Feber, film och antibiotika

Förra lördagen (14.4) åt jag och Jenny hämtmat från Mannechai, friterad kyckling + ris. Mer perfekt dagen-efter mat finns det nog inte! När jag hade ätit och duschat skjutsade Jenny mig till Adam. Vi kollade på Epic Movie (men jag var så trött så jag tror att jag halvsov under hela filmen), filmen var förövrigt värdelös. Det var sådan dålig humor som man skrattar till för att man inte vet bättre. Efter det zappade vi lite på tv och sedan började vi kolla på en film som vi såg för någon vecka sedan (det var något fel på den brända DVDn så vi gjorde ett nytt försök på datorn), men efter ett tag beslöt vi oss för att sova istället (jag tror att jag sov medans vi kollade på den också). Sedan sov vi. WOHO, spännande va?

Hela söndagen (15.4) var jag och Adam ute på hans gård och gjorde egentligen ingenting. Drack kaffe, solade, bytte till sommardäck på ena bilen och så visade Adam mig sin koja. Haha, det var sött. Sedan skjutsade Adam hem mig (han håller på och övningskör nu och det var sannerligen läskigt, men han körde jättebra). När jag kom hem kände jag mig konstig, feber. Såklart! Kvällen var inte så spännande, jag kollade på Grey's anatomy och hade feberfrossa..

Måndagen (16.4) tillbringade jag i sängen och försökte kurera mig. Det gick kasst.

Tisdagen (17.4) tillbringade jag också i sängen, fast på kvällen föreberedde jag inför morgondagen. Köksarbete..

Onsdagen (18.4), min födelsedag, dagen började med paketöppning och glasstårta. Sedan gick jag till skolan, genomled en dag fylld med förkylning. Nice. När jag kom hem från skolan lagade jag två pajer och vid halv 6 kom mina vänner hit på middag. A, F, E, M och L. Det var kul! Vi åt och åt och sedan lekte vi charader. Svårt, men kul. Det rekommenderas för hemmafester. När de hade farit hem kom Adam hit och han är så bra så. Sedan somnade vi, tror jag.

Torsdagen (19.4) var det skola, vi segade oss upp ur sängen och vandrade i kylan till respektive skola. Min skoldag var ospännande och jag ville bara hem. Trodde förkylningen skulle ta kål på mig. Efter skolan försökte jag reda upp i mitt rum (det var överfyllt med födelsedagspresenter, se
min bilddagbok för att få veta vad), det gick sådär. På kvällen kom Adam hit och försökte hjälpa mig förstå matten, prov på måndag.. Det gick sådär. Vid 10-tiden låg både jag och Adam och halvsov på min säng. Snacka om lite energi. Sedan for Adam hem och jag somnade klockan 11. Det var skönt.

Fredagen (20.4) skola, igen. Två timmar tyska och sedan två timmar hål. Tyskan var seg och på håltimmarna låg jag hemma och kände mig elländig. Jag hade ingen röst heller. Mamma bokade tid till hälsocentralen och sedan skjutsade Mika mig tillbaka till skolan för två timmar kemi. 13.45 hade jag tid på HC så jag fick sluta lite tidigare, skönt. Väl på HC sa läkaren att jag hade början till öroninflammation och kanske en början på bihåleinflammation. Hon skrev recept på anitbiotika och nässpray, hoppas jag blir frisk av det! Efter middagen kom Adam hit och vi bakade tårtbotten, till morgondagen, och sedan kollade vi på 'inför Eurovision song contest'. När det var slut kollade vi på 'the holiday', filmen som jag fick av Adam i födelsedagspresent. Den var bra! Se den. Sedan somnade vi.

Imorse (21.4) segade jag och Adam och steg upp först vid 12, fast vi vaknade 10. Vi bakade färdigt tårtan och sedan kom Ida och Anna. Vi åt tårta och hade det trevligt. Nu har de farit hem och jag har nyss ätit middag. Ikväll blir det att plugga matte, svenska, öva på mitt engelskaföredrag, börja på projekt om Ryssland och skriva uppsats om fibromyalgi. Jippi! Nästa vecka blir ett helvete... Egentligen skulle jag vilja kolla på film och mysa med en skål godis ikväll, den där himla antibiotikan gör mig helt slut. Fast förkylningen hjälper väl inte heller mig att bli pigg direkt.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback