Inte övertygad

Två gånger tidigare har jag gått på kombinationen spinning (30 min) och core (30 min) på SATS. Första gången på SATS Sickla och en gång tidigare på SATS Stadion (där jag också tränade ikväll). Alla tre gånger har jag gått därifrån med en liten känsla av besvikelse. Spinningen, som man börjar med, är riktigt bra. Men corepasset är alldeles för kort och intetsägande. Det är säkerligen bara en känsla jag får, eftersom jag är van att gå på pass som är en timme långa och då hinner man givetvis gå igenom hela kroppen på ett annat sätt. Men ändå, jag är inte övertygad om att kombinationspasset spinning+core är min grej. Jag ska testa det en gång till, nästa fredag närmare bestämt, för att se om jag bara har haft otur med instruktörerna eller om det kanske är jag som tar i för lite?

Nu är det nog fokuserat på träning för idag. Dags för ett avsnitt Criminal Minds i väntan på att Adam ska ha jobbat klart för ikväll.

Kommentarer
Postat av: Louise

Ge det några gånger! Spinningen blir vad man gör det till (det tar tid att lära sig att ta ut sig helt på bara en halvtimme..) och core-passet brukar man inte känna så mycket av i början, men sen när man får in tekniken brukar det kännas som en halvtimmes självplågeri ... ;) Lycka till iaf :)

Postat av: Julia Lindfors

Louise: Spinningen gillar jag ändå, men som du säger måste man lära sig att ta ut sig helt på en halvtimme! Men core-tekniken borde jag ha rätt mycket grej på, eftersom jag ofta kör shape, crosstraining, pilates och bodypump som ju alla har inslag av core. Problemet ligger nog i att jag inte lyckas få ut tillräckligt av bara en halvtimme! Men jag ger mig inte i första taget - kan andra så kan väl jag ;) Tack för din peppande kommentar i alla fall!

2011-02-03 @ 16:53:59
URL: http://tejprulle.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback