Trist

Hemma och sjuk för andra dagen i rad. Perfekt väder ute. Det är inte roligt.

Semester och jobb

Jag ska skriva och publicera den där guiden inför flytt till studieort. Snart. Just nu jobbar jag, umgås med A och försöker "ha semester" på kvällar och helger.

Det är inte lätt att ha både semester och jobba inom loppet av 24 timmar. Bloggen blir lidande då.

Min helg

I fredags skulle jag alltså ha varit till Jennifer på födelsedagsförfest, men jag hade extremt mycket huvudvärk och efter att jag har upptäckt att frysen gått sönder (det vill säga, allt var tinat) och städat ur den och lagt över det som klarar sig i en annan frys, var jag så trött att jag slocknade framför tvn. Efter det höll jag mig vaken till 22, sedan tog jag natt. Detta resulterade i att jag var superpigg på lördagen, men eftersom vädret var klockrent så lade jag mig i solstolen med en bra bok. Där låg jag i allt för mångag timmar och hade inte en tanke på att smörja in mig med solkräm. Så nu är jag strålande röd! Jippi.

Kvällen spenderade jag, till en början, med en bra bok och ett glas rött i soffan. Men när Jennys kompisar kom hit på förfest så slöt jag upp med dem. Sedan vandrade vi till Indigo där jag umgicks med flera av mina kompisar/bekanta. När stället stängde gick jag hem, ensam i natten. Och snäll som jag är så städade jag undan det mesta efter förfesten, Jennys förfest, innan jag gick och lade mig.

Idag är jag lite trött (somnade först runt halv 7).

Avkoppling

Jag har tagit semester.


Över helgen.

Fredagsmys

Nu har min pojke åkt till Hultsfredsområdet för att njuta av festivalen Sonisphere som äger rum där imorgon. Jag är orolig som sjutton, men vet egentligen inte vad jag är orolig för. Själv tänkte jag slå klackarna i taket ikväll, men om inte min huvudvärk släpper snart så stannar jag nog hemma. Jag har den där äckliga huvudvärken som gör att synfältet krymper, inte roligt alls.

Tråkigt.

Ett litet förslag

Jag tänkte slänga ihop en liten guide med allt man behöver tänka på när man dels flyttar hemifrån och dels flyttar till Sverige. Vad säger ni om det?

Själv känner jag att det vore otroligt skönt med ett papper där man svart på vitt ser allt som måste fixas och ordnas med. Så klart kommer jag utgå från mig själv och vad som måste fixas när man står på tröskeln till ett studieliv i Sverige.

Stillestånd

Ja på den här bloggen råder det verkligen stillestånd. Men jag ska tala om för er att jag verkligen inte hinner med att uppdatera bloggen. Först jobbar jag, sedan äter jag middag, sedan läser jag alla miljoner bloggar som har uppdaterats och sedan räddar jag solrosorna som jag odlar från att dö. Sedan sover jag.

Så antingen kan ni sluta uppdatera era bloggar eller så kan ni tala om för mig hur sjutton man tar hand om krukväxter, så ska jag försöka hinna blogga lite mera!

Nu ska jag ta lite vitaminer och mineraler för att stärka min kropp och sedan ska jag cykla en sväng med mina systrar. Sedan ska jag läsa klart Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus. Eller så blir det i omvänd ordning. Och Adam är på Iniö och lever stugliv med sin familj. Buhu, jag saknar honom.

KAN MAN HA DET BÄTTRE?