Tvätten dag 4

Shit, har vi bara jobbat i 4 dagar... Det känns som 4 år minst!

Dagen idag har väl varit likadan som alla andra.. Mina nya batterier till mp3n är superbra, räcker nästan i två hela arbetsdagar. Tack mamma!

Efter jobbet var jag och Andrea till banken och sedan när vi gick därifrån såg vi Lolli och Fia sitta på Roberts coffe så vi gick in och sa hej, det hela slutade med att vi alla fyra rusade runt som tokar på stan och letade efter en födelsedagspresent från mig till Ida. Vi hittade en, lite knasig, men jag tror Ida ler artigt även om hon inte gillar den. Haha.

När jag kom hem var jag vrålhungrig och ingen mamma var hemma med rykande varm mat på bordet (hon är på stugan). Jenny hade inte kommit hem från jobbet ännu så jag värmde pirog och kokade ägg. Tro det eller ej, men jag suger så på matlagning att jag till och med misslyckades med att koka ägg. Dom var så löskokta att kycklingen nästan levde fortfarande.

Efter middagen kom Andrea hit och vi bakade kladdkaka, sedan tog vi mopparna till Select och köpte grädde, vispade den och avnjöt den underbara måltiden. LÖÖÖVLI!
-Jag undrar om man kan vara dubbel-handdikappad..?
-Det kallas död då Andrea!
Lolli och Fia ringde irriterat till oss för att få med oss på volleyboll, och när vi väl var tjocka och mätta så tog vi mopparna ända till bron vid Lilla Holmens volleybollplan. Kan man bli latare?

De volleybollspelande-tokarna var Lolli, Fia, Sebbo, Copi, Anton, Jakka och Joni kom när han hade jobbat klart. Och så jag och Andrea då, om man nu kan kalla det vi gjorde för volley...?

Sedan när jag och Andrea tog mopparna hem så började hennes moppe krångla igen, ska den aldrig bli bra?

Jag kom på idag på jobbet att jag alltid när jag hör Håkan Hellström tänker på Wille, när jag hör Dia Psalma tänker jag på Eddy och när jag hör Backyard Babies tänker jag på Casper. Knasigt att det kan vara sådär, och att det inte ändras.

Nästa år vill jag fara på Hultsfred med Hampus.
Julia

Kommentarer
Postat av: Mims

Skolan? Du menar inte möjligtvis jobbet?

Postat av: Catrin

tack ^^

2006-07-13 @ 23:40:13
URL: http://catriin.blogg.se
Postat av: Hampus

Jag vill också till Hultsfred med dig :D

2006-07-14 @ 12:02:39
Postat av: idaskida

nej nej julia, jag vill till roskilde nästa år.. och vad nyfiken jag blev nu när jag läste din blogg:D jag ska le vackert;)vi syns i morgon:D

2006-07-14 @ 17:00:00
URL: http://home.aland.net/idaskida

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback