Minus för modekungen.se

Jag tänker nu publicera ett inlägg till modekungen.ses nackdel. För jag är mycket besviken över att mina skor inte har kommit ännu. Jag lade in en beställning söndagen den 17 maj. Då fick jag en bekräftelse och det stod att  paketet skulle levereras inom 10-12 dagar (jag antar att de menar arbetsdagar). Senare hade jag, som jag skrivit tidigare, kontakt med modekungen.ses kundservice och även med företagets vd. Då fick jag uppgiften att de har ändrat leveranstiden till 7-14 dagar, fortfarande antar jag att det är arbetsdagar som de syftar på. Vd:n sa även att det automatiskt skickas ut en bekräftelse när ordern har lämnat lagret.

Idag har det gått 16 arbetsdagar sedan jag lade in min beställning (kristi himmelfärdsdag borträknad). Fortfarande har jag inte fått något meddelande om att ordern har gått iväg, än mindre sett röken av mina skor. Skulle det inte vara så att jag väldigt gärna vill ha just de skorna så skulle jag absolut ha tagit tillbaka ordern. Och dessutom måste jag betala i förväg, så pengarna har jag alltså varit utan sedan den 17 maj.

Jag rekommenderar absolut inte modekungen.se till er (i framtiden kanske de skärpt upp sitt företag, så det kan jag inte säga något om).

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback