Examensfirandet är över nu

Ja, nu har jag tagit examen efter tre (långa) år på Ålands yrkesskola. Studietiden där har varit både upp och ner, roligt och med en härlig klass samtidigt som det har varit gott om skolarbete och gnällande. Men nu är vi klara därifrån klassen, härligt jobbat av oss!

Mitt examensfirande var av högsta kvalitet. Hemma var det släkt, vänner, gudföräldrar och andra trevliga människor. Presenterna var av väldigt hög nivå (och passande). Sedan bar det av till min klasslärare på middag med hela klassen. Det var mycket, mycket lyckat. Vi hade det trevligt tillsammans ända fram tills det blev arken. Där dansades det, pratades och dracks med en hel hög trevliga människor. Istället för champagnefrukost (majoriteten bangade innan arken stängde) så tog vi nattmat på Dixie/Garaget/Wirrans (jobbigt att man är så gammal att man har tre namn på ett och samma ställe). Och på lördagen vaknade jag och A upp mycket piggare än efter studenternas helg. Haha.

Dessutom måste jag bara tillägga att mitt avgångsbetyg var strålande, så jag kan vara ganska säker på att jag kommer in på juristprogrammet vid Stockholms universitet. UNDERBART! Stipendium fick jag också. Hihi.

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag håller tummarna för dig! :) kramar

Postat av: Anna

Du är så duktig så :D

2009-06-07 @ 23:52:15
URL: http://tingeling0.blogspot.com
Postat av: Hannah W

Vad ar stipendium?

2009-06-09 @ 05:34:20
Postat av: Sandra

Underbart:)

2009-06-09 @ 12:47:13

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback