En liten kärleksförklaring

Världens finaste!

För fem år sedan var vi ute på stan hemma på Åland. Jag var 16 år och du var nyligen fyllda 17 år. Du hade en ros med dig, som du gav till mig. Tanken var nog att du i samband med att du gav rosen skulle fråga om jag ville bli tillsammans med dig. Men du vågade inte, så dagen efter frågade du det via sms. Utan att tveka svarade jag genast "ja!". Vi bestämde oss för att räkna det som att vi blev tillsammans den 22 september 2006. Av någon orsak tyckte vi att den 22:a var mer spännande än den 23:e. Jag tror att din ursprungliga tanke hade varit att ställa frågan klockan 22:22 den 22:a och att vi därför valde att räkna den 22:a som vårt datum.

Idag är det 22 september 2011 och fem år av kärlek har vi fått uppleva. Ett år av dessa fem bodde vi i olika länder, du i Stockholm och jag på Åland. Vi båda åkte färja väldigt många gånger det året. Två år av de fem åren har vi bott tillsammans, varit sambos. Och två av dem, de första två åren, bodde vi hemma hos våra föräldrar som dagligen fick skjutsa oss fram och tillbaka mellan Kalmarnäs och Mariehamn. Allt för att vi skulle få umgås.

Nu bor vi, fortfarande, tillsammans och livet leker. Vi båda är engagerade och ambitiösa. Kalendrarna är fulltecknade för lång tid framåt. Vi har försökt komma iväg på en vecka solsemester under hösten, men vi hittar inte en enda vecka som fungerar för oss båda. Istället funderade vi på att åka iväg på en weekend till någon storstad, men inte ens till det hittar vi tid. Vi har konstaterat att vi får försöka åka till någon storstad och njuta av någon vacker julmarknad istället. I december, då borde vi ha tid att åka bort tillsammans.

Fram tills dess fortsätter vi skapa tid för oss själva. Det går inte en vecka utan att vi har tagit oss tid att bara vara tillsammans. Jag tror att det är det viktigaste för oss. Att inte glömma bort att verkligen umgås, trots att vi bor under samma tak och därför ser varandra dagligen. Vi kompletterar varandra och tillsammans utgör vi en fantastisk helhet.

Tack Adam för att jag fått vara din och du min under fem år. Men det här är bara början på vårt gemensamma liv, eller hur?

Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Kommentarer
Postat av: mamma

vad fantastiskt vackert skrivet! Kram mamma

2011-09-22 @ 15:38:21
Postat av: Anna

Vad fint skrivet, och grattis till er :)

Postat av: Adam

Älskar dig med! <3

2011-09-22 @ 17:39:01
Postat av: Julia Lindström

Naw ^^ Grattis i efterskott!

2011-09-23 @ 14:29:47
URL: http://lulibell.blogg.se/
Postat av: Agneta

Grattis till er båda! <3

2011-09-23 @ 22:23:56

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback