Snart lite ordning och reda

Nu börjar jag få ordning på det mesta. Väskorna är fullpackade (men lite till ska jag lyckas klämma in i dem imorgon) och lägenheten börjar vara renstädad. I morgon blir det att stoppa ner det sista i väskorna, ta en svängom med dammsugaren och därefter våttorka golven. Sedan tror jag faktiskt att vi är redo att lämna den här lägenheten för sommaren. Men gud vad överlyckliga vi kommer vara när vi i höst flyttar in igen - det vet jag, för vi båda älskar den här lägenheten så innerligt.

Jag kommer alltså ta mitt pick och pack och bege mig till Scandic Hotell Täby, medan Adam tar sitt pick och pack och drar till Åland för att gå på diverse examenskalas. Sedan kommer han till Stockholm en vända och myser med mig på hotellet, innan det är dags för honom att återvända till Åland och för mig att åka till London.

Nu tänker jag hälla upp en kopp té och därefter bänka mig i soffan framför Real Housewives of Beverly Hills på 3an. Tyvärr spenderar jag sista kvällen i lägenheten ensam, Adam är på "utsup" - för att han har gått ur klubbmästeriet.

Kommentarer
Postat av: admission essays

Couldn't you pick up some other color?


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback