210107

19-01-07
I fredags hade vi två extremt långsamma tyskatimmar. Efter det hade vi två extremt snabba håltimmar, jag var hemma och skulle skriva historia uppsats, men ack nej. Jag satt vid datorn och sedan fick jag så bråttom så Mika fick skjutsa mig till skolan. Suck Julia. När jag kom till skolan hade vi Jens i två timmar och det var ganska kul. När klockan var 13.50 stod Lolli och Mimi utanför klassrummet och trampade. Vi gick ner till Matthis Hallen och handlade mat (det tog 45 minuter), sedan träffade vi på Jennifer också. Trevligt. Efter det gick jag och Lolli till Lolli och hämtade lite saker, Mimi gick till Lottas systuga och hämtade lite saker. Sedan träffades vi hemma hos mig. Vi låste in Mimi i mitt rum medans jag och Lolli fixade värsta garneringen på en kladdkaka. När den var klar lagade vi middag och gjorde om killkorten i 'pst..tjejsnack'. Så dök Fia upp, med benhinneinflamation, stackaren. Efter ett tag kom Erri och efter en lååång stund kom Andrea och vi kunde äntligen äta middag. Typ kvart i 8. Sedan åt vi, och åt, och åt, och åt... Och spelade tjejsnack och skrattade och hade kul. Sedan for alla hem och jag städade i köket och sedan somnade jag helt utmattad.

20-01-07
Lördag. Väckarklockan ringde 08.45, upp i duschen, frukost (inget kaffe!) och sedan skjutsade mamma mig till St Mårtens. Där var jag barnvakt till 14, med Maria. Jag hade kul när jag lyssnade på barnens samtalsämnen och jag hade kul när jag läste mitt eget hemliga brev som jag hade skrivit. Haha. Ja, jag är knas. När jag kom hem drack jag kaffe och åt någon onyttig bakelse (gott var det, tyvärr). Mamma skulle skjutsa Fanny och Frida till bollhalla på gymnastikläger, så jag följde med och kollade på en stund. När vi kom hem igen gick jag ut med hundarna på en lång promenad. När jag kom hem var jag helt slut och bara klagade. Sedan åt jag middag och blev lika knäpp som alltid. När jag var som mest knäpp skjutsade Mika mig till Adam och där var jag megaknäpp. Vi åt glass och drack kaffe och kittlades. Vi fick inte pussas för Adams lillebror, Casper, för det låter tydligen för högt och det stör honom. Haha. Sedan kom Mika efter mig och när jag kom hem somnade jag efter ett tag.

21-01-07
Idag, söndag, väckarklockan var redo. Den ringde klockan 09.00, jag klev upp ur sängen drack lite kaffe, klädde på mig och gick iväg till församlingshemmet med Jenny. Vi var barnvakter igen. Vi lekte kurragömma, tagare, spelade spel, ritade och allmänt bara busade. Sedan gick vi hem och jag satte mig vid datorn. Det var klockan 12, nu är klockan 13.36 och jag sitter fortfarande kvar. Varför pluggar jag inte på matteprovet som jag har imorgon? Varför skriver jag inte min historia uppsats så att jag har den gjord? Jag vet inte.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback