Klagovisans dystra leende

Okej, nu är det min tur att klaga.
Varför finns skolor? Varför tar de all ens energi och tvingar en till att prestera? Och bra dessutom. För det räcker inte att bara göra sina uppgifter, nej nej. Du ska sköta dina uppgifter fläckfritt, allting ska göras med ytterst noggranhet. Har du ett stavfel i din uppsats? :O Vitsordet sjunker med ett steg. Typ. Lämnar du in något lite för sent, ja då är du väldigt slarvig. Vitsordet sjuker med ett steg. Klagar du över att du har för mycket att göra? Ja, då kan du ju alltid tänka på att jullovet är ditt för att göra vaaad du vill. Ja, "vad jag vill" innebär typ sova i 2 veckor (med undantag för paketöppning) för att orka med vårterminen. BLÄ.

Varför saknar jag fritid? Jo, för att jag går i skola. Varför hinner jag aldrig träffa mina kompisar? Jo, för att jag går i skola. Varför hinner jag inte träffa Adam? Jo, för att jag går i skola. Varför hinner jag aldrig sova? Jo, för att jag går i skola. Varförvarförvarför? Alla andra hinner ju.

Varför är all musik dålig? Varför måste jag göra hemtenten? Varför måste jag gå ut med hundarna? Varför har jag ingen energi? Varför är jag på dåligt humör för första gången på riktigt länge? Varför är inte Adam här och muntrar upp mig? Varför är inte Andrea, Lolli, Fia, Mimi eller Erri här och muntrar upp mig? FÖR DEN DÄR JÄVLA SKOLAN SOM TAR MUSTEN UR MIG. Ja jag är sur.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackarn.

2006-12-15 @ 13:32:47

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback