör ikväll,
så kanske jag föreslår det,
och bara för att smöra så kan jag väl erbjuda mig att hjälpa till mera hemma.
Är hon på dåligt humör så får jag väl vänta tills hon är på bra humör.

Och jag har kommit på saker jag ska göra nu under tiden jag måste vara hemma,
jag ska fixa naglarna,
jag ska fara ut och jogga (gör jag inte det åtminstone en gång så blir jag grymt besviken på mig själv),
jag ska klippa av gamla jeans och göra till shorts och piratbyxor,
och kanske kanske ska jag lära mig sticka,
som jag och Kattis pratade om på bussen.
För det skulle faktiskt vara tufft att i framtiden kunna kolla på det man stickat och veta att man själv stickat det och att man gjorde det när man hade utegångsförbud en månad (om jag nu inte lyckas förkorta det). Liksom som ett minne från en upplevelse,
jag låter sjuk,
jag låter som om jag tycker det är kul med utegångsförbud,
men ack nej,
det gör jag inte.
Men jag försöker se det positivt,
trots att jag har utegångsförbud på min födelsedag.
"Grattis på 16årsdagen gumman, i present får du en mjuk kudde att sitta på så du inte får sittsår när du tvingas vara hemma!"
-ooh, tack så mycket.
Det är min vision av födelesdagen alltså.

för den delen så blev jag och fundera,
jag har ju inte så mycket annat att göra nämligen,
jag började fundera på denna jävliga kärlek,
skulle jag inte ha utegångsförbud så skulle jag kunna träffa dig,
men nu lär det ju vara kört,
men jag har ju iaf någon att drömma om nu när jag inte har något annat.

Julia

Stora bilar, röda rosor...

Jahapps, då är det bara 30dagar kvar av mitt utegångsförbud,
typ.
Det är supermegaroligt.
Jag lovar dig.

Idag har jag varit i skolan,
först hade vi Bodil och skrev ner vad vi hade som högsta önskan att ha gjort inom 10 år.
Och hur vi ville leva och så då.
Det var ganska kul att få drömma.
Vi ska få tillbaka det vi skrev om 10år för att se hur mycket vi förverkligat.
Tufft.
Efter det så skrev vi vad vi tyckte var bra/dåligt med Nya Åland,
och så ska Nina Fellman få det när hon kommer till våran skola.

Och en annan sak som är jävligt tuff,
det är att vi fått klart våran folkis-dvd,
omslag, 4 filmer och allting har vi gjort själva.
Fy fan vad vi är bra! ;)

Efter det kollade vi på Wallander - Steget efter,
den var helt okej.
Men jag tycker bättre om den andra versionen av Wallander filmerna.
Vi såg den med Rolf Lassgård,
och han kändes bara jobbig tyckte jag.
Och så var det jobbigt filmat,
och så sov jag lite i början av filmen.
För den var så förbannat seg.
Men lite läskig var den väl emellanåt.
Fast det var mest plötsliga händelser som gjorde den bra.

Efter skolan körde jag lite med moppen,
för att testa om den fortfarande drar bra.
Den funkar väl helt okej måste jag säga.
När jag kom hem så tittade jag på våran folkis-dvd med mamma,
och så pratade vi två lite.
Vi är väl fortfarande lite ovänner,
men det värsta har väl gått över.

Sedan kollade jag på Scrubs och hade tråkigt,
efter det lagade jag middag med mamma,
eller jag lagade efterrätt,
för jag ville inte steka bacon och lukta äckligt.
Nu efter middagen har jag kollat på Scrubs igen,
men jag var så trött så jag nästan somnade.
Så för att hålla mig vaken sitter jag och msnar med Jocke nu.
Och tidigare msnade jag med Fro och Tomas,
och dom är så elaka,
bara mobbar mig för utegångsförbudet.
Jävla ungar.

Snart ska jag gå ut med hundarna,
och efter det duschen och sedan sova.
Typ.


Wallander -Steget efter och Ålands Folkhögskola, en annorlunda skola

Här kommer lyckan för hundar som oss,
Julia

fittansjävlahelvete

1 månad utegångsförbud,
kan livet bli bättre?
Fyfittanvadjagärsurnu.
Ingen får komma hit,
och jag får inte gå någonstans.
PÅ EN MÅNAD.

Det var så inte värt det,
visst var det kul igår.
Men inte tillräckligt för att det ska vara värt en månads utegångsförbud
och mammas förtroende för mig är ju helt jävla slut nu.
Jag kommer inte få vara ensam hemma i sommar,
blir väl ute på stugan då.
Fyfittan.
Jag får se till att skaffa en pojkvän som jag kan bo hos.
Och jag är seriös.
Vill du bli min pojkvän?
Jag ska göra det till ett sådant jävla helvete här hemma,
att mamma önskar att jag skulle försvinna.

Tack för mig.
Julia

Dimma över gröna kullar

Nu är det dimma ute,
och mamma säger att det blev jätte mycket kallare ute.
Usch.

Igår tappade jag min klocka,
fanfanfan.
Jag borde ha någon som håller koll på mig.
På riktigt.
Jag ångrar också att det blev så några bilder tagna igår.

Nu ska vi snart till Andrea och kolla vad hon köpt i Sverige.

Julia

Med sina fingrar i hans hår

Jag kan känna doften av dig
kan känna doften nu
när jag sluter mina ögon
då fylls jag med doften av dig
du finns i mina tankar
och din doft finns över hela mig
hur kan en doft göra en så glad?
hur kan du göra mig så glad?

Julia

The way you shake it

Igår.. igår.
Haha,
jag säger då det.

Först käkade Mimi, Fia, Lolli och jag middag hos Lolli,
spaghetti och köttfärssås ;)
Är det exklusivt så är det.
Sedan tog vi taxi från kyrkan till Tomas,
haha, bara för att det "regnade" och vi var lata.
Hos Tomas var Fro, när vi kom dit.
Och Tomas var i duschen.
Sedan spelade vi lite kortspel, vi flickor,
och Tomas och Fro gick och köpte mat ;)
haha.
Efter det började det komma lite folk,
ska se om jag kommer ihåg vilka det var,
Sebbe, Grönis, Hagge, Lillkati, Abe.. och säkert var det någon till,
men jag kommer fan inte ihåg :O
Vi chillade, och så, och väntade på Affe,
när han äntligen infann sig hos Tomas så tog vi en taxi ut till Lemland, Valborg, Fredley.
Men inte alla, utan bara Fro, Tomas, Hagge, Affe, Fia, Mimi, Lolli och jag.
Där träffade man en massa folk,
jag kommer inte ihåg ens hälften av dem,
men jag vet att jag sprang runt med Vendela och vi dansade nog med.
Och att jag flörtade med de som satt i garderoben :D haha
Och så dansade jag,
och så sa Sofie, Vendelas kompis, att jag heter "snälla julia" i hennes mobil,
och jag som inte ens känner henne :O:D
det var gulligt tycker jag.
Sedan tog vi taxi hem igen.
Eller hem till Tomas alltså.
Och då kom de andra dit igen,
och Anton "Nisse" Nilsson kom också dit :p
Trevligt.
Sedan minns jag att Sebbe berättade att dom hade kollat på Harry Potter,
och där tar mitt minne slut.
Tydligen hade jag blivit lite ledsen och sedan somnat.
Och Affe var så snäll och tog hand om mig, hah.
Och imorse när jag vaknade så var jag förvirrad,
jag fattade inte var jag var,
och jag fattade inte vem Affe var.
För han sov i samma säng som jag.
Men efter ett tag så klarnade det.
Och då gick jag och pratade med de andra som var vakna,
Fia, Fro, Lolli, Mimi och Hagge. Tomas och Affe sov.
och dom var så snälla och fyllde i min minneslucka.
Usch, hatar sådant.
Sedan var Fro en hemmafru och lagade plättar,
men jag åt inte, haha.
Jaa, och sedan vilade vi lite,
och sedan for vi hem.

Nu är jag hemma och funderar på vad som händer ikväll.
Film hos Tomas skulle vara trevligt,
men ack nej,
de där pojkarna har fotbollsmatch.

Det blir väl hem till Andrea och kolla vad hon köpt i Sverige ;)

Usch, jag har en miljon utgifter nu,
Fro - 5? för inträdet till Fredley
Tomas - 11,75? (tror jag) för Taxi och saker igår
Andrea - 42kr för att hon köpt ansiktstvätt åt mig i Sthlm

Nu är jag förvirrad,
jag vet inte längre vad jag vill och vem jag vill ha.
Allting är så förvirrande.
Men en sak vet jag nu,
jag vill inte ha dig längre.
Du är över, över över över.
Äntligen.

Julia

Tihi

Nu har Fia också skaffat blogg,
tufft.
http://fiali.blogg.se
men hon skriver inte så ofta.

Innebandylirarna och Anton vann juniorserien,
och RosaBandySpelarna fick silver.
Tihi, men det var inte så oväntat.
Och när jag sa "grattis till guldet" till Anton,
då hörde Lolli "grattis gulle" och började fundera lite.
Men Antontanton är ju min släkting ;p höhö.

Kan inte klockan bli 5 så att vi kan börja ^^

Julia

Fanfanfanfan

Så går det när jag stressar,
jag rev sönder min en tröja i misstag :(
Eller, den gick sönder vid urringningen.
Fan också.
Det som var en av mina favoriter,
och det är sådant tyg så det går nog inte att sy.
BLÄ.

Julia

Time goes by

Ojoj, jag gick och lade mig tidigt igår,
närmare bestämt kl. 23.00
Sedan sov jag till kl 11.00, och gud vad det var skönt.
Nu har jag feber, ont i halsen och är hes.
Men jag ska försöka hinna sminka mig och klä på mig klart till kl 12.05,
då bussen går från "min" busshållplats.
För vi ska och kolla på innebandy :)
Naaajs.

Nej nu,
fixa sig.
Ikväll blir det partiiiiiie.
HAHA

Julia

Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

Jag har svårt att bestämma mig för om jag är sur eller om jag är glad.
Jag är sur för att Finland vann båda matcherna idag,
men jag är glad för att Sverige vann hela Silja Kampen.
Det är alltså hockeycupen jag pratar om.
6 landskamper mellan Sverige - Finland har spelats.
3st för pojkar U-16 och 3st för pojkar U-17.

Under sista matchen, U-17, när Finland ledde med 4-1, då var jag så jävla sur.
Jag kan faktiskt inte komma ihåg när jag senast var så sur,
och då blev jag påminnd om hur det känns.
Hur jag reagerar och sådär på att vara sur.
Ojoj, det låter knäppt att jag blev så sur.
Men jag blir så himla sällan riktigt sur,
och det handlade nog om mer än bara själva hockeyn.
Tror jag.
Och jag blir så irriterad på Eddy,
för att han undviker mig.
Jag undrar om han ens gör det medvetet längre?
Nåja, hans val.

Nu ska jag snart sova, så jag orkar med imorgon! ;)
För om jag var kvällens ilska,
då är jag morgondagens partyprinsessa,
jag ska ha så jävla kul.
Ring mig om du vill ha kul (haha, det låter som ett kasst raggningsförsök, men det är det inte. Jag lovar) ;)

Tack för mig, Julia

Keep on livin'

Idag har jag varit ut med hundarna i regnet och slasket.
Myyysigt.
Och just före jag skulle gå in på gården så mötte jag (såklart) Sebbo, och några andra finska hockeypojkar.
Och jag som såg jättecpmegamycket sliten ut och håret var ju hemskt pga regnet.
Haha, jag lever inte ett lätt liv heller.

Snart ska jag gå i duschen och efter det ska jag börja fixa mig,
för kl 13 när Lolli och Mimi har slutat, då ska jag träffa dom, och sedan ska vi på hockeymatcher igen.
Kl 15.30 och kl 19.00 är det matcher.

Mamma tror jag har feber,
men som mamma själv sa;
"men jag antar att det är så att det är omöjligt att ha feber på en fredag"
och ja, mamma, du har nog rätt.
I min värld så är det totalt omöjligt att ha feber på en fredag,
och som Fia sa, även om jag har 40graders feber så ska hon släpa med mig på fest imorgon!
Haha, och tur är det väl att jag är omgiven av sådana som förstår att feber inte hindrar mig :D

Jag är på festhumör!
HAHA.



Julia

Och jag ska skriva en sommarvisa

Idag har jag varit på hockey med Lolli, Mimi och Ella. Och sedan på match nr 2 var även Andrea, Erri och Sara där.
Trevligt, först spelade fin-sve pojkar U-16 3-3, sedan fin-sve pojkar U-17 1-2
Sverige är brabrabra.

Lolli är en rappare, så är det bara.
Och jag och Mimi är hennes körflickor ;)

Imorgon blir det ut med hundarna på morgonen, sedan träffa Lolli och Mimi efter de slutat skolan, och sedan blir det hockey - select - hockey typ ;) haha. Sedan ragga hockeykillar. HAHA xD, eller vi lär ju bli uppraggade, så det är lugnt ;)

Nej nu är jag trött och flummig,
har nyss räknat någon uppgift med Jankelito,
jag undrar verkligen om vi räknade rätt?
Haha, jag tvivlar tyvärr.

Nu sova.



Godnatt min skatt sa en katt som hade fått fnatt.
Julia

Frisk och i skolan

Nu är jag "frisk", eller åtminstone så frisk att jag kan vara i skolan,
så jag får fara och kolla på hockey idag! ;)
Haha, jag har nog någon fetisch för hockeypojkar.
Haha, Eddy till exempel :D

Nu är våran film skapande/idrott/media/musik snart färdig! :D
Vi ska bara massproducera det, med andra ord bränna filmen en miljon gånger (20ex.) och sedan ska Idaskida stoppa in filmerna i fodralena, för det är hon bra på ;)
HAHA.
Sedan ska alla högstadieskolor få filmen, wow, vad tufft alltså :D

Jag är glad idag, men hes, jag låter som kalle anka.
Inte sjunga och inte prata för mycket,
kan det bli jobbigare? :p
Haha.
Näe, jag tror inte det.
Tror du? :O

Nu gnäller Ida, hon vill ha mat ;)
Jag med.

Oh, nu ska jag messa till mimi...
eller kanske till Lolli, nja, det får bli båda :D
haha, nej jag är för snål för det. Jag messar till Mimi ;)

Julia

Disco fever

Yeah, kl 21.30 ska jag kolla på Raggadish på svt2 (åhnej, hjälp mig, jag har fått lika-töntig-som-andrea-eftersom-jag-tittar-på-svt2-sjukan).
Men de har filmat Ebba von Sydow, och eftersom jag inte gillar henne sådär överdrivet mycket, så ska det bli kul att se om hon är lika korkad och högfärdig irl som hon är i sin blogg och i "Ebbas Vecko Revyn" (vadfan, det är väl hela svenska folkets VeckoRevyn?!).

Nu snart just om en stund kommer Lolli hit,
så jag slipper dö av uttråkning, trots att jag inte är helt frisk.
Men det får mamma leva med,
alltså att jag har kompis fast jag inte varit i skolan.



Julia

Fashion

Här är saker jag vill ha  just nu.



1. Jag funderar på att klippa av ett par gamla jeans, som Sofi Fahrman
2. Denna klänning fanns med på Aftonbladets mode, skulle jag bli bjuden på fin fest, då skulle jag absolut ha en liknande klänning
3. Den gröna klänningen skulle jag dö för att få springa om kring med i sommar
4. Denna väskan är ursnygg, har lite av det marina inslaget, och även helt rätt detaljer, kanon väska
5. Jag vill-ha-stilen i sommar/vår!
6. Orange klänning med gul kant, så sommarfin och strandläcker
7. Även denna klänning är en sommarklänning, kanske mera lämpad för sena nätter...
8. Bikini, är obligatoriskt att köpa ny varje sommar, den här är söt som få

Hujj, vad jag vill shoppa, jag är så fixerad vid kläder/mode,
men jag gillar det!
Hoho, ge mig pengar :D

Julia

hejhoppgummisnopps-julia

Ja, jag börjar återfå energi, matlust och mitt knäppa sätt.
Jag tror jag börjar bli frisk,
om man bortser från att jag hostar.

Fan att jag inte har varit i skolan idag,
för då skulle jag få fara på hockey idag.
Dummadummadumma.
Men jag får väl fara imorgon och på fredag (Y) (tummen upp).
Jag har lite problem med min ekonomi just nu,
men det löser sig.

Jag har syndat och druckit juice idag,
jag har inte druckit det på 2 månader.
Haha.
Endast vatten och te.
Men det straffade sig, det tog ont i halsen att dricka det.

Hihihohohahahehehöhöhähä.

Ge mig nåt som tar mig någonstans
-nej, för det behövs inte nu.
Jag är glad igen :D haha.


Julia

Pojkar

Uuh, nu går det hockeypojkar utanför huset.
Bäst att gå i duschen och sedan kanske jag ska erbjuda mig att ta ut hundarna en sväng ;) haha.
Nejmen, det skadar ju aldrig med frisk luft :D

Julia

Days I recall being wonderful

Näe jag får nog försöka komma på något annat sätt att bli av med denna förkylning,
för att förneka att jag är förkyld var omöjligt inatt. Och inte lyckades jag vila och vakna på ett bättre humör.
Snarare tvärtom,
sammanlag har jag kanske sovit 4 timmar inatt.
Jag vaknar åtminstone en gång i timmen och måste hosta,
och det värsta är att det tar så jävla ont att hosta.
Mamma föreslog att jag ska sova på soffan inatt,
för där är det lättare att sova sittandes utan att det är alltför obekvämt.
Kanske jag gör det.
Vad som helst, bara jag får sova!
Jag blir snart tokig av att inte kunna sova.
Jag, Julia, som aldrig har tyckt om att sova, gör nu vad som helst för en hel natts sömn.
Nu överväger jag seriöst att gå i duschen,
jag orkar egentligen inte.
Jag har ingen energi, och jag blir onfantligt trött av att gå i trappan.
Men jag ser ut som världens fulaste hund.
Ungefär.
Idag eller imorgon ska vi köpa ny bil,
eller den är begagnad, men ny för oss.
Äntligen, så slipper vi våran stora monsterbil.
Jag funderar på att göra som mormor säger, gå ut och ta lite luft. Så kanske jag blir friskare.

Idag har det varit två sotare hit,
eller en sotare och en praktikant.
Två killar i 20 års åldern.
Båda två var ganska snygga ;)
Fan att jag var oduschad och satt i soffan och kollade på the fighting temptations.
Såg knappast så attraktiv ut, jag och min temugg, xD.



om jag vore en bil, så skulle jag se ut såhär nu.

En märklig sak, när man söker på www.google.se
skriver man då in "the worlds ugliest dog" och söker på bilder,
då dyker det såklart upp en massa bilder på världens fulaste hund.


fulfulfulfulfufulfulful

Men det finns även andra bilder, som tex den här;


och jag tycker den är hur söt som helst.
Vet någon vad den här är för ras? :)

Julia

Sometimes

Det här linnet vill/måste jag ha.
http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=128&DisplayItemID=18227&Position=34&ListType=1
Det är skitsnyggt, och känns så vår/sommar att jag blir helt lycklig.
Och det kostar bara 500kr,
hur ska jag få det?
Hoppas mamma har lust att köpa det till min födelsedag.
För den delen så har mamma förberett mig på att jag kommer få ganska lite i födelsedagspresent,
för att det är så jävla massa räkningar och lån och skit. Och nu när vi måste köpa ny bil också.
Jävlahelvetesskit.
Kanske är därför jag varit sur ikväll.
För det har jag definitivt.



Let me lie down, pleas don't wake me.
Julia

Stan är full av tanter och tragik

Jag tar allting på lek även en hemlighet,

Nu sitter jag och kollar på kläder på
www.zoovillage.com,
där finns lite allt möjligt.
Och jag borde förbjudas att kolla på kläder,
för jag blir måste-ha-galen.
Det finns en miljon jeans jag vill ha.
Jeans är en av mina passioner här i livet.
Jag tror jag skulle kunna köpa hur många som helst,
och jag har knappt någon begränsning vad gäller priset på jeans.
Jag äger 10par jeans,
räknade jag igår eller när det nu var som jag och Fredde pratade om det.
10 par... vissa skulle säga "jävlar vad många, fan vad lyx!",
jag själv tänker "om jag ändå hade dubbelt så många..."
haha.
När jag blir stor kommer jag aldrig ha några pengar kvar veckan efter man fått lön.
Jag är en expert på att göra av med pengar,
och ordet spara är främmande för mig.
Också detta har jag och Fredde pratat om.

När jag blir äldre kommer jag nog också att köpa mycket via internet,
tekninkprylar, kläder, skor, smycken... osv.
Jag kommer ta massa lån,
och när jag dör kommer jag lämna ett trevligt testament till mina barn,
ungefär såhär skulle det lyda;
"Kära barn, och om jag nu har någon man så är detta riktat till dig också, det är säkert skönt för er nu när eran jobbiga morsa har dött. Den lilla skitiga ettan vi har bott i har jag hyrt i andra hand, så den kan ni inte ärva. Alla möbler fanns färdigt där när jag flyttade dit en gång i tiden när jag var 19år. Dessa kan ni alltså inte heller ärva. Mina kläder, dom vill jag har med mig i graven, för att se någon använda mina gamla kläder skulle inte vara bra för någon av er. Eller med andra ord så är kläderna för mycket värda för mig för att de ska säljas på någon loppmarknad. Skorna mina kan ni nog få, de tre paren skor som jag tog med mig hemifrån när jag flyttade därifrån. Jag har slitit dem med hälsan, så gör det ni med. Min dator kraschade för två dagar sedan, det var därför jag tog självmord. Men det tror jag nog att ni redan förstått. Min mobil och alla andra teknikprylar sålde jag för att köpa en pistol som jag sedan sköt mig med. Denna pistol kan ni få. Den var säkert bra. Den måste ju ha fungerat i alla fall, eftersom jag är död. När ni tar över mitt bankkonto så kommer ni upptäcka något tråkigt, jag har 0,50kr på kontot. Och skulder/lån på 100.000.000 kr. Dessa är det nu upp till er att betala av. Bilen körde jag slut på för ett år sedan. Ni kanske får en femma för den på bilskroten. Värt ett försök åtminstone! I kylskåpet finns det två liter mjölk och en torr bit ost. Några ägg och lite prickigkorv borde också finnas. Detta kan ni äta upp, och gör det till minne av mig. Så som man tar nattvard till minne av Jesus. Har ni några frågor eller är det något som är oklart, då kan ni gå till biblioteket och fråga om ni får vara på internet i 15minuter, då kan ni läsa min blogg http://tejprulle.blogg.se, där står allt ni någonsin velat veta om mig. Lev ett bra liv nu mina kära barn (och ev. man)! Julia Lindfors"

Haha, när jag väl började skriva det där så spårade min fantasi ur. Egentligen hoppas jag ju såklart på ett lyckligt liv, med pengar och hus och hela köret.
Jag hoppas på att det blir så också.
Nu borde jag försöka sova,
för jag märker att jag blir riktigt knäpp såhär dags på dygnet.

Such a saint, but such a whore.
Julia

Vill ni veta hur spännande förkylning är?

Jag ska berätta det för er,
oavsett om ni vill eller inte.
Jag har svårt att säga det med ord, men kika på dom här bilderna så fattar ni nog hur jävla tråkigt det är.



Tror ni mig?

Jag har blivit en tönt,
som bara sitter vid datorn eller tvn,
och det knäppa är att jag gör samma sak vid både datorn och tvn,
jag kollar på serier.
Men skillnaden är att på tv ser jag aldrig hela avsnitt,
för jag missar antingen början,
eller så går jag innan slutet.
Men på datorn,
då kan jag se alla dom där avsnitten jag bara kunde se hälften av tidigare.
Och det är ju bra,
datorer är bra,
och jag skriver bara strunt,
jag måste faktiskt be om ursäkt för det,
jag har bara skrivit onödiga och oviktiga saker de senaste dagarna,
inte har jag väl tappat stingen?
Nej, jag kommer igen,
jag ska försöka.
Jag vill egentligen ha något tema på min blogg,
för att berätta vad jag har gjort idag,
det känns värdelöst.
För jag gör aldrig någonsin något alls.
Jag borde skriva en recension på boken jag nyss läst klart,
Grabben i graven bredvid,
det är en rätt bra bok.
Vi måste skriva recension för Monique.
Och sedan ska vi hålla föredrag,
alla jublar av glädje.
Min plan är att hålla föredraget och skriva recensionen så snart som möjligt,
så har man det gjort när alla andra plågas.
Haha.
Jag har kommit på att min blogg är väldigt egoistisk,
det handlar alltid om hur synd det är om mig, vad jag har gjort idag,
fast iofs är det väl ungefär det en blogg ska handla om?
Jag blev ytterst förvånad när jag läste Anns blogg, http://destrozar.blogg.se,
och där stod det att Eskimåer inte har könshår.
Haha,
mycket effektivt för dem när det är bikinisäsong xD hahaha.
Stor risk ellerhur.
Nej, nu har jag inget vettigt att skriva mera.
Det hade jag inte från första början heller,
bara tråkigt.

A place to crash, Julia

Mina tårar blir till blod

Igår kväll kunde jag inte somna,
så fort jag hittade ett bekvämt sätt att ligga på,
då måste jag sätta mig upp och hosta.
Detta ledde till att jag kollade på en film och såg på Cityakuten,
sedan lade jag på radion och lyssnade på musik i någon timme.
Sedan måste jag ha somnat,
och när jag vaknade imorse så kändes det som om jag skulle kvävas,
eftersom jag behövde hosta och inte fick ordentligt med luft så som jag låg.
Då kände jag mig liten och ynklig.
Det gör så ont att hosta och att vara sjuk är ansträngande.

Men en skitbra sak är att vi är lediga på fredag ;)
haha,
så om jag inte far till skolan imorgon,
för som det verkar nu så gör jag nog inte det.
Det betyder alltså att jag kommer vara endast en dag i skolan den här veckan,
torsdagen,
då har vi ändå bara projekt.
Så får se om jag kommer alls.
Beror på hur jag mår,
jag börjar bli lite galen av att inte orka göra något.
Vem har tagit min energi? -den jäveln ska inte få det roligt.
Haha, nejmen. Jag vet inte,
jag hoppas det blir fredley i helgen för oss ;)

Du är det finaste jag vet, Julia

A little more like you

Ann ville vara lite mera som mig och Ida,
så hon skaffade blogg.
http://destrozar.blogg.se

och msn bara bråkar,
och jag bara hostar.
Och jag kommer inte kunna sova inatt.
Men jag ska göra ett ordentligt försök och lägga mig och kolla på city akuten nu.
Mamma uppmanar mig till att göra det,
så jag äntligen får sova en ordentlig natt,
vad tror hon egentligen,
att jag kan sova när jag hostar såhär?
Haha, säkert.

I helgen är det fredley, och egentligen vet jag så lite om det att man skulle kunna tro att jag är en tönt.
Men jag får väl leva med det.
Jag vet inte ens var i Lemland det är,
men jag hittar inte i Lemland heller :p
Jag är nog en tönt.

Nu när Janke började prata om Wallander-filmen,
då fick jag sådan lust att kolla på Wallander/Beck, eller något annat liknande.
Elakt,
jag hatar och älskar känslan av sådana filmer.
Jag klarar inte av dem själv (därför tänker jag inte titta på Beck, fast jag har alla på DVD-box),
men när jag ser tillsammans med någon,
då är det underbart.
Varför är det egentligen så att vi gillar att bli rädda av filmer?
Varför strävar vi efter att bli rädda?
Är inte det lite sjukt?
Varför, varför, varför?
Jag har så många frågor och så få svar.

Det kan nog bli något av dig, Julia

Idas fråga

Ida undrade hur jag skulle ta självmord om jag skulle göra det,
hon syftade alltså på det jag skrev i förra bloggen.
Jag vill alltså påpeka igen att jag aldrig skulle vilja göra det,
och för den delen så skulle jag inte våga heller.

Men jag vet inte,
vad är det bästa sättet att ta självmord på?
Jag tycker ju att det ska vara något snabbt och smärtfritt, och egentligen idiotsäkert,
annars skulle jag väl misslyckas.
Som du sa Ida, usch vilken munter fråga :S
Men nu blev jag och fundera på det.
Kanske hängning skulle vara det "enklaste",
men det skulle ju kräva planering och så.
Ta piller eller sådär känns inte som värt försöket,
för oftast dör man inte, utan man blir bara medvetslös.
Och att skära sig,
nää, det är inte min grej.
Det skulle ta för ont, och jag gillar inte att se mitt eget blod.
Skjuta sig själv skulle ju vara enkelt om man hade ett vapen,
men jag har iaf inte det.

Men ska jag vara ärlig så tror jag att hur dåligt jag än skulle må,
så skulle jag inte palla ta självmord.
Jag är nog en fegis, men det är nog bara bra i detta sammanhang.

Den fullständigt levande Julia

Vi är lördagens änglar och söndagens knott

Alltså jag blir så glad över att få höra hur klok folk tycker jag är,
komplimanger är det som gör min vardag lite roligare.
Tack för att ni tycker jag är bra ;) haha.

När man är sjuk har man ungefär följande saker att välja mellan;
-sova
-se på tv
-kolla på film
-sitta vid datorn
-eller självmord
haha, nejmen, inte det sista kanske.
Och jag har redan sovit, och sett på tv ett par gånger. Jag har visserligen inte kollat på en hel film, men lite på Eva & Adam och så har jag kollat på Prison Break. Jag sitter vid datorn just nu, och självmord känns inte aktuellt.
Vad ska jag då göra?

Förslag?

Don't stop until it's done.
Julia

Vinter eller vår?

Ja, snö är det iaf.
Men snön är så blöt att det nästan kan räknas som regn.
Klurigt.

Mamma är ute i Önningeby och väntar på bärgningsbil,
när hon kom dit började det ryka ur motorn,
så kanske bäst att inte köra.
Hoppas det inte går att laga och så får vi ut en ny på försäkringen.
En snyggare och bättre bil.
Haha, drömma kan man ju alltid.

Nu har jag kollat på tre avsnitt av Prison Break,
och jag kan förstå varför alla var så besatta av att kolla på det.
För det är bra,
ruskigt bra.
Hoho, spännande, jag vill veta vad som händer här näst,
men jag orkar inte sitta framför datorn och kolla i 40minuter till.
Det får bli senare idag,
eller om jag fortfarande är sjuk imorgon.

Nu ska jag se om det kommer något på TV,
måste ju passa på medans vi har de där 10 första dagarna av digiboxen.
Då man ser alla kanaler,
det borde man alltid få göra.
Jävla skit MCA.

Med kärlek, Julia

Nä nu jävlar

Antingen så snöar det eller så regnar det ute,
jag har ingen aning.
För jag är hemma och är sjuk,
det låter ungefär såhär vart jag än går;
hosthosthooosthotsthosthooosthosthost
så det är inte så svårt att höra mig.

Men mamma är bara jobbig och jag har inget att göra.
Jag vill bli frisk,
hatar att vara sjuk.

Julia

Dessa bloggare

Alltså jag måste få kalla mig själv en trendskapare,
nu har alltså ännu en till skaffat blogg.
Denna gång föll turen på Anna.
Detta är hennes blogg;
http://tiingeling.blogg.se

Jag blir så jävla irriterad på msn,
och på internet.
Aldrig kan det fungera.
Varför bor inte pappa här?
Då skulle jag slippa ansvara för datorerna,
jag skulle slippa vara den som alltid måste ställa upp och fixa så fort det är någon teknikpryl som är sönder.
Jag vill inte.
Jag mår så skit, jag vill bara gråta av ilska över att det aldrig fungerar ordentligt,
över att jag har feber, över att jag inte kan få dig, över att jag inte anser mig leva ett lyckligt liv...

Jag vet inte längre vad jag ska bli i framtiden,
förutom smal, snobb och rik.
Nejmen, haha. Jag är alltför ytlig,
ta ner mig på jorden snälla!

Jag behöver lite lugnande,
lugnande Hellström.

Rädda mig nu, snälla, jag behöver dig mer än någonsin,
jag kan snart nöja mig med vem som helst.
Julia

Rappa Kalja

Det är ett knäppt spel,
men jag börjar tröttna på det.
Men Andrea, Fia, Ella och Erri är fortfarande lika knäppa.
Och jag är förkyld,
jag har nog feber också,
för jag kokar.
Jag ska försöka orka mig upp till skolan imorgon,
vi ska ju och kolla på teater och sedan kolla på film.
Väldigt enkel dag.
Vi får ta bussen kl 8 imorgon bitti istället,
och så ska vi stiga av i Godby och kolla på teatern i Godby Högstadieskola.
Tufft.
Om jag nu är frisk vill säga... :/

Ja, Andrea du hade rätt, jag skulle uppdatera min blogg,
usch.

Jag mår skit,
vill inte bli sjuk.

Julia

Jag blir så arg

Var är våren?
Nu snöar det massor, och kollar man ut genom fönstret är det en massa snö på marken.
Uschuschusch.

Försvinn innan jag gör det, Julia

Jag vaknade en morgon från en dröm jag hade

Nu har jag nyss kommit hem från Bollhalla, igen.
Hoho, jag är så jävla trött.
Somnade först vid halv 3 inatt,
och sedan var det bara att stiga upp halv 9 imorse.
Och jag blir bara mer och mer förkyld,
kanske har lite feber nu också.
Det gick jätte bra för Hanna i tävlingarna,
hon fick hederspris för sin mattserie.

Jag funderar på att gå och lägga mig och sova/se på film nu.
Vet bara inte vilken film jag skulle se.

Andrea har också skaffat blogg nu;
http://energiandrea.blogg.se
trevligttrevligt.

Nej nu, sova.

Julia

Du är det finaste jag vet

Nu har jag tänkt gå och lägga mig i 3h,
dags att göra något åt det?
JA!

Julia

Justdetja

tänkte bara meddela alla mina kära bloggläsare (eller jag vet ju inte om någon annan än Ida, Janke, Rasmus och Jenny läser den, för det är dom som skriver kommentarer), men jag vill alltså säga att Jenny, min syster, har också skaffat blogg. Alla vill nog vara lika tuffa som jag.
http://francesfarmer.blogg.se

Godnatt, Julia.

Hemmakväll är också en kväll

Det är rätt skönt att inte göra något nu ikväll,
är ganska trött så.
Och imorgonbitti blir det tidigt igen,
för jag ska och kolla på när eliten tävlar i gymnastik.

Nä, jag kommer inte på något viktigt att säga.
Bara att jag inte vet vad jag ska göra nu,
kanske kolla på någon film eller så.

En skymt av sol, en doft av vår.
Julia

Nu vill min mage äta

Jag är hungrig som fan.
Jag gick hemifrån vid halv 1 idag, sedan var jag in på apoteket och sa hej till Jenny,
efter det var jag och sa hej till Mimi, för hon jobbade också. Efter det rusade jag till Bibban för jag skulle träffa Totte och Anna kl kvart i 1. Vi gick in till bibban, och så såg vi på skaparnas barnteater om kaniner. Katja var med och spelade eftersom Henrika inte kunde komma. Dom var duktiga och Katja var så söt så. Efter det kom Mika och hämtade mig, Katja, Nicke och Anna. Han släppte av dem vid Kattis busshållsplats och sedan for vi vidare till Bollhalla. Där har jag varit tills nu. Vi kollade på gymnastiktävlingar och alla var jätte duktiga. Mina småsystrar tävlade och jag fick både glädja dom när det gick bra, och trösta dom när det gick sämre. Det är tydligen en av uppgifterna som storasyster. Men dom är underbara, Fanny och Frida.

Nu hoppas jag att middagen snart är klar, annars finns det nog en risk för att jag dör.

Julia

Min hemsida

Äntligen äntligen är min hemsida uppe.
www.juliabulia.com
men jag är inte nöjd med den,
och ska så fort jag kan göra en ny layout till den.
Men det är ett senare projekt!

Nu teater.

Julia

Första april

Idag är det meningen att alla människor ska lura varandra,
tidigare år har jag tyckt att det här är jättekul. Men nu,
jag vet inte, jag ser inte nöjet?
Jag har väl blivit vuxnare...kanske.

Annars idag ska jag på barnteaterna som skaparna på folkis har satt upp,
Kattis ska vara med idag, eftersom Henrika inte kan komma.
Därför ska jag och titta,
för att se hur hon sköter sig ;)
Efter det ska jag ringa till Mika, så kommer han och hämtar mig,
och så ska jag ut till Bollhalla och kolla på gymnastiktävlingar,
mina duktiga småsystrar. Jag är grymt stolt över dem.

Nyss läste jag en artikel som var i tidningen igår,
den handlade om en tjej som pluggar till civilingenjör i Luleå,
jag tyckte den skolan verkade hur mysig som helst, (jag vill ju också studera till det),
men uppe i Luleå? jag vet inte :S
Ääh, det är länge tills dess, för den är ju på högskolenivå.
Jag vill nog hellre studera i en större och centralare stad när jag kommit så långt.

Nej nu måste jag klä på mig, jag kan ju inte gå på teater i sidenkallingar heller.
Hoppas Anna kommer med, annars kommer jag ju att få sitta ensam med alla barn ;) haha.
Fast jag är nog ett barn jag med :p

spending you'r money on me, spending time on me.
Julia

Rädsla

Jag är livrädd för att gå runt i mitt eget hem utan lamporna tända.
Hjärtat bultar snabbt, snabbt... Jag hör knarrande ljud överallt, jag ser skuggor,
jag tänker ut ställen där det skulle kunna hoppa fram någon.
Jag var inte lika otrygg när jag var tillsammans med dig Eddy,
även fast du inte var med mig ens hälften av gångerna jag var hemma i mörkret,
så gjorde du mig trygg, säker, älskad...även när du bara fanns i mina tankar.
Jag vet inte om du någonsin läser allt detta jag skriver,
om du förstår vad som handlar om dig,
vad jag menar och vad du känner när du läser mina tankar och känslor,
förstår du det?
Jag saknar dig som vän Eddy, något fruktansvärt.
Hur är det med dig? Ärligt.
Jag vet inget längre, och jag bryr mig om dig.
Helst vill jag träffa dig igen,
prata med dig, höra hur du har det, vad du ska göra i sommar och i höst,
hur du upplever livet just nu.
Hur du tycker det känns/ tyckte det kändes när det tog slut?
Jag saknar dig, och jag bryr mig om dig massor.
Men det är så svårt att nå fram till dig,
det är så stelt nuförtiden.
Var finns du Eddy, den Eddy jag kände före vi blev tillsammans, 
den Eddy som jag såg på film med?
Vi skrattade, vi pratade och du var dig själv.
Vart försvann det?

Saknaden efter en vän som försvunnit.
Julia