Pengar

Jag och mamma har kommit fram till att jag borde få ungefär 350€ snart.
För jag har inte fått mötesarvode för direktionsmötena sedan 23.12.2005
Jag försökte kolla i protokollen (men jag har haft väldigt dålig ordning) och kom fram till att det borde vara 7 möten jag har varit på och inte fått betalt för ännu.
Med tanke på hur jag klagat på min ekonomi den senaste tiden är dessa pengar varmt välkomna.
Jag mailade till Åsa på folkis och gav en diskret pik om att jag vill ha mina pengar. För nu är jag ju inte ens med i direktionen längre.

Nu har jag och Andrea anmält oss till Höstdagarna 3-5.11 i Tammerfors. Kulkul.
Vi har också höstlovet ganska planerat nu.
19 oktober (torsdag): ålandsfärjan till Kapellskär och sedan buss till Norrtälje där vi bor en natt hos Sebbo.
20 oktober (fredag): Andreas syster + kompis kommer med ålandsfärjan + buss till Stockholm som går via Norrtälje. Jag och Andrea hoppar på den bussen och vi far till Sthlm tillsammans. Vi shoppar, ser till att Andreas syster + kompis kommer på bussen och hem till Åland igen, går på bio och sover i Andreas morfars lägenhet i Stockholm (vi blir ensamma hemma där, fatta vad kul!)
21 oktober (lördag): Vi fortsätter shoppa och leva det lyxiga liv vi alltid önskat få leva. På kvällen tar vi bussen och sista båten hem.
22 oktober (söndag): Hemma och beundrar våra nya fantastiska modeköp och inser vilka fantastiska människor vi är. Sörjer en aning över att saldot på kontot sjunkit drastiskt, men tänker inte mera på det utan inser istället hur imponerade och förbluffade alla kommer vara över hur snygga vi är i våra nya kläder. Förresten, vi är alltid snygga.
Ja, jag är trött och flummig.
Ikväll ska jag vara med Lolli, tamejtusan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

eh.

2006-10-10 @ 18:23:26
Postat av: ak

HAHA

2006-10-11 @ 20:29:02

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback