All on the floor

Jag hade en bra julafton. Steg upp vid halv 9, öppnade några paket som fanns under granen. Efter det gick jag och mamma ut med hundarna. Vi kom hem och tog det lugnt. Sedan åt vi julgröt och efter det till julkyrkan. Efter kyrkan var vi till begravningsgården och tände lite ljus. När vi kom hem kollade vi på Kalle Anka. Det var ovanligt roligt, jag vet inte varför. När Kalle Anka var slut åt vi julmiddag och sedan kom tomten (han som inte skulle komma?!), vi fick paket och sedan fick vi paketen som låg under granen. Efter paketöppningen gick vi allihopa (utom mormor och morfar som for hem) ut och gå. Mamma, Mika, Fanny, Frida, Tove, Torbjörn, Lotta, jag och Uti och Minus. När vi kom hem igen kollade alla på TV, utom jag och mamma. Vi gick till kyrkan igen. På midnattsmässa, det är så mysigt. När den var slut kollade jag på OC och sedan somnade jag helt utmattad.

Det här fick jag i julklapp:
- OC säsong 3
- Blossom "back to basic", träningsdvd
- Bluetooth adapter
- USB minne 1GB
- Musmatta
- Spotlight lampa
- Glödlampa
- Trosor (x2)
- Fotfil (x2)
- Fotkräm (x2)
- Ansiktsmask
- Pennställ
- Mascara, Lancome Fatale
- Foundation/puder, Maxfactor
- Shampo, duschkräm, bodylotion
- Örhängen med blå stenar
- Cosmopolitan, januari 2007
- Ebba von Sydows "Ebbas stil"
- Prenumeration på Glamour (6 nr)
- Nattsockor
- Yllesockor
- Stickade sockiplast
- Lovika vantar
- Thinsulate vantar
- Fingervantar (x2)
- Chokladask
- Skrubbhandskar
- Foundation, Maybelline Dream matte mousse
- Pilgrim halsband
- Stabilopennor, tjocka
- Stabilopennor, smala
- "Du vet att du är svensk..", bok
- Nallebjörn med en bild på mig på tröjan
- E-sprite tröja
- Nytt mobilbatteri
- 120€

På juldagen tog jag det lugnt. Jag väcktes halv 12 när de andra for till stugan. Jag ville inte följa med så jag blev ensam hemma. Jag kollade på OC och vid fyra steg jag upp och gick i duschen. Sedan började jag fixa middagen och när de andra kom hem var det middag. När vi hade ätit kollade vi på film till 10-tiden. Då gick jag ut med hundarna och sedan läste jag en stund och kollade lite på OC. Sedan gick jag och lade mig igen.

Idag har jag vaknat, läst klart boken "flickan och skulden", en bok om samhällets syn på våldtäkt. Den var bra, fy vad hemskt det skulle vara att bli våldtagen. Snart ska jag nog läsa lite "djävulen bär Prada", så att Andrea någon gång kan få tillbaka den. Haha. Sen ska vi äta middag hos mormor och morfar och ikväll ska jag vara med Adam <3.

Kommentarer
Postat av: Mims

Jag har "Flickan och skulden" men har inte läst den ännu. Var den bra? :)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback