Betraktelser om en kalender

Idag på lunchen sprang jag in till Mariehamns Bokhandel för att köpa en kalender. Min nuvarande kalender har förfallodatum på måndag, den sista juni, och jag har seriöst svårt att tänka mig ett liv utan en kalender. Men eftersom kalenderutbudet inte är speciellt stort ännu (skolorna är inte ens nära på att börja = ingen människa behöver en kalender, suck) så fick jag nöja mig med en liten, men ack så fin (se bilden), kalender. Jag tänkte att den blir en bra stand-in tills jag köper en vettigare. Men när jag kommer hem så märker jag att den nya kalendern börjar den 14 juli. Vad ska jag göra utan någon kalender i två veckor? Post-it lappar måste vara lösningen.

Jaa, här fick alla intresserade (och ointresserade) ta del av mina kalendertankar. Om någon har två veckor kalender att skänka till mig så är jag tacksam. Om inte, så får jag väl lära mig att bli spontan. Eller öva upp kom-ihåg-minnet.

Bild: burde.com

Kommentarer
Postat av: anna

Jag har ett annat i-landsproblem :) Jag har ju hittills haft en kalender som går från juli 2007 - till juli 2008.



Men nu skulle jag borda byta till en sån som Mimi alltid har, dvs en som går över hela året. Men det känns så onödigt att köpa en kalender bara för att använda den till årets slut, och sen sluta använda den. Och att gå nästan 5 månader i skola utan kalender skulle ALDRIG gå :/

Postat av: ida

jag har råkat ut för precis samma probem som dig! jag köpte mig en miljövänlig en.. som tydligen börjar först i augusti och den kamla tar slut den 24e juli! HJÄLP!

2008-06-25 @ 12:39:24
URL: http://idaskida.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback