Baby, you're the one that melts my heart

Igår var Louise och jag på 18 årsfest. Och det var rätt roligt!
Det var alltså Alexander, Jennie, Michelle, Eeve och Nico som fyllde år, och jag och Lolli var "personal".
Först satt vi i insläppet, och stämplade dom som kom. Det var helt okej, man såg ju i alla fall vilka som kom dit. Men efter ett tag blev det kallt, tråkigt och myggigt. Så vi gick runt lite grann, men det var möjligen ännu tråkigare, så till sist fick Erri, Ika och Maria med Lolli och mig ut på dansgolvet. Och det var roligt, det är roligt att dansa!

Vi dansade, gick ut och svalkade oss, dansade igen, pratade lite. Och sedan var klockan redan 2-3, så Dj Hagge slutade spela musik, och byggnaden måste tömmas. Vi blev kvar där, eftersom Lolli och Alexanders pappa och Annica varit där hela kvällen som "ordningsvakter". När klockan var halv 4 så satt Lolli, Alexander, Jennie, Uffe, Annica och jag i Lollis kök och åt nattmat, och efter det gick jag och Lolli till hennes rum för att sova.

Det där med att sova är ett begrepp jag inte förstått, för då var jag riktigt pigg och på g, så jag hade svårt att somna. Jag kved över att jag hade sendrag som inte ville ge med sig, jag hade hysteriska skrattanfall, jag jävlades med Lolli, hon jävlades med mig, men det konstiga var att Lolli nog ville sova. Det brukar alltid vara tvärtom. Haha, men jag var inte alls trött och jag var på partyhumör!

Men nog somnade vi förr eller senare, tror jag. Och imorse vaknade vi, klädde på oss och gick ner på stan, där raggade vi upp Mimi och for till Backeberg och kollade på fotboll. Det var underbart varmt ute, hääärligt. Att sitta där i solen med kjol och linne och kolla på fotboll, det var sommarkänsla!

Ikväll får man se lite hur det blir, men jag vet i alla fall säkert att jag ska gå i duschen snart. Lööövli, HAHA!

Touch me,
Julia

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback