Idas feeest

Sedan skjutsade mamma mig till Lemland, Vessingsboda - Idas stuga. Långt in i skogen var det, jag kan inte tro att den där vägen bara är 2 km lång.

Väl framme så blev jag mottagen av Ina och Isolde (hundar), och Ida kom efter ifall jag skulle bli rädd. Haha, nej jag är hundvan.
Ann, Adam och Anton var redan där och under tiden vi väntade på Emma så öppnade Ida mitt paket, höhö, om hon bara skrattade och sa att det var perfekt för att vara snäll eller om hon verkligen gillade drinkblandaren hon fick av mig vet jag inte. Hihi.

När Emma dök upp så började vi grilla, vi hade dock lite problem med att hålla kolla på våra egna spett... Men alla blev mätta och belåtna. Då helt plötsligt bär Ida fram efterrätten, wow, världens godaste GI-kaka? Antagligen.

Vid 7 tiden började det droppa in människor och Ida fick ständigt förklara vägen för nya personer. Stackaren.
När klockan var runt 8-9 så var det som mest folk, kanske 20-30 personer?

Helt enkelt så var det roligt. Rasmus kissade på Kims byxor, Anton mådde inte så bra, vi lekte lite lekar, Donner dansade loss, Janke blev lite påritad och tappade bort lite kläder, jag och Adam satt på stranden om mobbade Janke när han simmade... Sedan åkte jag hem med Tobias vid 3. Skönt att jag fick sova hemma, hihi.

Tack för en rolig fest Ida!
Födelsedagsbarnet
Enda bilden jag hade på födelsedagsbarnet Ida (Ann är den som är så nära kameran)
Fest
Fest (Kattis närmast kameran)
Fest folk
Lite folk som var där
Folkis
Ibland saknar jag Kattis, Ann och Adam även fast dom är lite knäppa. (Ann och Adam ska bo tillsammans som vanliga rumskompisar (inget förhållande) från och med i höst, det är tufft!)
Jag och min BonAqua
Och snäll som jag är drack jag min BonAqua Äppel som jag hade fått av mamma. Fast den är inte lika god som Vilda Hallon.
Julia

Kommentarer
Postat av: Hampus

Haha "snäll som du är..." ;) Men du är snäll :)

2006-07-18 @ 20:07:26

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback