Du och jag utgör tillsammans ett fantastiskt vi

Jag är lite piggare (övertrött?) än vad jag var när jag skrev senaste inlägget. Har nyss kommit hem från ett 2h långt barnvaktande. Det tar mer på krafterna än vad man skulle kunna tro! En av ungarna somnade, och dom andra två hade så mycket energi så jag trodde jag skulle svimma ett tag. Nu ska jag läsa igenom samhällan en gång till och sedan stupa i säng. Jag kommer se ut som ett vrak när jag har pluggat färdigt (om några hundra år..). Det är den obekväma sanningen.

Förresten är det längesedan jag kollade på Grey's, eller OC, Desperate Housewives, Sex and the City eller någon annan lagom löjlig serie. Jag behöver det nuuu!

NÄSTA VECKA PÅ FREDAG SKA JAG OPERERAS, ja, jag är nervös.

vi är lördagens änglar som virvlar i stan,
vi är dem som du hatar en söndag på dan,
vi är dem som kan skratta åt allt som är svart,
vi är dem som har hjärtan av ädel titan,
vi är änglar med blickarna högt i det blå,
vi är dem som förlorar men jublar ändå,
vi är dem som kan skratta åt allt med varann,
vi är dem som kan gråta när ingen ser på,
vi är gårdagens kärlek och stora i orden som vaknar med skräck och panik under borden,
vi är dem som vill ha allt.

Orka

Just nu är jag så trött på (nästan) allt och alla så jag bara vill gå under jorden.
Nu vet ni det.

27 februari

Idag fyller min styvpappa Mika år, 44 år! Grattis :)

Idag fyller även Katja år, 18 (!!!) år. GRATTIS!
Det känns lite konstigt, för när vi gick på folkis tyckte jag att jag och Katja var lika gamla, men nu är hon 18 och jag är bara 16. Knäppt, haha.

Stressfaktorer

Jag läste i PS (psykologi-tidning) på sportlovet att; "att surfa på långsamma och dåligt designade hemsidor kan vara lika stressande som att flytta, skilja sig eller ha ekonomiska problem." Jag säger då bara det, herregud vad jag måste vara utsatt för stressfaktorer i så fall. Jag hatar när det kommer "sidan kan inte visas" eller när man går in på en hemsida med ologisk layout. Fast å andra sidan, om man ska tro alla forskningar som tyder på att du dör av det här och du blir stressad av det där och du blir fet av det ena och du får stroke av att snarka (osv...), ja, då vore ju hela mänskligheten utdöd. För längesedan. Ja, sannerligen.
  
För att råda bot på alla dödliga faktorer som jag blir utsatt av när jag sitter framför min dator som går ungefär 2 meter i timmen ska jag nu lägga mig på sängen och vara stressad över bokrecensionen och därför läsa min bokrecensions-bok; stulen barndom av Virginia Holman. Jag läste 70 sidor efter skolan och den verkar brabrabra.

Godnatt (på tal om god natt så kollade jag och Adam på den nyaste bond-filmen igår, casino royal heter den va? hur som helst så hade jag otroligt svårt att hålla mig vaken och så måste han fara hem innan filmen var slut så jag har inte sett de 5 sista minuterna typ) haha, ja jag är flummig idag.

Oscarsgalan

Reese Witherspoon var sötast, hon är alltid söt. Jag skulle vilja se ut som henne.
Förövrigt var det konstiga filmer/personer som vann Oscars, men dom blev säkert glada för det.

Emotional

Nu skulle jag kunna skriva ett jättelångt och känslofyllt blogginlägg, men jag kan inte.

Stockholm

Detta köpte jag;
klänning med hjärtan, klänning med fickor, blå jeans, sportklänning,
vogue, t-shirt med silvertryck, tunika, läderbälte, baströja, blommig skjorta, svart A-linje jacka, boken "stulen barndom" av Virginia Holman, mavala underlack, mavala överlack, mavala nagellack, mavala nagellack korrektur, infallible täckstift, deo, lermask, hårsnoddar, silvriga armband, rött diadem, vit bh, svarta sockor, svarta leggings, ansiktsrengöring, acnegel, tonad ansiktsgel, olivia handkräm, vichy läppfett
och sist men inte minst: födelsedagspresent till Katja

", Say it like you mean it

Stockholm imorgon!
Som jag har längtat.

Sportlov fortsättning

Söndag 18 februari
Jag gick till Andrea efter middagen (och jag hann faktiskt msna lite med Adam före jag rusade iväg, åh vad jag saknar honom!). Andrea och jag gick ner till VideoCorner och där träffade vi Lolli och Fia. Tillsammans hyrde vi
I'll always know what you did last summer, den sög egentligen. Precis samma upplägg som ettan och tvåan.. Sedan gick Lolli och Fia hem från Andrea och jag blev kvar över natten. Klockan 23 bestämde vi oss för att sova, för att vi var så trötta. Klockan 02 satt vi fortfarande uppe och pratade intensivt.. Vi hade mycket att snacka om. Haha.

Måndag 19 februari
Vaknade upp hos Andrea vid 11-tiden. Åt frukost, fixade oss och gick till stan för några ärrenden. Sedan tillbaka hem till Andrea. Där spelade vi det nya monopol (MED KREDITKORT, jag säger då bara wow!) med Anna och Alma. Efter det spelade vi the sims och sen lagade Andrea och jag middag. Jag åt där och så spelade vi lite mera the sims och sen kom Emma dit och då gick jag hem. På vägen hem pratade jag i telefon med Totte (och hans kompisar), dom ville att jag skulle komma till Totte på fest. Jag ville inte. Haha. Sedan mötte jag Gunda (grannens mormor) och då gick jag och pratade med henne. Vad social jag är. När jag kom hem spelade jag the sims hela kvällen.

Tisdag 20 februari
Vaknade som vanligt en miljon gånger från klockan 05 tills jag steg upp vid 10. Det är jobbigt att jag inte kan sova ordentligt. Jag tog ett bad (ett väldigt snabbt sådant) och sedan åt jag lunch och skrev en arbetsansökan till Ålandstidningen (HOPPASHOPPAS att jag får jobb där). Mamma skjutsade ner mig till stan och jag lämnade in ansökan. Sedan mötte jag Ida vid Nikolaj och där fikade vi. Fanny, Frida och Mika tog båten till Finland ungefär samtidigt. Ida och jag gick på stan och hon köpte ett par snygga jeans från zic-zac. Jag köpte en bok, ego girl, och senaste nummret av cosmopolitan. Fast jag ville köpa vouge, men den var så dyr. När klockan började närma sig middag skjutsade Idas pappa hem mig och det var jättesnällt för det var så kallt ute! När jag kom hem sa mamma att vi kan köpa vouge i Sverige, så jag får den i alla fall. Bra mamma! Efter det lagade jag och mamma middag och efter middagen var vi till avancia och solade. Jag blev röd i ansiktet. Kl 20 gick jag till Lolli för att spana på vad hon köpt i Sverige i måndags och för att kolla på film med henne och Fia. Vid 22-tiden gick jag hem och ut med hundarna. Det hade varit en bra dag.

Onsdag 21 februari
Jag sov dåligt som vanligt. Suck. Kan inte Adam komma hem så att jag kan få sova vettigt igen? Och sedan steg jag upp och begrundade min rödhet i ansiktet. Fortfarande röd. Suck. Den här dagen börjar verkligen inte bra. Mamma berättade att det var -20 när hon steg upp. Fy vad kallt.

Sol(arium)

Nu har jag varit och solat solarium igen. Och tro mig, ingen kommer märka när jag är generad. Jag är röd i ansiktet hela tiden. Men varför ska man sörja, det blir nog bra efter natten.

Blogginlägg 559

Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Marc by Marc Jacobs

Varför var inte jag där?
Varför är jag inte rik?

Sporty

Fredag 16 februari
Dagen började med två tyskalektioner (tyskan blir bara tråkigare och tråkigare för varje gång, trist). Därpå följde två håltimmar. Jag gick hem och tränade med min
träningsvideo, det var riktigt kul och riktigt jobbigt. Jag är ur form. Haha. Sedan tillbaka (stressandes) till skolan för två kemilektioner. Vår klass bara skrattade och ingen kunde vara seriös, stackars Jens. Efter skolan gick Sofia, Johanna, Emme och jag ner på stan. Sofia skulle kolla på byxor och hatar själv att gå i butiker. Jag kan inte förstå det... Efter ett tag for Emme hem och lite senare kom Lolli. Då gick vi till bagarstugan och fikade. Sedan for Johanna hem och Lolli, Sofia och jag gick till Citylivs och köpte godis. GOTT! När vi hade köpt godis så for Sofia hem och Lolli och jag gick till mig. Vi åt middag och sedan kom Andrea hit och då lekte vi emo. Se min bilddagbok. Sedan for dom båda hem och jag somnade vid 3.

Lördag 17 februari
Väckarklockan ringde 9.00 och det var bara att masa sig ur sängen. Hårt. Träningsvärk från gårdagen. Suck, jag är verkligen otränad. Jenny och jag var barnvakter till Emil, Maja, Ebba och Cajsa mellan 10-14 och sedan for vi hem från St Mårtensgården. När vi kom hem gick Fanny och jag ut med hundarna och sedan var det städningsdags. Jag dammsög mitt rum och det var tråkigt och jobbigt. Varför uppfinns det inte dammfria hus? Jag åt middag och väntade på Lolli och när hon kom poppade vi popcorn och kollade på Melodifestivalen. För att sammanfatta den; Nanne, Sebastian, Måns -heja! När Lolli for hem sov jag, jag var jättetrött. Klockan var väl ungefär 1.

Söndag 18 februari
Väckarklockan ringde 8.25 och jag hade sovit riktigt dåligt. Antingen saknade jag Adam så mycket att jag inte kunde sova, eller så är jag störd. Eller så störde datorn mig för den stod på. Träningsvärken hade försvunnit, tack! Jag tänkte lite på Adam och sedan somnade jag om och vaknade 10 minuter senare. Då klädde jag på mig och gick ut med hundarna. När jag kom hem drack jag kaffe och gick sedan till pastorskansliet med Jenny. Barnvakter igen. När barnvaktandet var slut åt jag lunch och sedan for mamma, Fanny, Frida och jag till Mariebad. Jag och mamma solade solarium och sedan simmade vi i någon timme. Härligt. Jag ska bli fit. Och brun. Tänk vad Adam kommer avguda mig när han kommer hem (fast han är ju också brun då antagligen..). Nu har jag smort in mig och jag har fått en konstig knöl på min knog, HJÄLP! Seriöst, den är jätteläskig och jag skulle kunna gråta. Vad är det för knöl? Den är lila, hård och gör ont. Någon som vet vad det är? Efter middagen ska jag till Andrea och sedan ska jag sova där. Hallelujah :)

Ego girl

Ego girl. Det är en bok av Carolina Gynning. Jag borde läsa den. Jag är otroligt egoistisk. Det var inte det som det här inlägget skulle handla om. Men jag är egoistisk. Och jag borde läsa boken. Jag borde läsa mer böcker överhuvudtaget. Jag borde börja träna. Något.

Nu har jag sett hela första säsongen av Grey's anatomy (okej, det är bara 9 avsnitt..). Snart har jag fått ner första avsnittet i säsong 2, eller rättare sagt, snart har jag fått ner hela säsong 2. Jag är för nyfiken, kommer hon att SLÅ honom, eller FÖRLÅTA honom?! :O:O:O:O:O
Jag är patetisk. Förlåt.

Jag måste sluta be om förlåtelse för mig själv. Jag måste sluta klaga på mitt liv. Jag måste sluta inte träffa mina vänner. Jag måste sluta vara stressad. Jag måste sluta ha så höga krav på mig själv. Jag måste sluta äta onyttigheter. Jag måste sluta inte träna. Jag måste sluta dricka så mycket kaffe. Jag måste sluta helt enkelt. JAG MÅSTE SLUTA.
Har jag något fel?
Är jag ledsen? Är jag glad?
Är jag trött? Är jag pigg?
Är jag social? Är jag osocial?
Är jag tråkig? Är jag rolig?
Är jag dålig? Är jag duktig?
Är jag positiv? Är jag negativ?
Varför vet jag inte svaren själv?

Allt blir vad man gör det till.
Dagens ord!

Varför ska jag dela med mig av mitt privatliv?

Nu har Adam farit till Sverige och imorgon flyger dom till Gran Canaria och jag är som en jävla kärring. Haha, jag saknar honom redan (båten gick för exakt tre minuter sedan) och jag är orolig för att något ska hända med honom och hans familj.

Jag hoppas Andrea att du är ett bra sällskap, för annars kommer jag bli tokig under lovet!
Men varför oroar jag mig ens, Andrea är alltid ett bra sällskap.

Nu vet jag

Nu vet jag vad som är fel, jag har inget att se framemot. Absolut inget alls, och det är jävligt tråkigt.

"ok"

Nu skulle jag helst av allt lägga mig i sängen, kolla på en snyftare och äta choklad.
Men det gör jag inte, för jag är en glad människa som önskar alla en glad alla hjärtans dag.
Ja, fyfan vad falskt.

Litteraturhistoria

Homeros har skrivit Illiaden och Odyssén och den första handlar om tre kvinnor som tävlar i skönhet och berättelsen utspelar sig under sju veckor i Troja, den andra handlar om Odysséus äventyr på haven, han möter cyklopen och berättar sin historia på fajaakernas ö. Teatern uppstod till vinguden Dionysos ära och Euripides, Aristofanes, Sofokles och Aristoteles var tre dramatiker. Kyrkan hade all makt under medeltiden och ett helgon utsattes för prövningar och dog en martyrdöd. Tristan och Isolde drack en kärleksdryck (-gift?) som får dem förälskade i varandra, båda dör tillslut. Hitler utnyttjade sagan om Rhenguldet för att visa på Tysklands storhet. Den Gudomliga Komedin handlar om Dante som går genom helvetet och skärselden för att komma till paradiset där Beatrice hjälper honom till den enda sanna kärleken, den från Gud. En ramberättelse är en berättelse som binder samman många korta historier i ett sammanhang. Voluspa var Valans spådom om jordens födelse och död och ragnarök är jordens undergång. De isländska sagorna kan indelas i tre typer: släktsagor, historiska sagor och forntidssagor. Den Heliga Birgitta hade åtta barn och inrättade en nunneorden och sedan blev hon helgonförklarad. Cervantes skrev om Don Quijote, som blev galen av alla riddarsagor som han läste. Shakespear levde i slutet av 1500-talet och början av 1600-talet, han har skrivit bland annat: Romeo och Julia, Hamlet, En Midsommarnattsdröm. Romeo och Julia handlar om två ungdomar som blir kära i varandra trots att deras familjer avskyr varandra och Julia är bortlovad till Paris och sedan fejkar Julia sin död och då blir Romeo förtvivlad och tar livet av sig, när Julia märker detta tar hon också sitt liv. Hamlet handlar om Hamlet som tvingas döda sin farbror och en hel drös människor stryker med. Shakespear dog i bakfyllan. Molière skrev en fars för självaste kungen och efter det gick allt som på räls, tills han skrev Tartuffe eller hycklaren, den retade alltför många och förbjöds. Sedan dog han strax efter ett scenframträdande där han drev med läkarskrået.

JA, någon som anser mig smartare och mer allmänbildad för att jag kan allt det här?

The Hills?

Jenny säger att the hills är mycket bättre än laguna beach. HJÄLP, vad är the hills?

Serieberoende

Antalet serier jag följer just nu; 5
    -Desperate housewives
    -OC
    -Lost
    -That 70's show
    -Grey's anatomy

Henrika säger att Laguna Beach är bra.. ska jag ladda ner det nu eller vänta? :)
Jag är nog en hemskt beroende-människa. Beroende av allting.
Bloggar. Bilddagboken. Serier. SMS. Läppfett. Kalendern. Musik. Tidningar. Människor. Pengar. Shopping. Parfym. Kläder. Jeans. Klänningar. Betyg.
JAG BLIR TOKIG :)

Trala-la-la-la-laa

Idag har jag varit hemma från skolan, feber och huvudvärk. Jag är nog aldrig riktigt frisk jag.. Haha.
Jag somnade om imorse och pinade mig själv att sova till klockan 11 (ja, det var faktiskt svårt). Sedan steg jag upp och lade mig på soffan och läste GLAMOUR. Och jag kan inte låta bli att tycka att
Jessica Alba är otroligt snygg! När jag hade läst GLAMOUR pratade jag lite med mormor och sedan satte jag mig för att plugga svenska, och plugga, och plugga, och plug... Sedan åt jag middag och här är jag nu :)

Imorgon har vi svenska prov.
Imorgon är det alla hjärtans dag.
Imorgon ska jag och Adam laga middag till min familj.

Jaha?

Någon Jon har addat mig på msn, undrar om det är SoS3-Jon ?

Snurrar runt i en stad som glöder, viskar, bli min i natt!

Okej, nu vill jag bara ha gyllene tider och per gessle.
Utan dem kan jag inte känna glädje tror jag!

Ge mig allt du vill och allt du kan.

Det är tuffa tider, för en del, för en drömmare.

Kom och fantisera, kom och stimulera, kom och känn så bråttom, kom och explodera, kom och stanna vid mig, flyg och landa med mig och låt mig ge dig, ge dig, allt jag har.

Horoskop

VÄDUREN
21/3-20/4
Du vill vara aktiv och i farten men du har samtidigt ganska ont om energi och dessutom ont om bra idéer.

Det skulle inte kunna stämma bättre!

Jag har nog inte riktigt förstått vitsen ännu

Alltså det här med alla hjärtans dag, kan någon förklara vitsen för mig?

Jag tycker att det är så löjligt, alla hjärtans dag går nuförtiden ut på att köpa något för att man inte kan bevisa sin kärlek på annat sätt. Alla tidnigar är fyllda av annonser "uppvakta din älskling på alla hjärtans dag med en fin blablabla från våran butik så att vi kan bli rika på det". Och rosor hit och dit och nallebjörnar, hjärtan och choklad. Så falskt så det bara skriker om det.

MEN, jag har då inget emot att man visar sin kärlek och det är okej att det finns en dag för kärleken, men då ska man inte låta dagen förstöras genom krav på att köpa rätt saker för att göra den andra glad. Nej, tacka vet jag när man ger något av kärlek, och det kan vara vilken dag som helst.

En middag eller myspys på alla hjärtans dag, det är kärlek.

"bad blogger?"

Nej, jag är ingen dålig bloggare. Jag har bara inte haft tid att skriva blogg den här veckan.

Skolan tar all min lediga tid, och all min icke-lediga tid tar skolan också. Jag hinner knappt ens sova.
Så här har min vecka sett ut:
Måndag: Skolan, dans, fixade praktikplats, pluggade socialkunskap, tog TBE-spruta, pluggade lite till.
Tisdag: Skolan, jobbade med att få samhällapresentationen färdig, pluggade socialkunskap, räknade matte, pluggade svensklitteratur historia.
Onsdag: Skolan (socialkunskapsprov), pluggade samhälla, barnvakt, pluggade samhälla.
Torsdag: Skolan, blev kvar och jobbade med samhällan, pluggade samhälla, var med Adam.
Fredag: Skolan, två håltimmar (vila), skolan, blev kvar och jobbade med samhällan, barnvakt, Adam sov här.
Lördag: Vaknade, samhälla...
Behöver jag ens nämna att jag har haft huvudvärk hela veckan?

Ikväll kommer 'min stora kärlek' på TV4 och den ska jag se, den är rolig!
HAHA
over and out

du är den enda jag tänker på

dekolletage
jag älskar dig, adam

Om möblerat

Jag tror att det är viktigt med förnyelse. Jag menar, alla har vi väl känt någon gång att vi har fastnat i gårdagen?
Allting bara upprepar sig, likadant varje dag.
Jag kände att det var för kallt för att sova under fönstret, så jag har möblerat om i mitt rum.
Och jag känner mig som en uppdaterad variant av mig själv.
Nu är inte allting vardagligt, för varje gång någon kommer hem till mig inom den närmsta tiden så kommer jag att få höra "shit, du har möblerat om, vad fint". (Ja, jag vet att alla kommer säga 'vad fint' för så säger folk alltid, oavsett vad dom tycker egentligen).
Det är djuuupt.

Rummet
erkänn att det blev ganska bra

MAT

Yes, nu är det middag!
Oxfilé och vitlökpotatisgratäng.
Första gången på länge som jag längtat till middagen.
:)
GREAT!

Ida är bäst

Postat av: ida

jag måste då säga det att det är roligt att läsa din blogg. jag vet inte riktigt varför. men du skriver om väldigt mycket olika saker och inte bara personligt och skriver du saker som är personligt så är det bara kul att läsa. det värsta som finns är bloggar som bara handlar om en enda ointressant person och hennes dystra tankar. sen länge tillbaka så är det bara din blogg jag läser varje gång jag är online..;)

2007-feb-02 @ 19:46:05
URL:
http://home.aland.net/idaskida

Du kan nog konsten att göra en glad Ida :)
Jag saknar dig!

Jag gillar frågor

Hur gammal är du och vad känner du inför din ålder? Jag är 16, snart 17, och det känns bra.
Vilket stjärntecken är du och hur typiskt detta är du? Vädur. Stjärntecknet kunde lika bra heta 'julia', jag är en typisk vädur.
Vilken är din sexuella läggning och hur känner du inför den? Jag är hetero och det gillar jag. Men skulle jag någon gång bli kär i en tjej så skulle jag vara bisexuell.
Vilken är din politiska ställning? Ja-a-du, jag ligger nog mera åt höger.
Vilka frågor brinner du (eller har åtminstone brunnit) för? Jag tycker i alla fall att man borde uppmärksamma kvinnomisshandel mera.
Är det sant att man kan tyda en människa efter musiksmak? Delvis.
Hur radikalt har din musiksmak förändrats de senaste fem åren? Jag saknar fortfarande musiksmak.
Vi har alla våra gränser. Du skulle aldrig umgås med någon som lyssnade på och faktiskt tyckte om...? Ultima Thule.
Har du fått höra att du liknar en annan person? Vem? Carola.
Anser du att du gör det? Lite kanske.
Vilken figur i "The Simpsons" påminner mest om dig? Lisa, lätt! Haha.
Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv? Kate Hudson.
Behåller du helst dina bilder i färg eller svartvitt? Jag förstår inte frågan.
Hur fotogenisk är du på en skala 1-10? Man har ju bättre och sämre dagar, men kanske 6. Just över hälften.
Vilken sorts människor stör du dig allra mest på? Människor som försöker trycka ner andra (mig) och inte accepterar olikheter.
Vilka är de värsta misstagen man kan begå då man skriver en text? att int bry sej om hur ord stavas i hop lr i sär ja gillar int slarv
Har du ett rikt socialt liv? Jag har haft i alla fall.
Låt oss vara fåfänga för ett slag; hur ser din absoluta drömkvinna/drömman ut? Drömkvinnan är över 175cm lång, smala ben, markerad midja, ren och slät hy och en söt page. Drömmannen är längre än kvinnan, har tjockt, halvruffsigt hår och sköter om sin kropp.
Vilken klädstil är mest smaklös? Transparenta tröjor är aldrig snyggt.
Hur skulle du helst klä dig om du bara hade möjlighet? Klänning och högklackat. All the time.
Hur beskriver du själv samt andra din klädstil? Preppy, trendigt, färgglatt och livfullt.
Dömer du människor efter deras utseende? Utseendet är det första man upptäcker hos den andra, så ja.
Väger du mer eller mindre än dina föräldrar? Mindre.
Är du genuint äcklad av "för" magra/feta personer? Sitter problemet hos dem eller dig? Ja, speciellt av feta personer, det är snyggt att vara späd. Problemet sitter väl hos mig om det är jag som blir äcklad, men problemet med deras över- eller undervikt är inte mitt.
Har du haft en nära relation till någon som faktiskt äcklade dig? Nej.
Om tillfället gavs att äta en maträtt gjord på människokött, skulle du ta det? Aldrig.
Hur fånigt är egentligen rökförbudet på en skala 1-5? 1, det är inte fånigt.
Visslar du bättre än du sjunger? Nej, vissla är klurigt.
Läser du hellre än du skriver? Nej, jag skriver hellte än att läsa. Jag pratar hellre än att lyssna. Jag är ego.
Nämn en enda superkraft du önskar dig besitta? Att kunna trolla.
Hur pass laglydig är du och varför? Jag är ganska laglydig, jag bryter bara mot sådana lagar som egentligen är onödiga.
Vill du dö ung eller gammal? Ung, jag är rädd för att bli gammal.
När räknar du någon som gammal? När den är rynkig, glömmer bort namn, luktar illa och säger 'va?' 100 gånger i minuten.
Vilken ålder trivdes du bäst i? Den jag är i nu.
Vilket är ditt absoluta drömyrke? Chef på ett framstående företag.
Är du främst idealist eller realist? Realist.
Är du nöjd med din barndom när du ser tillbaka på den? Ja, fram till 11 års åldern ungefär.
Hur skall du göra för att förverkliga dina framtidsplaner? Jag ska kämpa, aldrig ge upp.
Vilka psykiska åkommor lider du av? Paranoia, rädsla och allt för många personligheter.
Vilka fysiska åkommor lider du av? Två benbitar i fötterna som ska opereras bort, två knän som värker, en höft som låser sig, en rygg/nacke som är för spänd, tio fingrar som lederna är slut i, en handled som gör ont, en armbåge som låser sig, två ögon med brytningsfel och en kropp med näringsbrist. Ja, det är inte mycket som fungerar.
Äter du någon medicin för tillfället? I så fall; vilken/vilka? Bara 6 tabletter med olika vitaminer varje dag.
Hur tillbringar du helst dina fredag- och lördagskvällar? Antingen är jag med mina partyprinsessor eller så är jag med min drömprins.
Är du lättretad? Ganska.
Vad känner du personligen inför öppna förhållanden? Jag beundrar dem som klarar av det.
I vilket skede av ens liv blir det faktiskt lämpligt att skaffa barn? När man har en stadig ekonomi, lever ett hälsosamt liv och har tid för barn. Man ska hinna/klara av att uppfostra barnen.