Love's not a competition (but I'm winning)

Jag är helt såldKaiser Chiefs, tack Jenny!

Idag har jag varit i skolan igen. Det var helt okej. På samhällan hade vi redovisning av våra projekt om EU, det gick bra. Sedan pratade vi om Islam på M&K och det var jättetrist (men jag målade naglarna istället, haha). Efter lunchen var det dags för socialkunskap, vi hade heta stolen om jämställdhet, det var kul. Sedan fick vi ut våra bokrecensioner, den gick bra. De två sista timmarna hade vi historia och det var faktiskt intressant, fast jag vet inte varför. Kanske för att vi läser vår historia, Finland och Sveriges historia? Sedan gick jag hem från skolan, min längsta promenad sedan jag slapp gipset och kryckorna. Det tog ont, men jag tog på mig solbrillorna och iPoden och vandrade vidare. (Japp, jag har ca. 500 meter hem).

När jag kom hem spelade jag the Sims, djurliv. Jag och Jenny köpte det igår, RAOW vad kul det är. Sedan pratade jag i telefon med Andrea, ungefär en halvtimme. Jag hade lätt kunnat snacka i en och en halvtimme. Vi hade mycket att säga. Det var kul.

Nu har jag pluggat kemi och lyssnat på Kaiser Chiefs, man they're good!

Dags för Grey's Anatomy.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Varsågod :)

2007-04-10 @ 21:58:44
Postat av: ida

eva berättade att ludde sjöng till ruby-låten när det gick på radion:) och skrattade jättemycket:D det var lite kul tyckte jag, att du hade samma låt länkad..

Postat av: lolli

ja visst är dom bra :D:D

2007-04-11 @ 09:44:21
Postat av: ak

jess, tack hörru :)

2007-04-11 @ 16:02:08
Postat av: julia

ida: haha, ja det är inte lätt att ha samma musiksmak som lilla Ludde. Men visst är låten bra?
lolli: jaaa!

2007-04-14 @ 15:02:03

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback