Cry me a river

Den låten med Justin Timberlake försöker jag lyssna på just nu, men eftersom jag samtidigt msnar med Emil så är det svårt. För han är nog för lat för att skriva, så istället skickar han ljudklipp, och då kan jag ju inte ha musik på samtidigt. JUU! Så är det. Ikväll har jag inte gjort något  speciellt, suttit här vid datorn, varit i duschen och hmm, jaa. Inte gjort så mycket mera :) Men det har väl gått helt okej det med, trots att jag varit glad och full med liv.

Om det är bra väder imorgon (vilket jag verkligen hoppas det blir) så ska jag ha på mig shorts och leggings till skolan, och sedan på kvällen är det fotboll. Och jag, som den nerd jag är (eller hur hampus;)) ska och kolla på matchen.

Nu sitter jag och Ida och skriver om seriösa saker, killar, det är jobbigt på ett sätt, men skönt på ett sätt. Hon tycker ganska lika som jag om killar. Alltså klart vi tycker om killar, det var inte så jag menade, utan mera att vi har samma syn på komplicerade saker med killar. Hm, jag undrar om jag verkligen är kär i dig.. Alltså inte i Ida, missuppfatta mig inte. Utan i en kille, men jaa, det är svårt att säga, jag behöver nog träffa dig snart igen för att veta... Kanske.

Jag har en massa saker som jag vill ha, ett nytt grafikkort (men det får jag när som helst, pappa har skickat), en ny skärm (men det får jag i sommar när jag jobbat lite hos pappa, för han vill inte betala hela själv), en sådan där sladd till mobilen så jag kan lägga in musik (om inte Eddy är trevlig och lånar ut sin sladd, obs, kan misstolkas!), ett par cityshorts, kjolar som slutar ovanför knäet, en bil (det ska jag börja spara pengar nu, så kanske jag har hälften av vad jag behöver när jag fyller 18), en södernresa med flickorna (det ska jag också spara pengar till, men den ska vi fara på när vi gått ut yrkes respektive lusse), sommarklänningar, ballerinaskor, bikini och en massa mera. Vem ska ge mig pengar till detta? Jag får jobba som en slav i sommar, och nästa sommar, och nästa...

Nu lyssnar jag på Emil Ferlin - Inte Gay det är en knäpp, men rätt rolig låt. Och jag får den alltid på hjärnan. Så folk kollar lite snett på en när man går där på stan och trallar "då sa jag nej, jag är inte gay, bara med dig, är det helt okej..."  Haha, men du, det bjuder jag på!

Hähä, jag funderar på att sno några sådana där löjliga frågor igen och svara på, så har Ida något att läsa vid tillfälle. Jag råkar veta att hon gillar att läsa min blogg, liksom som tidsfördriv. Det tror jag nog att det finns flera som gör, too bad for you. Jag har inte orkat skriva något seriöst, minns ni när jag började blogga, då skrev jag om känslor, djupa saker blandade med humoristiska ? Jag måste läsa min gamla inlägg för att få inspiration så jag kanske kan skriva "lika bra" nuförtiden.

Nu håller jag på och laddar ner Brokeback Mountain, visst, folk säger att det finns en hel del snuskiga gayscener i den, men wtf, det ska väl jag klara?

(gud vad mycket gay det blev i den här bloggen då ;))

I wanna take you to a gaybar,
Julia

Kommentarer
Postat av: idaskida

jag blidde lite rädd för dig där mitt i det här inlägget.. hörde på nöjsessvepet med titti igår att den bästa filmkyssen skulle utses, angie och brädan är favoriter, men har hård konkurrens av heath och jake! UUÄÄÄ!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback