I'll be here for you

Igår hade vi som sagt gäster, Catarina, Martin, Yvonne och Micke var här på middag. Det var trevligt, jag träffar dom så sällan, och det är lite tråkigt att vi inte längre är lika bra kompisar med Yvonne (och Helena som inte var med igår).

Sedan kom Andrea hit och vi gick ner på stan och tog en glass. Nami. Men efter en stund blev det tråkigt, så vi gick hem till mig igen. Då skrev vi ut lite tidtabeller och dylikt inför våran resa. När vi var klara med det gick vi hem till Sjöbba (där var Sebbo, Sunkan och Sjöbba) och hade lite kul.

Vid 12-tiden drog vi oss ut och på skolgården träffade vi en massa fd. 9e:are. Alltså Andreas klasskompisar. Haha. Lolli, Mimi, Kasper, Emil, Jennifer, Ella... m.fl.

Kvällen gick väl så som dom flesta kvällar går. Jag gick runt lite med Casper och sedan satt jag och snacka med Pontus och Andreas. Mysigtpysigtpösigt.

Idag har jag bara chillat, packat och solat. Jag var till Fia en sväng också, det var kul att prata med henne lite grann. Var länge sedan sist.

Snart kommer Lolli hit och henne har jag också saknat och senare ikväll kommer Andrea också hit. Hon ska sova här så vi har nära till hamnen imorgon bitti. Bra.
Kommer jag se dig igen?
-nejdå, det vi hade var bara en kväll
Julia

Kramp

Igår somnade jag lite före 1.
Jag vaknade klockan 1 idag.
Skönt.
Fast jag vaknade vid 9-tiden också, då stängde jag av tvn och så fick jag typ kramp i benen och axlarna. Det var skitläskigt. Jag tror att kroppen kanske varit lite överspänd...?

Om 8 minuter kommer gäster hit på middag, våra vänner från Luxemburg. Det ska bli kul. Men jag sitter här i t-shirt och trosor. Undrar om jag måste klä på mig något snyggare?

Inatt hade vi tänkt sova i Andreas garage, men det går inte. Så jag tror jag sover hemma hos henne i hennes rum. Hihi. Sista kvällen på RockOff nu så.
Julia

Regnväder

Jag orkade mig ut för att kolla på Eric Gadd. Direkt efter att han hade spelat gick jag och Andrea till Lolli och lånade Jennifers OC-filmer och sedan gick vi hem till mig och chillade med chips.
Intelligenta diskutioner hade vi också;
"hej, vad heter du?"
"Peter. Du då?"
" 'tack-för-ikväll-peter', jag menar. Tjena knullrufs! "
(Peter=tjockis)

Haha, vad slött det låter när man skriver det sådär.

Eric Gadd
Trots ösregnet och den tunna publiken var Eric glad och på gång. Han körde sina låtar och var duktig. Jag undrar om det är någon som kan klaga på hans musik eller scennärvaro? Han var duktig.

Helena Paparizou
På grund av det dåliga vädret orkade jag inte stanna ute för att kolla på Helena. Jag tror det hade varit ganska roligt att se henne, men äh. Hon är so last year...
Julia

Tvätten dag 15

NU har jag äntligen jobbat klart. Alla mina jobbdagar orkade jag med. Tur, för annars skulle jag vara fattig i höst. Fast det kommer jag vara i alla fall.

Idag efter jobbet skyndade jag mig i duschen och sedan var jag till ÅSS med mamma, Mika och Jenny. Vi firade att både jag och Jenny jobbat våran sista dag idag. Jag åt oxfié, det var gott. Såklart.

Nu ösregnar det, åskar och blixtrar. Jag undrar om jag verkligen orkar ta mig ut för att kolla på Eric Gadd och Helena Paparizou... Fast Eric Gadd vill jag ju verkligen se. Fan också.
Julia

Rockoff

Igår kväll var jag mycket trött, men jag släpade mig ut till Mariepark för att spana in Lena Philipsson och Velvet som var kvällens artister.

Lena Ph
Alla säger alltid att "Lenas show är bra, men kläderna var motsatsen..." Men jag kan inte säga att hennes kläder igår var fula. Om man följer modet så vet man att hon hade prickat in de flesta trenderna som är just nu. Spets, vitt, knälång kjol, hög krage... Skorna såg jag inte, så jag kan inte säga något om dem. Hon körde en bra show, men än en gång vill jag klaga på publiken. Stackars Lena som fick så dålig respons.

Velvet
Bara för att jag kommenterade Lenas kläder så måste jag påpeka att Velvets klänning var snygg, men det var lite tråkigt att hon körde samma klänning som under melodifestivalen. Hon var mycket duktigare än vad jag trodde, och publiken var med henne. Jag gillade också att hon inte var trådsmal men ändå vågade röra sig på scenen. Bra bra. Fast hon gjorde en Amy -körde samma låt två gånger.

Sedan sov jag hos Andrea. Myspys, vi somnade direkt.
Julia

Tvätten dag 14

Näst sista dagen, och mina ben, knän och höfter smärtar som om dom vore nära döden. Tur att det är slut imorgon. Jobbet alltså.

Efter jobbet for jag direkt hem och lade mig i solstolen. Dock blåste det ganska mycket så jag frös. Men som Hampus säger "vill man vara fin får man lida pin."

Nu måste jag rusa i duschen och sedan fara till Andrea. Att jag alltid ska bli sen. Och inte vet jag vad jag ska ha på mig heller. Bikinin som jag har nu blir nog bra...
Julia

Tvätten dag 13

Onsdagen var tung på förmiddagen, jag halvsov samtidigt som jag manglade. Tur att jag har min mp3...

Efter jobbet var jag, Andrea och Lolli till stan och köpte födelsedagspresent till Fia. Hon fick en hårfärg, en hårinpackning och ett nagellack. Hihi. Nu kommer hon bli hetare än hetast!

Sedan var jag hem och fixade mig och direkt iväg på picknicken med brudarna. Det var hur mysigt som helst och skönt i solen. Varför gör vi inte det oftare?

Kvällen var rolig. Jag satt och pratade med Nisse, Grasse och Grogge ganska länge. Det var lite busigt. Vet ni att stjärnorna flyttar på sig och blir lite mera/mindre rosa beroende på vad klockan är? Och vet ni om att jag faktiskt är ett underbarn? Miljökämpe är jag också, för allting förmultnar ju bättre i buskarna. Jo, så säger dom.
Julia

I wouldn't buy you a drink if I was rich

Ikväll har Fia fyllt år, 16 år. Eller hela dagen egentligen, men jag har inte hunnit träffa henne före ikväll.
Abe fyller också år idag. Lika gammal. Grattis båda två! :)

Vi har haft kul. Kvällen skulle innehålla Velvet, BWO och Sunblock. Men det gjorde den inte. För Velvet ska spela först imorgon istället.
Istället såg den ut såhär, FOLKFOLKFOLK.

BWO
Bodies Without Organs var ganska bra, jag orkade inte vara kvar där inne hela tiden. Publiken var so not på g. Tråkigt. När dom sent om sider spelade sina hits så var vi redan ute. Men jag och Andrea diggade trots att vi var ensamma på parkeringen. Det var kul.

Sunblock
Jag orkade inte ens vara inne på området för att spana in Sunblock. Jag menar, Baywatch kombinerat med en enda låt. Kan det bli bra? Nej, det tror jag inte. Men jag ska inte säga säkert, kanske alla som såg dem var överförtjusta? Jag vet inte jag.
Julia

Rockoff

Ikväll blev det (såklart) RockOff.
Jag och Andrea gjorde oss klara vid 8-tiden och kollade sedan en liten stund på Takida. Sedan satte vi oss och solade på en bänk i västra hamnen och efter det kollade vi på Björn Rosenström och BassHunter.

Takida
Jag kollade som sagt inte någon längre stund, har inte riktigt lyssnat på Takida så jag vet inte om jag var så intresserad. Men det lilla jag hörde var bättre än vad jag hade förväntat mig. Fast det är ju alltid tråkigt att kolla på en konsert där man hört ungefär tre låtar förut...

Björn Rosenström

Han var här för två år sedan, han var här ikväll och han kommer säkert tillbaka. Varför? För att han gör en sjutusingens bra show. Han är inte alls stel eller obekväm i situationen utan snarare tvärtom. Han njuter av att stå på scenen och se publikens förtjusta miner. Man kan ju tycka att hans musik och texter är oseriösa och löjliga, "han är ju trots allt en vuxen man". Men ack nej, det är det som är äkta underhållning. Tack.

BassHunter
Boten Anna på repeat... Nej men, han körde den bara två gånger. Inget fel med det. Snygg var han ju också, en riktig hunk. Aaah. Haha. När han körde Boten Anna så lade han in "Bira Bira Bira - Bärs Bärs Bärs" under techno biten. Det var smart. Och så körde han sina schyssta moves. Skön kille.
Julia

Tvätten dag 12

Natten mellan måndag och tisdag sov Andrea här hos mig, trevligt. Men ack, jag var lika trött imorse som alla andra dagar. Men det var bara att masa sig upp och ta sig till jobbet. Väl där så flöt allting på som vanligt och vi jobbade till klockan 4.

Då var det solstolen som gällde och där har jag varit tills nu.
Duschen väntar och Andrea kommer snart hit (sedan blir det Rockoff).
Imorgon fyller Fia år, 16 år. Hurra!

Idag när jag körde hem från jobbet märkte jag att min hastighetsmätare och kilometerräknare på moppen inte längre fungerar. Jag kommer köra runt i 25km/h för säkerhetsskull nu.
Julia

Tvätten dag 11

Måndag, hade sovit 3½h före jobbet. Behöver jag säga mera?
Jag halvsov mig genom dagen och när vi äntligen slutade vid halv 4 var humöret konstigt. Jag var både otroligt trött och skrattig, men samtidigt så var jag sur och snäsig.
Andrea stod ut med mig i alla fall, tur det.

Till middag blev det Hese med Jenny och Andrea.
Hey, jag känner hur fet jag har blivit.
Julia

Rockoff

Rockoff har börjat och snart nått sin mitt.

Magnus Carlsson
Hans kläder var så fula så jag inte vågar skriva något positivt... Jag kan inte rå för det, men hans stil och sättet han pratade på (bögigt) passade inte mig. Och jag är tydligen den enda på Åland som inte har ett förflutet som Magnus-fantast... Märkligt.

The Poodles
Jag var ute och röjde utanför området, så jag hörde bara bandet spela. Men jag kan ana att jag inte missade så mycket..?

Fronda
Ja, jag gillar Fronda. Mycket. Men det var tråkigt att han spelade så mycket från Etiketten är musik, hans nyaste (och sämsta) skiva. Konserten var kort också, bara en halvtimme. Kan det bero på att publiken var så pass liten och stel? Ja, det är ett faktum, Ålänningarna är inte några festivalhejjare.

Backyard Babies
Dom var bra, publiken var med och trycket var stort. Men jag antar att det blir så roligt som man gör det, och Backyard Babies gjorde jag till det roligaste hittills. Deras låtar är härliga och inte kan jag klaga på utseendena, härligt rockigt sunkiga...

Thåström
Hans röst får mig att rysa, texterna att gråta och le på samma gång och hans scennärvaro får mig att fundera. Märkte han ens att det stod en publik nedanför och framför honom? Jag tror inte det. Blickan var fäst i skyn och händerna gjorde stela ryckiga rörelser. Inte konstigt att många frågande har talat om Thåström har någon sjukdom...?

Lordi

Ja, Lordi tog Åland med storm. Publiken var storstorstor. Trång var det, och korta människor fick inte njuta speciellt mycket. Deras masker, pyroteknik och musik fick de flesta att glatt klappa i takt. Dock är jag förvånad att det inte var mera röj och tryck i publiken, det fanns ju folk som hade kommit ända från Tyskland för att se Lordi spela så. Eller kanske det bara var för att jag stod så långt bak?

Ulf Lundell
Hmm, hade jag varit 30 år äldre så skulle jag garanterat ha stått där framför scenen i 2½h och klappat och hyllat Ulf Lundell. Nu är jag dock inte 46, utan bara 16 och ingen större fantast av Ulf Lundell. Faktum är att jag bara har hört ungefär en låt av honom. Men de vuxna säger att han var bra, så kanske man ska lita på dem.
Julia

Tvätten dag 10

Idag har vi mest bara pratat hela dagen, vi manglare. Haha. Det har varit kul.
Sedan var jag och Andrea och hämtade rockoffpassen/armbanden.

Nu var min familj och mina kusiner hem en sväng, och direkt far dom iväg på båttur med Albanus (wihu).

Ikväll börjar RockOff, Magnus Carlsson och The Poodles får äran att öppna rockoff. Lyckat? -det tror jag inte. Men vi ska nog ha kul i alla fall.
Natten tillbringar jag hemma hos Andrea, i samma säng som henne. Mysigtpysigtpösigt.
Julia

Hål

Hål
ikväll gick mina byxor sönder, jag gråter.

Jag har också varit med Andrea och sedan lagt upp lite bilder på bilddagboken.
Nu är jag trött och msnar med Adam och Hampus.
Imorgon börjar rockoff, då ger vi järnet.
Julia

Tvätten dag 9

VÄDUREN
21/3-20/4
Du är lekfull och flirtig, men detta är något som både kan ge en rolig torsdag och trista kärleksbekymmer.

-så sant som det är sagt!

Idag är jag på så otroligt bra humör att jag snart spricker. Jobbade 7½h idag, men jag är inte det minsta trött. Allting gick som på dans. Lyssnade på all musik på min mp3 på 115%s hastighet. Haha. Det var en humörhöjare!

Ikväll? Jag har ingen aning, men något vill jag göra i alla fall!

Shut up an sleep with me,
Julia

Haha

Nyss ringde det någon till mig och frågade om jag känner någon Victor.
Ja svarade jag.
Så berättade denna någon att han sitter i ett träd och höll nyss på att falla ner, och att han var väldigt trött och höll på att somna.
Han ville hålla sig hemlig, men jag tror nog det var någon tonårspojke som ville busringa lite. Fast utan privat nummer. Jag undrar vem det var.

Godnatt.
Julia

När du är ung

Ojojoj, vad ger jag mig in på?
Är jag riktigt korkad, eller är jag klok?

Nu måste jag sova så jag kan tänka klart imorgon.
Julia

Inte mitt fel

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,859507,00.html
-det är alltså inte mitt fel

Okej, jag är irriterad idag. Bli inte sur på mig för det...
Julia

Hallelujah

And love is not a victory march
It's a cold, and it's a broken hallelujah

Adlon

Nu har jag läst förra numret av SOLO, ätit massajättemegamycketusch pizza på Adlon med Jenny. Gott var det, men nu är jag äckligt mätt.

Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll, läsa senaste numret av SOLO och fixa mina naglar. Kanske det kommer något bra på TV? :)

Ring om du kommer på något spännande du bara dör om du inte får göra.
Julia

Tvätten dag 8

Idag har vi jobbat den 8:e dagen, hälften av arbetstiden har gått och jag lovar att det här helt klart var den jobbigaste dagen av alla.
Jag har manglat Birka Paradise servetter hela dagen och jag trodde seriöst inte att det fanns så många servetter i hela världen! Det har varit så enformigt och jag har varit på otroligt dåligt humör. Till och med Asad märkte det;
-Du verkar sur idag, är du det?
-JO!
-Ehh, varför?
-För att jag har manglat dom här jävla paradise hela dagen, och dom tar aldrig slut!
-Det låter ju lite jobbigt... Haha
-Mhm, menar du.

På eftermiddagen var jag på lite bättre humör och Asads syrra, Retarden, Segidegi och jag hade tuggummiparty vid mangeln. Och ja, det är lika töntigt som det låter!

Nu när jag kom hem från jobbet hade Mikas arbetskompis Svenne med familj kommit. Dom ska bo här till lördag morgon. Dom har en 15-årig son, men jag har inte sett honom ännu.. Hihi, man kan ju alltid hoppas :D haha!

Dom har farit och simmat nu, jag har duschat och ska snart läsa SOLO och äta något. När Jenny kommer hem så blir det middag, kanske vi går ut och äter?
Ikväll är det postrodden, jag har inte bestämt mig för om jag vill och kolla på den eller inte... Andrea ska kanske sova här inatt, om mamma går med på det.
Julia

Överlevare

Ikväll har jag varit med Fia, Lolli och Andrea. Vi låg på bryggan i Östra Hamnen och sjöng/skrattade/skrek. Det var myspys roligt att träffa Fia och Lolli igen.
Sedan kom Sebbe och Groeniz dit, det var också myspys att träffa dem igen, men inte på samma sätt.
Läs i Fias blogg vad vi gjorde;
http://fiali.blogg.se

Andrea var hit en sväng efteråt så vi kollade upp var vi riktigt ska bo den andra natten när vi är på båtluff. Kan inte allt med den här resan vara färdigt bokat snart? Jag vill åka!

Sedan for Andrea hem.

Jag skulle kolla på del 2/2 av miniserien Överlevare på tv3.
Jag åt jorgdubbar och chips och njöt av bra TV,
sedan plötsligt vaknade jag och då var serien redan slut?
Vad knasigt.
Julia

Tvätten dag 7

Hoh, äntligen skriver jag blogg om dagen som är idag.

Vi for igen på jobb vid 7 tiden och har jobbat aktivt hela dagen. Jag skulle kunna dra massa roliga citat från dagen, men jag tror inte någon (förutom Andrea och Ella) skulle förstå... Internt? Ja.

Jag manglade ett par kalsonger och Andrea som står och tar emot det jag manglar säger sig inte ens ha märkt att det kommit ett par kalsonger. Kanske Larissa tog dem åt sin kille? ;) haha.

Vi jobbade ända till klockan halv 4 idag och nu är jag ganska dålig-humor-men-sprallig-i-benen-trött.

Ikväll kanske jag ska vara med Fia, Lolli, Sebbe m.fl. om jag orkar. Så ska Andrea hit också och låna en bok och så ska vi boka klart våran båtluff. Fy fan vad det käns som man sviker vännerna nu när man jobbar. Jag orkar aldrig med något på kvällarna.. Det är trist.

På fredag börjar RockOff och då får man väl åtminstone träffa dem. Hihi.

Jag tycker synd om Hampus, hoppas det är bättre med honom nu?
Julia

Tvätten dag 6

Väckarklockan ringde halv 7 (ouuuh, hårt) och vid 7 for vi på jobb med Andreas morfar.

Jobbet var väl ganska som vanligt? Om jag minns rätt.
Ella var tokig och jobbade 2½h övertid!
Jag och Andrea var lata och fick skjuts av Christel (Andreas mamma) tillbaka till Sund. Där solade vi, simmade, sov, lekte, åt, kollade på tv, sov.
Julia

Söndag

Jag hade väckarklockan på och steg upp vid halv 11. Åt lite frukost, chillade lite och vid halv 12 kom Andrea och hennes pappa Sten och hämtade mig. Jag och Andrea steg av i Sund på hennes mormor och morfars stuga/hus/palats (nästan).

Där var också Mari, Jonathan och Philip (Andreas kusiner + deras mamma (och jag vet inte om dom stavar sina namn sådär)).

Vi solade, simmade och lekte med hennes kusiner hela kvällen.

Sedan kollade vi på tv och efter det sov vi.
Julia

Idas feeest

Sedan skjutsade mamma mig till Lemland, Vessingsboda - Idas stuga. Långt in i skogen var det, jag kan inte tro att den där vägen bara är 2 km lång.

Väl framme så blev jag mottagen av Ina och Isolde (hundar), och Ida kom efter ifall jag skulle bli rädd. Haha, nej jag är hundvan.
Ann, Adam och Anton var redan där och under tiden vi väntade på Emma så öppnade Ida mitt paket, höhö, om hon bara skrattade och sa att det var perfekt för att vara snäll eller om hon verkligen gillade drinkblandaren hon fick av mig vet jag inte. Hihi.

När Emma dök upp så började vi grilla, vi hade dock lite problem med att hålla kolla på våra egna spett... Men alla blev mätta och belåtna. Då helt plötsligt bär Ida fram efterrätten, wow, världens godaste GI-kaka? Antagligen.

Vid 7 tiden började det droppa in människor och Ida fick ständigt förklara vägen för nya personer. Stackaren.
När klockan var runt 8-9 så var det som mest folk, kanske 20-30 personer?

Helt enkelt så var det roligt. Rasmus kissade på Kims byxor, Anton mådde inte så bra, vi lekte lite lekar, Donner dansade loss, Janke blev lite påritad och tappade bort lite kläder, jag och Adam satt på stranden om mobbade Janke när han simmade... Sedan åkte jag hem med Tobias vid 3. Skönt att jag fick sova hemma, hihi.

Tack för en rolig fest Ida!
Födelsedagsbarnet
Enda bilden jag hade på födelsedagsbarnet Ida (Ann är den som är så nära kameran)
Fest
Fest (Kattis närmast kameran)
Fest folk
Lite folk som var där
Folkis
Ibland saknar jag Kattis, Ann och Adam även fast dom är lite knäppa. (Ann och Adam ska bo tillsammans som vanliga rumskompisar (inget förhållande) från och med i höst, det är tufft!)
Jag och min BonAqua
Och snäll som jag är drack jag min BonAqua Äppel som jag hade fått av mamma. Fast den är inte lika god som Vilda Hallon.
Julia

Tvätten dag 5

I fredags jobbade vi för 5:e gången. Ella försov sig, men annars var nog dagen helt som vanligt.
Direkt efter jobbet var jag i duschen (hey, det behövdes ju inte alls), och sedan for jag och Mika upp till stugan. Där var det ju nästan inga människor alls, hrm, "bara" Tove, Torbjörn, Lotta, Magnus, Gerd, Fanny, Frida och mamma.

Förvånad märkte jag att det ju gick att umgås alla kusiner tillsammans, allt från Fanny och Frida (11 år) till Magnus (snart 19 år). Det var ganska kul.

Igår skjutsade mamma mig till stan, Torbjörn och Magnus följde med för att vara lite grann på datorn (yes, det är inte bara jag som får abstinens-besvär!)

Julia

Tvätten dag 4

Shit, har vi bara jobbat i 4 dagar... Det känns som 4 år minst!

Dagen idag har väl varit likadan som alla andra.. Mina nya batterier till mp3n är superbra, räcker nästan i två hela arbetsdagar. Tack mamma!

Efter jobbet var jag och Andrea till banken och sedan när vi gick därifrån såg vi Lolli och Fia sitta på Roberts coffe så vi gick in och sa hej, det hela slutade med att vi alla fyra rusade runt som tokar på stan och letade efter en födelsedagspresent från mig till Ida. Vi hittade en, lite knasig, men jag tror Ida ler artigt även om hon inte gillar den. Haha.

När jag kom hem var jag vrålhungrig och ingen mamma var hemma med rykande varm mat på bordet (hon är på stugan). Jenny hade inte kommit hem från jobbet ännu så jag värmde pirog och kokade ägg. Tro det eller ej, men jag suger så på matlagning att jag till och med misslyckades med att koka ägg. Dom var så löskokta att kycklingen nästan levde fortfarande.

Efter middagen kom Andrea hit och vi bakade kladdkaka, sedan tog vi mopparna till Select och köpte grädde, vispade den och avnjöt den underbara måltiden. LÖÖÖVLI!
-Jag undrar om man kan vara dubbel-handdikappad..?
-Det kallas död då Andrea!
Lolli och Fia ringde irriterat till oss för att få med oss på volleyboll, och när vi väl var tjocka och mätta så tog vi mopparna ända till bron vid Lilla Holmens volleybollplan. Kan man bli latare?

De volleybollspelande-tokarna var Lolli, Fia, Sebbo, Copi, Anton, Jakka och Joni kom när han hade jobbat klart. Och så jag och Andrea då, om man nu kan kalla det vi gjorde för volley...?

Sedan när jag och Andrea tog mopparna hem så började hennes moppe krångla igen, ska den aldrig bli bra?

Jag kom på idag på jobbet att jag alltid när jag hör Håkan Hellström tänker på Wille, när jag hör Dia Psalma tänker jag på Eddy och när jag hör Backyard Babies tänker jag på Casper. Knasigt att det kan vara sådär, och att det inte ändras.

Nästa år vill jag fara på Hultsfred med Hampus.
Julia

Snart jobb

Klockan är tidigt och jag är redan färdig för att fara på jobb. Jag pratade nyss i telefon med Andrea och hon kommer väl snart här via med moppen, vi behöver inte fara via Ella för hon sover kanske inte hemma.

Jag har länge nu tänkt att jag ska skriva i bloggen om Mischa Barton, för seriöst människor, är hon inte allt som man någonsin kan önska sig vara? Jo.
Hon ser riktigt bra ut, har en grym klädsmak, passar i alla sorters kläder, är söt, är sexig, är rik... Okej, jag vet att allt det där är ytliga saker, men eftersom jag inte känner henne så kan jag inte säga att hon är snäll/trevlig/pratglad o.s.v. Hur som helst, om det finns någon här i världen som jag är riktigt avundsjuk på så är det Mischa.

Nog om det. Jag ska ringa Jeffi och fråga om jag får låna OC efter att Lolli har kollat färdigt på dem.
Idag efter JOBBET ska jag på stan med Andrea, jag ska köpa present till Ida som fyller år på tisdag.
Vi ska också boka vandrarhem till våran båtluff.

Nu är klockan 20 före 8 så jag måste fara nu! Hejdå, ha en bra dag!
Julia

SHOPAHOLIC

Klänning
den här klänningen är tuff, jag skulle älska att gå runt i Stockholms skärgård med den.
Azzaro
Azzaro klänning, många kändisars favorit och nog satan är den snygg alltid!
Jeans
Cheap Monday jeans som jag kan tänka mig att köpa (som jag har råd med också!)
Diane von Furstenberg
Diane von Furstenberg, kan jag inte få den här -då vill jag hitta en snygg kopia!
Jeans
Jeans som ser helt okej ut, kostar helt okej och jag minns inte märket. FYY VAD LÅGT!
Klänning
Söt, sötare, sötast? Men när skulle jag använda den? ALLTID.
Kofta
En kofta i den här modellen ska jag ha i höst.
Top
En top i den här modellen ska jag också ha.
Armband
det här armbandet är helt enkelt snyggt, men enkelt.
Skor
kanske jag skulle behöva ett par sådana här för att slippa skavsår?
64927-42
och vi avslutar med de absolut fulaste skorna jag någonsin sett! Om du har sådana här, gör dig av med dem! Herregud, usch. FULT!
Julia

Tvätten dag 3

Haha, tre dagar har gått av vårat sommarjobb och jag lever fortfarande. Det börjar kännas nu, men det ska nog gå i 12 dagar till... pengar, pengar, pengar.

Idag har äntligen någon där vågat prata med mig. Med Ella har dom pratat mycket och seriöst, men jag ser tydligen avskräckande ut. Hmpf. Men idag så hade jag nästan roligt med dom där mangel-killarna. Haha.
"Ahmed!"
jag kollar upp på honom och ser aningen skeptisk ut
"jag säger Ahmed istället för vittu, satan, perkele.. vet du vad vittu betyder?"
"eeh, jo.."
"ja, usch, du behöver inte säga det. Jag använder inte det, därför säger jag ahmed."
jag tänker: "det är väl ungefär samma som om jag skulle säga 'Andrea' istället för fittan? och hur knasigt är inte det då?"

Nåja, kul hade vi i alla fall :D
Than skrämde livet ur mig också, kom och slet min mp3-lur ur örat och ropade "hej!" haha.

Efter skolan var jag med Andrea till stan, hon köpte mp3 och sedan for vi hem till henne, skulle testa mp3n och så var den sönder från början. Så vi fick lämna tillbaka den och nu tar det någon vecka innan hon får en ny, vadå otur?

Nu ikväll skulle jag ha varit och spelat volley med Fia och Lolli, men jag fastnade vid datorn för att få bort viruset och så fixade jag den andra datorns fläkt.
Jag är nog ganska duktig när jag vill det (ingen behöver ju veta att pappa guidade mig igenom allt jag gjort idag...)
Medan jag höll på och körde virusscan i felsäkert läge så fördrev jag tiden genom att läsa Liza Marklunds Studio Sex, och gissa vad -jag gjorde en Andrea, SOMNADE I BOKEN! Haha. Men det var skönt fast jag hade gärna läst lite i boken.
När jag vaknade var virusscannen klar så jag tog bort viruset och sedan messade jag till Lolli att jag tyvärr inte kommer med på volleyn ;) haha.

There's no one else that I can say this to,
Julia

Wihu

Nu under kvällen har jag ätit glass med mamma, Fanny och Frida Glassbaren på Mariepark. Det var mysigt och jag åt den "nyttiga" glassportionen, höhöhö. Mycket frukt var det i alla fall, men när jag tänker på Andrea som powerwalkat som en tok, då får jag ändå ångest. Oundvikligt.

Idag pratade jag och Andrea med våra föräldrar om att båtluffa i Stockholms skärgård, bara hon och jag, och tro det eller ej, men vi fick! Vi åker antagligen runt den sista juli och blir borta 3-4 dagar. Fy fan vad kul vi ska ha. Bo på vandrarhem, vara glassiga med våra snygga kläder och stora brillor. Lätt hett.

Ikväll har jag också läst senaste nummret av VR, men jag tror inte Andrea får tillbaka tidningen riktigt ännu. Men till helgen får hon nog den.

På tal om helgen så ska jag till Idas stuga på födelsedagskalas på lördag, jag vet inte ännu om jag får sova där, det måste mamma prata med Mika om, men kanske? Jag har i alla fall lovat att inte dricka.

Nu under kvällen när jag har läst VR och suttit vid datorn så har jag haft mammas läsglasögon på mig, och det känns hårt att medge det men, jag behöver nog läsglasögon. Allting blev så mycket större, skarpare och tydligare. Äh, allt klär en skönhet, så jag kan leva med läsglasögon. Hihi. Nästan lite spännande.

Nu ska jag ut med hundarna och sedan sova så jag orkar upp på jobb imorgon igen.

Julia

Tvätten dag 2

Även denna dag överlevde jag, det gick ganska bra. Manglade och tog emot servetter och så sorterade Ella och jag lite grann också. Andrea fortsatte med sina badrockar.

Männen/gubbarna som står och manglar bredvid oss hade frågat Ella när hon och jag skulle byta plats så att jag skulle stå och mangla, haha. Hon sa att det lät på dem som om dom längtade efter mig, USCH! Haha.

Efter jobbet var jag via stan med Andrea och snart ska jag läsa VR och äta nektarin (Andrea ljuger i sin blogg som säger att jag äter choklad, det är alltför onyttigt för mig ;))

Julia

Tvätten

Ja, alltså Italien vann igår, men det tror jag alla vet redan?

Idag började Andreas, Ellas och min yrkeskarriär som tvättgummor. Klockan 07.30 var Andrea här med sin silvriga springare och jag tog min blåa springare. Så susade vi genom vinden till Ella. Hon sov när Andrea ringde för att säga "kom ut". Taskigt läge, haha.

Men hon var snabb och sedan susade vi alla tre iväg. Quickly tvättcentralen var vårat mål. Väl där så började arbetet, vi fick världens fulaste arbetskläder och byxorna var sliskiga. Tur att det inte jobbar någon man känner där (förutom Asad då...)

Jag och Ella hamnade på att mangla och vika servetter, kul? Nej. Pengar? Ja. Varmt som tusan? Ja. Värt det? Lätt.
Vi sorterade dynvar med Asad också, jag och Ella var trötta och flummiga så vi skrattade mest hela tiden.

Efter jobbet moppade jag och Andrea till Lemböte i regnet. Korkat? Ja. Men vi längtade så efter Laine, haha. Nejmen, Andrea hade glömt sin bikini där. Vi åt äppelkaka och glass när vi var där, mumma.

Nu idag har Jenny kommit hem, mamma har kommit hem. Imorgon kommer Magnus och moster Gerd från England och på onsdag kommer Tove, Torbjörn och moster Lotta hit.

Ikväll har jag tänkt, tillsammans med Andrea, det var kiva. Nu är jag trött, låt mig sova.

Berusad av tvättmedel,
Julia

Fottis

Första halvlek av VM-finalen är spelad, och jag är grymt inne i spelet. Shit alltså.
Önskar bara att jag skulle kolla på matchen med någon fotbollskunnig, så man skulle kunna få svar på alla sina frågor om "hur" "varför" och "vad nu då"? haha.

Jag och mina småsystrar började fundera, vad är riktigt offside i fotboll? haha.

Hoppas jag vaknar i tid imorgon, hihi.

Shut up, and sleep with me,
come on, why don't you sleep with me?
Shut up, and sleep with me,
come on, aha and sleep with me!
Julia

Jobbjobbjobbigt

Nä, nu fick jag seriösa problem.
Det var längesedan jag tänkte så här mycket. Jag säger ju det att man helt släpper omvärlden när man är på Lemböte, och skönt som tusan har det varit.

Nu när jag kom hem så började direkt känslorna spela in sin egen roll igen, men, jag tror jag ska försöka ta det med ro. Om inte annat så får det bli ett falskt dubbelspel som inte ens jag själv kommer gilla, men då kan jag i alla fall stänga känslorna ute.

Varför ska vi båda behöva spela ett spel när vi vet vad vi vill?

Jag, Andrea och Ella börjar jobba imorgon klockan 8 på tvättcentralen, så då kanske jag släpper tankarna igen?

Jag längtar tills ni kommer hem från Danmark, och ni har inte ens farit ännu. Tss, löjligt.

It's nothing new to me,
Julia

Klosterviken

Idag var vi till klosterviken, Casper, Lolli, Andrea, Fia, Tanja, Jaana, Ramsay, Henrik, Fro, Sebbe och jag. Vi åkte i Ramsays båt, spännande.

Jag vågade till och med hoppa från 5an ;D haha.

Det är som att åka berg- och dalbana,
men det är ganska kul.
Julia

konfirmation

Nu har jag varit på den andra konfirmationen, Janis grupp.
Vi storasyskon sjöng under nattvarden, och hey, sämre har det nog aldrig låtit! Haha.
Det var sorgligt att skiljas från alla Lemböte-människor, men vi ses snart igen.
Vi ska till klosterviken idag, ett helt gäng. Kulkul :)

Hihi
Wanna join?
Julia

Lemböte

No shit kidding, nu ska jag berätta om lägret på Lemböte.
Okej, det blir inte så detaljerat som det skulle kunna bli, men wtf.

Vi storasyskon (Louise, Andrea, Tanja, Karin, Jennifer, Sebbe, Abe, Henrik, Ramsay och jag) anlände till Lemböte dagen före konfirmanderna, packade upp och gick igenom lite regler osv. Andrea, Lolli och jag fick ett ledarrum, soft, för dom är mycket större än de vanliga rummen. Vi alla storasyskon var ganska slitna, så vi satt och chillade och sedan sov vi.
Konfirmanderna anlände dagen efter, och tro det eller ej, men nu ska jag skriva ner alla konfirmander; Corinne, Jenni, Jennie, Annso, Mickiz, Hanna K, Ida, Ida, Ida, Ida, Ida, Janina, Cecilia, Hanna W, Linn H, Rebecca, Lenita, Lisa, Marie, Linn W, Natalie, Moa, Alexandra, Zaida, Ylva, Daniela, Hanna W, Linda, Evelina, Fanny, Erica B, Mikaela, Erica, Johanna, William, Liewis, Markus, Sebbe, Marc, Daniel, Tomas, Robin, Philip, Matias och Niklas (hey, kom jag ihåg alla? :O)
Redan första dagen fick jag köra livräddningsbåten, tack för det. Haha, jag körde på en kajak och över fören på den kajak som hade vält. Jag vet, jag är duktig.
Sedan gick dagarna ganska snabbt, man lärde känna konfirmanderna och det var rysligt roligt. Min grupparbetesgrupp bestod av; Alexandra, Linda, William, Zaida, Johanna och Corinne. Dom var bäst.
Varje kväll har jag messat med Casper, och nu har jag spärr (det är 13 dagar tills spärren släpper, jag tror jag dör!)
Det här blir inte alls så detaljerat som jag hade tänkt mig, men jag är inte på skrivhumör. Fråga om du undrar något.
Nissetisse, Fia och Erri var ut och parasitade (var där några dagar och hjälpte till). Kulkul.

Inatt sov jag sammanlagt 14h, och jag är fortfarande sliten. Hoho.
Idag var det konfirmation för Sirkka Liisas grupp, dom var mycket söta och duktiga och alla blev dom utsatta för våra gruppkramar. Me likie them.

Sedan var Andrea, Lolli och jag till Club Marine och åt middag, det var myspys.
Just nu är jag verkligen lycklig,
inget kan gå snett.
Julia