Stressfaktorer

Jag läste i PS (psykologi-tidning) på sportlovet att; "att surfa på långsamma och dåligt designade hemsidor kan vara lika stressande som att flytta, skilja sig eller ha ekonomiska problem." Jag säger då bara det, herregud vad jag måste vara utsatt för stressfaktorer i så fall. Jag hatar när det kommer "sidan kan inte visas" eller när man går in på en hemsida med ologisk layout. Fast å andra sidan, om man ska tro alla forskningar som tyder på att du dör av det här och du blir stressad av det där och du blir fet av det ena och du får stroke av att snarka (osv...), ja, då vore ju hela mänskligheten utdöd. För längesedan. Ja, sannerligen.
  
För att råda bot på alla dödliga faktorer som jag blir utsatt av när jag sitter framför min dator som går ungefär 2 meter i timmen ska jag nu lägga mig på sängen och vara stressad över bokrecensionen och därför läsa min bokrecensions-bok; stulen barndom av Virginia Holman. Jag läste 70 sidor efter skolan och den verkar brabrabra.

Godnatt (på tal om god natt så kollade jag och Adam på den nyaste bond-filmen igår, casino royal heter den va? hur som helst så hade jag otroligt svårt att hålla mig vaken och så måste han fara hem innan filmen var slut så jag har inte sett de 5 sista minuterna typ) haha, ja jag är flummig idag.

Kommentarer
Postat av: ida

den är dålig, casion royale alltså.. det säg att det är den bästa bond-filmen och då vill inte jag veta hur dåliga de andra är.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback