Det kanske kan bli svårt, men kan du förlåta?

Och trots att du hör,
om saker jag gör,
så tillhör jag dig.
Jag vet vi klarar allt,
vi två tillsammans.

Nu har jag varit och kollat på gymnastiktävlingar i bollhalla med Fia. Alla flickor var så duktiga, mina småsystrar tog medaljer, Frida fick ett guld, matta och två brons, hopp och räck. Fanny fick ett silver, hopp och ett brons, bom. Andrea lyckades också ta massa medaljer, och Erri också. Jag är så stolt ^^

Sedan var det tänkt att vi + Lolli skulle gå till bastun och lyssna på musik, men det var bara massa föräldrar och töntar där, så vi gick hem till mig istället.

Vi lodade framför datorn och nu har dom gått hem.

Jag har ångest, för jag har fått spärr. Det är först natten mellan sön-mån som spärren släpper. Jobbigt. Men jag kan i alla fall skicka mess till dem med 0457-nummer från internet. Dock bara 5 per dag. Men jag ska väl klara mig ;)

Jag har ångest för en sak till, jag vet inte om jag vill fara på hundkursen eller på ifkmatchen imorgon, båda skulle vara jätte kul. Men lutar väl lite mera åt hundkursen... Vad tycker du? Ska du dit?

Jag har ångest över ännu en till sak, om jag ska eller inte ska följa med Lolli och Fia till Sthlm när dom ska fara på deras projektvecka. Jag vet inte om jag har pengar... Fy fan vad dåligt det känns. Men kanske jag hinner få mina direktionspengar? och kanske vi får pengar från skolan eftersom vi inte får någon klassresa? Hoppashoppashoppas! Då kan jag följa med.

Annars får jag använda gamla fula bikinis i sommar, skor som jag får skoskav av och fula sommarkläder som jag ser tjock ut i. BLÄ!

Det är så fel att du ska må så här,
Julia

Kommentarer
Postat av: Hampus

Jag såg dig i tidningen :)

2006-05-17 @ 23:02:00
Postat av: fia

JA, du ska komma på matchen tycker jag. NEJ, du ser aldrig fet ut. Hoppas du kan komma med! Och din bikini från förra året är supersnygg ;)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback