Promises

Idag har jag rensat min dator för jag hade bara 3% ledigt utrymme kvar. Nu har jag 55%. Jag är ganska bra på att rensa. Jag och Andrea rensade Fannys rum också, hennes hyllor var fyllda till 110%, nu finns det nog 95% ledigt utrymme på hennes hyllor. Typ.

Nu på kvällen var Erri hit också, det var jätte roligt att träffa henne och prata med henne. Vi alla tre kollade på OC och åt kladdkaka. TJOCKISAR! Jag som skulle leva nyttigt... Fan. Jag får sådan ångest. Och inte har jag joggat idag heller. Dåligt av mig. Jag har dålig självdiciplin.

På söndag ska jag kanske hitta på något med Jocke (Lindblom). Det skulle vara kul, bara det passar oss båda. Det var evigheter sedan jag träffade honom seriöst. Han är nog min favoritkompis i smyg. För han är så raaar. Haha.

Nu är jag trött. Och lite irriterad på allting. På att jag inte har kläder, inte lever det liv jag vill leva, inte är äldre/snyggare/gladare/roligare/smalare... Äh, det är väl som Hampus säger; Jag är aldrig nöjd. Jag tror alltid att det finns något bättre.
Oh, all the promises we made
All the meaningless and empty words
I prayed, prayed, prayed
Oh, all the promises we broke
All the meaningless and empty words

I spoke, spoke, spoke

Julia


Kommentarer
Postat av: Fia

Du behöver inte vara äldre, då skulle jag antagligen inte känna dig. BUHUU! Du är rolig. Du är snygg, finns många killar som kan bekräfta ;) och du är SMAL! Men, tyvärr inte nöjd :/

2006-08-12 @ 23:43:51

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback