Och så vidare, och så vidare...

Torsdag 3 augusti
På dagen hände det inte mycket, jag sov och kollade på OC. Efter middagen gick jag ner till Ekoteket och underhöll min lilla Idaskida en stund. Det var roligt, jag har ju inte träffat henne på evigheter!

Sedan kom Andrea dit och då lämnade vi Ida ensam och for för att spela minigolf i Östra hamnen. Minigolfen gick ganska bra, jag vann med 3p över Andrea. HAHA, utklassning.

När vi hade spelat klart gick vi tillbaka till Ida på Ekoteket och hyrde en film; Ryktet har gått. Vi for via mig och hämtade lite sovsaker för jag skulle sova hos Andrea. När vi kom hem till Andrea stod det en säng utanför deras hus, Andreas nya säng. Den har hon fått ärva av en släkting. Det är en sådan där pensionärssäng med fjärrkontroll, så man kan välja höjd på huvudet och benen själv. Den lekte vi med ett tag och sedan kollade vi på filmen och därefter kollade vi på lite OC. Fast jag hade redan sett det avsnittet, så jag sov mest hela tiden.

Fredag 4 augusti
När jag och Andrea vaknade for vi ner till GeFoto och hämtade Andreas mp3 som äntligen hade kommit. Vi satte oss direkt vid datorn och fyllde spelaren med musik. När vi var mitt uppe i allt musikprat kom Andreas kusiner dit för att fika och säga hejdå. Såklart var Jonathan överlycklig för att han fick träffa mig igen. Haha.

Sedan for jag hem och städade lite, och Andrea for till stranden med Alma. Någon timme senare kom Andrea hit och då lagade vi Ost- och broccolipaj till min familj.

När min familj hade farit till Adlon för att ta en öl med mina gudföräldrar bakade jag och Andrea kladdkaka. Men innan vi hann äta den ringde Katja för hon ville ha oss till Badhusparken där några folkisare (och andra) var för att festa och säga hejdå till dem som flyttar nu till hösten. Jag och Andrea väntade till klockan blev 22 då Ida slutade jobba och gick sedan till Badhusparken och pratade en liten stund. Men kladdkakan där hemma var lockande, så vi stannade inte så länge...

När vi kom hem åt vi kladdkaka och glass och kollade på OC med mina småsystrar.

Sedan gick vi till mitt rum och kollade vidare på OC, och sedan sov vi. Andrea sov alltså här.

Lördag 5 augusti
På morgonen steg vi upp, och jag packade ihop lite saker som jag skulle ha med mig till stugan. Andrea for hem och jag for till Saltvik.

Det var ganska skönt att vara på stugan, jag solade, joggade med Frida, solade, simmade, var ut med båten med Mika, Fanny och Frida, solade, åt middag, solade, sov, badade bastu, spelade pip-stopp med mamma, Fanny och Frida och sedan sov vi.
Julia

Kommentarer
Postat av: idaskida

ahaa, det var kladdkakan! det var däfför ni gick så tidigt!:P


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback