Min icke-existerande sömn

I natt har jag sovit sammanlagt tre timmar. Jippi, vad pigg och glad jag känner mig idag... Först kunde jag inte sova före Adam kom hem, eftersom jag var lite uppskrämd efter att ha sett för mycket på Criminal Minds. Sedan när Adam kommit hem, runt halv två, kunde jag inte sova för att Adam snarkade. När jag väl somnade sov jag oroligt ända fram till halv sex, då jag hörde något pipande ljud. Då var det vårt brandlarm som pep cirka två gånger per minut. Adam vaknade inte av det och jag ville inte gå upp och försöka stänga av pipet, med risk för att istället få brandlarmet att tjuta. Kändes onödigt att väcka såväl Adam som grannarna. Så jag låg och försökte förtränga pipandet i två timmar, tills väckarklockan ringde. När vi stigit upp pillade Adam lite på brandlarmet och sedan tystnade det. Utan att vi fattar riktigt hur det gick till.
-
Just nu är min hjärna helt avtrubbad av alldeles för lite sömn. Så jag ska ta en tupplur innan jag sätter igång och råpluggar. Jag önskar att jag var en sådan där människa som kunde fungera någorlunda vanligt trots en natt med dålig sömn - men sådan är jag inte.

Kommentarer
Postat av: mamma

när brandvarnaren piper så där är det för att batteriet börjar vara finito! kram

2010-12-20 @ 11:59:22
Postat av: Julia

Mamma: Jag vet, men problemet är att batteriet inte verkar gå att ta loss från resten av brandvarnaren. Tror brandvarnaren är minst lika gammal som själva huset... Nu håller jag tummarna för att den inte börjar pipa igen!

Postat av: Anna

Jag är en sån människa som du beskriver, som funkar hyffsat trots lite sömn. Inatt har jag sovit i ungefär 2 timmar, och jag lyckades nästan tillföra nått i skolan. Dock har vi ju temaarbete, så det var inte så påfrestande :p

2010-12-20 @ 15:35:12
URL: http://tingeling0.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback