Dagens och veckans planer

Måndag. Idag börjar den sista kursen för den här terminen, rättsinformatik. Det är alltså en kurs som handlar om hur internet och datorer påverkar juristens jobb. T.ex. genom e-handlande, e-tjänster från myndigheter och e-lagring av personuppgifter. Jag försöker intala mig själv att det ska bli intressant, men jag betvivlar det faktiskt starkt. I övrigt fortsätter vi tvättandet och håller tummarna för att tvättmaskinen inte ska återgå till det vattenläckande läget. Och dessutom ska jag börja plugga till folkrättstentan som jag ska skriva på tisdag nästa vecka.
-
I övrigt bjuder den här veckan på att Adams pappa (och kanske någon till) kommer hit och sover natten mellan tisdag och onsdag, då de är på hemväg från hockey-vm. På fredag kommer min lillasyster, Frida, hit och blir här till söndag. Och så ska vi fortsätta tvätta.

Kommentarer
Postat av: Erika

haha tack, men jag tror att gräset alltid är grönare på andra sidan:p jag saknar stockholm/skandinavien i övrigt ibland men jag trivs helt klart här nere:) du kan ju komma på utbyte! btw, jag träffade ett gäng från sthlm på konferensen och de berättade om att de organiseras SMUN i Stockholm varje November, testa på det då:) Jag funderar lite på att komma med en deliation härifrån då, men vi får se:) Kul att du gillade EU-rätten, det behövs folk som förstår sig på det hemma tror jag. Kör hårt bara.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback