I miss the ocean when I go to sleep

I fredags for jag till Adam vid 5-tiden. Jag sminkade mig och Adam klädde sig snyggt. Sedan kom Emma, Johanna och Sara och så for vi till Fredde. Väl där försökte vi få koll på hur man grillar och vem som skulle grilla vad. Efter mycket om och men (och efter att Adam blev självutnämnd grillmaster och tappade köttet i gräset) fick vi i oss maten. Sedan gick vi ut till Söderby livs och tog en taxi därifrån till Bergkulla, där Sofié, Minna och Katta hade en gemensam 18 årsfest. När vi kom dit var det inte speciellt mycket folk, men så småningom blev det allt fler. Det var trevligt och vi hade roligt. Jag träffade Yasmine där, hon fick fri tillgång till min kamera och det var bra! För jag är själv så dålig på att ta bilder på fester. Fanny och jag var en sväng till Pia, på frisör, (vi behövde låna toaletten) och hon bodde jättefint! Vid halv 3-tiden tog Adam, Staffan, Niklas, Toffe och jag en taxi mot stan. Adam och jag hoppade av vid infarten till Kalmarnäs och gick sedan de två kilometrarna hem till honom. Sedan somnade vi ganska direkt, hej slitna.

I lördags vaknade jag och Adam vid 12-tiden och sedan kollade vi på film, Wallander - Jokern, och tog det så lugnt som möjligt. Man kände sig inte direkt pigg och hurtig... När vi steg upp spelade vi sudoku på datorn och sedan for jag hem vid 5-tiden. Tre timmar senare for jag till Adam igen, jag hade inget bättre för mig. Haha. Vi kollade på American Pie - The naked mile och sedan somnade jag. Jag är en sovare.

Imorse vaknade vi alltför tidigt och slöade tills vi satte oss framför datorn, vilka datanördar vi är! Haha. Det här var en Adam helg, absolut.

Ikväll är det Sverige-Finland hockeymatch. Jag hoppas och tror på Sverige, men vad som helst kan hända. Nu ska jag plugga lite och skriva om Finlands president och parlament. Suck, jag är så skoltrött nu.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback