Melodifestivalen 2007


Andreas Johnson - A little bit of love : Låten var bra, Andreas klädval i finalen var bra och Andreas har en skön stil. Hans låt sägs vara plagiat, men då borde den väl ha hindrats från att få komma med i melodifestivalen från första början? Jag tycker synd om Andreas, ständigt en tvåa. Jag tyckte han var bäst. Jag hade varit stolt om han hade stått på scenen i Helsingfors och representerat Sverige.


Anna Book - Samba Sambero : Vad tänkte kvinnan på? Låten kanske tilltalade pensionärer och hundar, men annars vet jag inte vad i låten jag ska tycka om. Däremot tycker jag att Anna Book är en härlig person, hennes personlighet sprudlar och hon är levnadsglad. Kläderna tänker jag dock inte ens kommentera. Ny stylist?


Marie Lindberg - Trying to recall : Låten var gullig och skolfröken-Marie är en äkta småstads-tjej som äntligen fick synas i storstaden. Tyvärr gillade inte juryn henne, men svenska folket hade lite stake och vågade rösta på en väl framförd låt. Trots att den kanske inte var riktigt melodifestival... Jag hade inte velat se den i Helsingfors, men jag gillar att höra den spelas ur mina högtalare. Marie hade snyggast kläder av alla igår kväll!


Måns Zelmerlöw - Cara mia : Okej, den här låten sätter sig på hjärnan. Låten är helt okej, om man bortser från de första 10 sekunderna av låten. Han låter som en utomjording med halsont och noll taktkänsla. Förövrigt var Måns snygg och hade scennärvaro. Han hade bra kunnat få vinna, även om alla i Helsingfors skulle ha trott att han var Spaniens bidrag eller något.


Sanna Nielsen - Vågar du vågar jag : Ska jag vara helt ärlig kan jag inte komma på hur låten går riktigt. Men den var en exakt Carola-wannabe låt, det minns jag. Sanna Nielsen borde färga håret brunt, ta bort pannluggen, sminka sig med mycket mascara och lite ögonskugga, slänga bort sin plattång och byta scenkläder. Då skulle jag ha gillat henne mycket mera.


Sarah Dawn Finer - I remember love : Låten var väl okej, fast den var lam. Sarah Dawn Finer gjorde inget intryck på mig. Om en vecka har jag glömt henne, hennes låt och hennes scenkläder. Tyvärr.


Sebastian - When the night comes falling : Trallvänlig melodi och glad musik. Ja, den är trevlig. Men den känns inte speciellt märkvärdig. Sebastians kläder var bättre nu i finalen än tidigare, men det är ännu långt ifrån snyggt.


Sonja Aldén - För att du finns : Fin låt, texten är ganska bra. Fast ingen schlagerhit direkt. Klänningen var fin, men snälla, använd bh!


The Ark - The worrying kind : Det bästa man kan göra av situationen är helt enkelt att blunda och låtsas att man inte vet om att Ola Salo springer runt på scenen i en glittrig paljett- ja, vad är det för något riktigt? Linne? Halsband? Svårt att avgöra. Fult som faaan är det i alla fall. Jag hoppas att han själv är nöjd och tror att han är stentuff och en bra representant för Sverige. För om jag ska vara ärlig så skäms jag, det här blir pinsamt i Helsingfors. Tur att jag kan titulera mig som både svensk och finsk, utifall att något av länderna gör bort sig.


Tommy Nilsson - Jag tror på människan : Texten är viktig i låten, men vad hände med resten? Blev det stressigt, blev låten aldrig klar? Jag trodde Tommy Nilsson var mer kräsen, men icke. Trots allt tycker jag ändå inte att Tommy Nilsson förtjänar att i folkmun kallas Tommy Nollsson, lite poäng förtjänade han ändå!

Överlag var jag besviken på melodifestivalen 2007.

Kommentarer
Postat av: Anna

Julia, tänk om både finland OCH Sverige gör bort sig då? :O Vad gör man dåå? :O

Postat av: Ella

Julai, jag tror faktiskt att både Finland och Sverige kommer att göra bort sig det här året.. Lr egentligen när har Finland inte gjort bort sig på melodifestivalen?? ( utom förra året då;) ) hih.. men jaa.. Det kommer nog att bli ett intressant final måst jag säga.. heh.. Hur är det med din fot, och annars med dig också? :)

2007-03-12 @ 17:02:17
Postat av: fia

haha, jag sa ju det! det är ingen nödvändighet att se på melodifestivalen, här har man hela analyserad ;D

2007-03-12 @ 19:52:19
Postat av: fia

haha, jag sa ju det! det är ingen nödvändighet att se på melodifestivalen, här har man hela analyserad ;D

2007-03-12 @ 19:52:20

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback