Okej,

det här har varit en dålig dag. Jag har varit på dåligt humör. Det första som hände när vi kom till mormor och morfar (vi var där för en trevlig familjemiddag) var att morfar var grinig och mamma blev sur för att han inte ens försökte vara trevlig. Jag upptäckte även att samma bråk förekommer mellan föräldrar-barn även i deras ålder. Bråket om "varför erbjuder du dig inte frivilligt att hjälpa till någon gång?". Jag vet inte om det var bra eller dåligt att få veta att det alltid kommer vara så. Jag överlevde middagen som förövrigt var tråkig. Samtalsämnena kretsade kring döden och hur länge morfar kommer leva till (ja, morfar var den som startade konversationen). Sedan pratade vi om taxichauförer, för ungefär 10 gången den här julen.

Efter middagen åkte jag och Fanny taxi hem medans de andra fick gå. När jag kom hem ringde Lolli och jag orkade tyvärr inte hitta på något med henne och Fia. Dels för att jag var på dåligt humör, dels för att jag är otroligt trött. Hela tiden. Jävla skit liv. Hur ska jag någonsin hinna bli utvilad så jag orkar med skolan, mitt sociala liv (om jag fortfarande har något?) och en viss tid för mig själv?

Istället spelade jag något tjejspel med Fanny, Frida och Tove. Sedan åt vi ost och kex och nu funderar jag på om jag ska kolla på OC eller om jag ska läsa djävulen bär Prada? Kanske sova?

Nej, det här suger.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback