All good things comes to an end

Jag har nyss kollat på sista avsnittet av säsong två, Grey's anatomy. Därav rubriken på inlägget. Gud vad den serien är gjord för att man ska bli fast. Varje avsnitt slutar på ett sådant sätt att man önskar att man bara kunde få kolla på nästa avsnitt och nästa och nästa... Ni förstår grejen va? Det märkliga är att jag knappt hört om någon annan som kollar på Grey's (förutom min storasyster och min mamma, är det månne ett familjen Lindfors fenomen?). Hur som helst så rekommenderar jag starkt serien, hoho, i alla fall om man har gott om tid och ett starkt psyke. Jag saknar båda, därför är varje avsnitt en prövning för mig. Och varje gång jag ser på Grey's så saknar jag bara Adam ännu mera. Jag har halva säsong 3 på datorn MEN jag måste läsa igenom kemin (har prov på fredag) en gång ikväll. Annars kommer jag bara bli sur på mig själv. Kanske jag hinner se några avsnitt i natt... Jag behöver ju inte vara pigg imorgon i skolan. Nej nej, absolut inte. Grey's är viktigare! Jag undrar bara, vem kommer Meredith att välja; han eller han? Svårt att avgöra eftersom serien är så jävla genomtänkt.

Idag har jag färgat håret och det syns knappt, men det är lite ljusare nu i alla fall. Nästa helg tror jag att jag ska färga det ljusare, så där lagom till min födelsedag. Det är fan otroligt, det är en vecka och två dagar till min födelsedag och jag har inte gått i taket ännu. Mina tankar kretsar mest kring en fråga: hur ska jag fira den?

Den här veckan
ska jag försöka hinna plugga, prata med Adam (jag lär inte hinna träffa honom, han har provperiod) och fixa om i mitt rum. Ja, som en mini-renovering utan att renovera.

Den här sommaren kommer bli den sämsta i hela mitt liv. Jag har INGENTING inplanerat. Fast jag tror att jag ska jobba på Quickly i år igen i alla fall (?). Fast jag vet inte när, eller hur länge. Men jag kan väl jobba hela sommaren, för jag har faktiskt inget inplanerat. Alla andra ska ha den bästa sommaren i deras liv. Och jag har absolut inget inplanerat. Kanske jag kan lura med mig Adam (eller någon som är ledig) på en tågluff i Danmark? Vem som helst går bra, säg bara till.

Nu ska jag lyssna på Kasier Chiefs - Ruby och plugga kemi. Tack och hej. (Ja, det är den där himla seriens fel att jag klagar så mycket. Annars tänker jag aldrig på mina känslor utan tar varje dag som den kommer).

Kommentarer
Postat av: nicolina

jag ser med på greys :)

2007-05-02 @ 01:01:06

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback