Valborg

Igår var jag och handlade med Louise, Andrea och Erri, vi handlade maten som vi ska äta tillsammans idag. Vi ska äta hos Mimis pappa, och kanske kommer Ella med. Hoppas på det. Fia kan tyvärr inte komma med, för hon ska till Sverige. Tråkigt.

Nå i alla fall, vi var och handlade, sedan förde vi maten till Mimi. Efter det gick vi till busskiosken (ja, vi är stammisar), Andrea och Lolli köpte bollglass, och jag och Erri tog bara deras gratis godis ;) haha.
När de hade ätit sina glassar så gick vi till IP och kollade på Linus och hans lags fotbollsmatch, dom spelade mot något svenskt gul-svart lag. IFK (Linus lag) vann med 2-1, och Linus försökte döda motståndarnas målvakt, tror jag.

När matchen var slut så gick vi hit till mig (fortfarande Lolli, Andrea, Erri och jag) och kollade på Madagaskar, och fyfan vilken skön film det var! Helt klart min nya favorit komedi film (eller jag är inte säker på om jag kanske fortfarande tycker att Dude where's my car är roligare). Men Madagaskar var precis så skruvad och rolig som vi är xD, haha. Den är helt klart sevärd.

När den var klar så for alla hem och åt middag, och jag var ju redan hemma, så jag åt bara middag. De andra åt Lax och potatismos, men eftersom jag avskyr fisk och blir illamående av potatismos så åt jag spaghetti och köttfärssås från tidigare i veckan. Det gick väl det med.

Direkt efter middagen så ville Jenny ut och köra (hon håller på och övningskör med mamma nu), och eftersom jag inte varit med förut när Jenny har kört, och ville veta hur duktig hon var, så följde jag med. Vi for runt lite hit och dit, och hon körde bättre än förväntat! När hon väl fyller år så kör hon säkert perfekt. Nästan.

Medans vi åkte runt där så planerade vi när och var vi skulle spela kubb senare under kvällen, så min mobil gick varm.

När klockan närmade sig 7 så förde Jenny hem mig, så hämtade jag min jacka och så for vi och hämtade Lolli. Så skjutsade Jenny oss till stadshusbacken.

Där var Ella och Malin redan. Efter ett tag kom Mimi, och sedan Erri och Andrea (Andrea hade med kubbet så vi kunde inte spela före hon kom). När kubbet alltså hade anlänt så började vi spela. Och vi hade ständigt publik av några killar, men det var bara irriterande. Nog för att jag känner dom, men det vill jag helst inte tala om. Efter ett tag kom Linus dit, under falska förhoppningar att Nisse (Anton Nilsson) också var med oss (men han var hos Teo på födelsedagskalas, men det sa vi inte till Linus ;)).

Vi spelade kubb ett tag, och sedan for Andrea och Erri med Affe till Grem, och Ella och Malin for också iväg, vart vet jag inte riktigt. Så Mimi, Linus, Lolli och jag vandrade runt på stan lite och töntade oss. Och efter ett tag så gick vi till Select och sedan for vi alla hem vid 23 tiden. Skönt egentligen.

När jag kom hem kollade jag på sex and the city, fast jag hade tänkt kolla på brokeback mountain, men jag orkade inte. Och sedan sov jag, det var skönt.

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och har inte hunnit göra något vettigt. Tror det bara blir att chilla nu på dagen, om inte jag hittar på något med Lolli.

Och kl 17 ska vi till Mimi och laga mat och äta. Mumma. Efter det vet jag inte vad som händer, men det skulle vara kul att träffa typ Tomas och Fro och dom, undrar om dom har hittat någon fest ? Hoppas. Och inatt ska Lolli sova här hos mig också :)

bättre nu Ida?

Skipper, don't you think we should tell them that the boat's out of gas?
No, just smile and wave boys, smile and wave,
Julia

Kommentarer
Postat av: idaskida

julia! mellanrum, stycken. snälla.jag orkar inte läsa, jag blir yyyyyr:|

2006-04-30 @ 12:39:13
Postat av: idaskida

TACK!:D

2006-04-30 @ 13:09:01
Postat av: Mims

Jag vill också se Madagaskar!

Postat av: Jenny

Jag kommer att köra mer än perfekt när jag fyller år :P

2006-05-01 @ 15:46:19

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback