Kom ihåg mig då

Sluta skriva anonyma kommentarer xD Jag dör av nyfikenhet!

Igår for jag till stugan, tjolahopptjolahej. Jag orkar inte skriva något detaljerat, men jag kan ge er några nyckelord;
sol-bad-bastu-grillat-familjen-hård säng-insekter-båt-kortspel

Sedan när jag kom hem så for jag och Andrea ut för att äntligen moppa! Det var evighetersevigheter sedan jag och Andrea träffades (för att inte nämna hur länge sedan det var vi moppade!) Färden bar först av till Esso för att tanka Andreas moppe och sedan ut till Klosterviken. När vi körde ut dit var vi duktiga och allting gick bra. Så parkerade vi i gräset och gick den låååååånga skogsstigen till klipporna man kan hoppa från (gissa om det var snuskigt med alla träd/buskar/insekter/spindelnät). Då kände vi oss som äkta stadsfjollor. Den långa skogsstigen blev inte direkt kortare av att vi sedan gick vilse på klipporna xD! Men hey, klippor som klippor? Alla ser ju likadana ut, hur skulle vi veta vilka som var 'the klipporna'?

När vi gått fram och tillbaka några gånger så hittade vi rätt och satte och ner och solade och pratade. Vi hade inte några planer på att simma, no no, inte vi inte. Vi hade inte våra bikinis med.

Efter ett tag blev det kallt för solen gick ner, så vi gick tillbaka till mopparna, men eftersom det var evigheter sedan vi träffades så hade vi evighetsmycket att prata om. Så vi satt på mopparna i 1-1½h och pratade innan Andreas mamma tyckte att Andrea skulle leta sig hemmåt.

Vi körde iväg och det gick otroligt långsamt, vid musikinstitutet fick vi lov att svänga av vägen och köra småvägar. För Andreas moppe vill inte vara snäll, den tar tydligen inte upp bensin som den ska? När vi var vid kyrkan tröttnade moppen totalt, så Andrea rullade den hem till mitt garage och nu sover den lyckligt där bredvid min stora starka moppe. Alltså den är inte död, den sover bara!

Imorgon blir det picknick med brudarna (Fia, Andrea, Lolli och jag). Jag längtar redan. Jag tror jag ska försöka svänga ihop en pastasallad (om vi har någon sallad hemma?) och så måste jag hinna duscha före också. Vi skulle träffas hos Fia klockan 12, så jag siktar på att vara där halv 12 (då kanske jag är hos Fia kvart över 12). Jag har blivit ruuskigt dålig på att passa tider! :O

Jag tror att Hampus snart vet allting om mig, det är nästan lite läskigt. För han kommer ihåg saker så mycket bättre än mig, snart kanske han vet mera om mig än vad jag själv gör?! :O Shiiit.

Fia är alltså hemma från Da Kreta nu, wow liksom. Jag har saknat min brud, som bara snor mina tankar från mig! Hihihahahoho.

På tisdag ska jag och Andrea leva stugliv igen! Otroligt vad jag börjar bli stuglig.

Sedan blir det midsommar på Sottunga med brudarna, mysigtpysigtpösigt.

Nu är jag trött och flummig och jag är ha-galen.

Julia

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan ju försöka.

2006-06-19 @ 09:43:00
Postat av: Anonym

Mohahaha hoppas att du blir ännu mera nyfiken nu :D

2006-06-19 @ 11:13:56
Postat av: fia

naaw vad du är sööt :D jag har också saknat dig ;)

2006-06-19 @ 15:48:17

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback