En ljuvlig helg

Det är 5 dagar och 23 timmar sedan jag senast publicerade ett inlägg här i bloggen. Ovanligt långt glapp för att vara mig. Men så har jag ju också haft en ljuvlig helg i Stockholm att lägga min energi på.

Adam och jag njöt hela helgen av att låtsas som att jag "flyttat hem" från Bryssel igen. På min begäran åt vi tacos i fredags och kollade på diverse olika tv-serier. I lördags kollade vi på ännu flera tv-serier och så bokade vi en resa till Kroatien (jippi!) som går av stapeln i juni. På kvällen åt vi fläskfilé med potatisgratäng och tzatziki (vitlök i marinaden, vitlök i gratängen och vitlök (så klart) i tzatzikin - mums!) och kollade på Melodifestivalen (andra chansen). Under söndagen fortsatte vi kolla på tv-serier och sedan ägnade vi kvällen åt att njuta av Lalehs konsert på Cirkus. Hon var fantastiskt bra och det var otroligt mysigt att se henne live tillsammans med Adam (som också gillar Laleh)!

Efter konserten sov jag några timmar och påbörjade resan tillbaka till Bryssel klockan 03:00. Då promenerade jag först till universitetet där jag hoppade på en buss till Odenplan. Vid Odenplan bytte jag buss och åkte till St Eriksplan, där jag bytte buss igen och kom sedan fram till t-centralen. Där klev jag på flygbussen mot Skavsta. 06:45 var jag i luften och landade i ett snökaosigt Bryssel 09:00. Sedan tog det (ofattbara) tre timmar innan jag var på plats på kontoret, "redo" för en arbetsdag. Då hade jag inte ätit något sedan kvällen innan och jag hade enbart fått i mig en kopp kaffe. Och så hade jag ju varit vaken i nio timmar då redan. Men jag åt lunch och hällde i mig kaffe för att orka och vid 17-tiden kunde jag så gå hem från jobbet.

Väl hemma kastade jag i mig lite mat och sedan började jag göra mig redo för att sova. Jag lade mig i sängen och kollade på tv-serier en stund, men somnade runt 20:30. Vaknade gjorde jag 08:15 imorse - utvilad och glad!

Nu har jag en månad kvar här i Bryssel. Jag ska fylla den här månaden med roliga aktiviteter, spännande jobb och (förhoppningsvis) njuta av vårsolen som snart borde leta sig fram!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback