Wihu

Nu under kvällen har jag ätit glass med mamma, Fanny och Frida Glassbaren på Mariepark. Det var mysigt och jag åt den "nyttiga" glassportionen, höhöhö. Mycket frukt var det i alla fall, men när jag tänker på Andrea som powerwalkat som en tok, då får jag ändå ångest. Oundvikligt.

Idag pratade jag och Andrea med våra föräldrar om att båtluffa i Stockholms skärgård, bara hon och jag, och tro det eller ej, men vi fick! Vi åker antagligen runt den sista juli och blir borta 3-4 dagar. Fy fan vad kul vi ska ha. Bo på vandrarhem, vara glassiga med våra snygga kläder och stora brillor. Lätt hett.

Ikväll har jag också läst senaste nummret av VR, men jag tror inte Andrea får tillbaka tidningen riktigt ännu. Men till helgen får hon nog den.

På tal om helgen så ska jag till Idas stuga på födelsedagskalas på lördag, jag vet inte ännu om jag får sova där, det måste mamma prata med Mika om, men kanske? Jag har i alla fall lovat att inte dricka.

Nu under kvällen när jag har läst VR och suttit vid datorn så har jag haft mammas läsglasögon på mig, och det känns hårt att medge det men, jag behöver nog läsglasögon. Allting blev så mycket större, skarpare och tydligare. Äh, allt klär en skönhet, så jag kan leva med läsglasögon. Hihi. Nästan lite spännande.

Nu ska jag ut med hundarna och sedan sova så jag orkar upp på jobb imorgon igen.

Julia

Kommentarer
Postat av: ak

1. Först såg jag inte ens vem det var som vinkade, eftersom solen ´sken så luriskt. 2. Det där stängslet eller vad det nu var så gjorde att jag hörde ca 0,00056% av vad ni sa, det innebär att ni likabra kunde ha mimat. :P :D Jag såg et som en FETDISS av Gud och gick vidare ;) haha

2006-07-11 @ 21:27:21
Postat av: idaskida

jag hoppas du får sova över också:) så kan vi vara nyktra både du och jag:)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback