Tävling: FROZN


Det ni ser på bilden ovan är de tre smakerna av tuggummit Frozn från Jenkki. Smakerna är fresh salmiac, extreme lime och strong mint. Dessa tuggummin har jag fått hemskickade eftersom jag är en registrerad buzzare. Det betyder med andra ord att jag är avtalad att göra reklam genom "mun-mot-mun-metoden", alltså prata med vänner och bekanta om den aktuella produkten. Jag har smakat på alla tre sorterna, dessutom har jag delat ut ett flertal tuggummipåsar till nära och kära för testning. Min personliga favorit är strong mint, den är otroligt fräsch och smaken sitter i ända tills dina käkar känns bortdomnade och du inte orkar tugga längre.

Nu har du möjligheten att vinna en av dessa tuggummipåsar. För att vara med och tävla skriver du din favorit drink (med eller utan alkohol) i kommentarerna nedan. Glöm inte att skriva vilken smak du helst vill vinna! Jag slumpar sedan fram tre vinnare.

Tävlingen avslutas på söndag (22/6) klockan 12 och sedan publiceras vinnarna under dagen.

Kommentarer
Postat av: anna

Min absoluta "favoritdrink" är en blandning mellan vodka, sprite och sour rhubarb. Sen har man frusna jordgubbar istället för isbitar.



Extreme lime tycker jag låter gott :)

Postat av: ida

JÄGER-BATTERY(eller -REDBULL)med IS! det tröttnar jag aldrig på. Och det är så enkelt så man kan blanda till det hemma också utan att krångla med en massa olika konstiga exotiska spritsorter. att man har hjärtklappning dagen efter så kan man leva med..

2008-06-18 @ 20:45:24
URL: http://idaskida.blogg.se/
Postat av: Ann

haha, jag är innepå lite samma spår som ida, så jag svarar knutsboda. det blir nog midsommar för min del. har visserligen köpt alla ingredienser till marianne också, så vi får se ;)



jag satsar på mint :)

2008-06-18 @ 21:44:03
Postat av: Kasper

Klart jag vill vinna chewisgummisar!

Nalle Puh

Strong mint

2008-06-18 @ 22:53:44
Postat av: Yasmine

Yasmines egen specialare! Lite vodka, lite likör av någon sur sort, gärna rabarber eller grapefrukt och sen massor med grapefruktjuice och sprite! :P



Limeeee :)

2008-06-20 @ 09:18:14
URL: http://yasmineblom.blogg.se/
Postat av: Frida(syster) :P

Vet inte läsk kanske? ;P mint e godast :)

2008-06-22 @ 14:19:57

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback