När kärleken föds

Låt oss seee, vad jag ska skriva i bloggen idag.
Det faller sig inte naturligt för mig vad jag ska skriva längre, illa!

Idag har jag varit i skolan, såklart.
Vi började dagen med att göra klart våra projekt, och sedan läsa upp dem för klassen. Kul tyckte jag :)
Efter det så filmade vi början och slutet till våran nyhetsfilm, och gissa vem som fick säga inledningen och slutet, IGEN. Jo, jag.
Kanske jag borde satsa på nyhetsuppläsare eller något annat i rutan, verkar ju funka rätt bra. Förutom att jag aldrig kommer ihåg vad jag ska säga, too bad.
Efter det såg vi på film, eller dvs, sov på film för min del. Ninas Resa hette filmen, och var en spelfilm om Ninas liv. Hon var en polsk jude under andra världskriget. Filmen var nog bra, och själva handligen helt gripande. Men kassa skådespelare, kasst filmat, dåligt klippt, och så gick filmen så långsamt! Det går inte att beskriva, men tänk dig en berättar röst som pratar    s    å       h      ä   r       l    å   n     g   s   a  m   t , det är påfrestande. Så jag sov väl i 45min - 1h, men det gjorde inte så mycket, jag hängde med i filmen i alla fall.

När filmen var klar satte vi oss ute i solen och väntade på bussen och sedan var allting som vanligt, bussåkande i evigheter. När vi kom till bussplan så pratade jag med Hampus en stund, och sedan for jag hem. Och ni kan ju gissa vad jag gjorde hemma, jo, solade igen. Haha, jag har fått någon sorts sol-mani. Trevligt på sitt sätt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag vill absolut göra något.

Imorgon ska jag och klippa mig, och så ska jag på hundkurs-teori. Kanske blir intressant? Och om vi ska lyckas ställa ut Minus, den busen, så måste han nog gå hundkurs. Hur jag ska klippa mig börjar jag väl snart ha klart för mig, tur det i alla fall.

You're a part of me,
Julia

Kommentarer
Postat av: fia

minus är bäst :D han kommer lätt att vinna alla utställningar. Det kallas utstrålning ;)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback