The ping pong song

I fredags var jag på Mannechai med Lolli och Fia, det var mysigt. Sedan hyrde vi 'shortbus' och jag vette tusan vad jag ska säga om den filmen. Så mycket ocensurerat har jag nog aldrig varit med om. Liten och pryd som jag är tyckte jag nästan att det var för mycket, men samtidigt var filmen djup. Se den inte på första dejten, kolla på den ensam när du är lite småkåt. Haha, nej men. Det var en knasig film. När vi hade kollat klart på filmen vandrade vi runt på stan ett tag och sedan kom Adam. Adam och jag gick till garaget och väntade på Emma, sedan gick vi tre till kyrkan och väntade på Fredde. Jag var trött, frös och hade jätteont i foten så jag var på dåligt humör och Adam var full. Sedan kom Fredde och hämtade Emma och jag och Adam gick hem.

I lördags vaknade jag och Adam (förvånande va?), sedan spelade jag the Sims hela dagen och på kvällen kom Adam hit igen. Då var det dags för ESC, det sög. Jag tycker att Finland var ett dåligt värdland. Programvärdarna var klena och kameramännen var dåliga. Alla låtar sög och allt var bara dåligt. Så jag sov istället.

Idag har jag varit på middag till ÅSS med Mika, mormor och morfar. Vi firade morsdag och det var faktiskt helt okej trevligt. Jag åt lammfilé för första gången, det var inte gott, men jag kunde äta det i alla fall (förut har jag varit helt emot att äta annat än kyckling, nöt och gris). Nu är jag mätt och ska plugga historia. Himla tråkigt det i alla fall. Fast jag tror att det blir ett avsnitt Grey's Anatomy först! Haha.

Kommentarer
Postat av: fia

jag tycker finland var bra! :)

2007-05-13 @ 14:48:29
Postat av: Anonym

hej hur är det? :)

2007-05-13 @ 15:22:55
Postat av: Anonym

Jag hoppas verkligen att du förstår att Finland var mycket bra! Tänk om det skulle ha varit i Sverige sådär istället då skulle du ha sagt att "oj vad det var bra, jag tycket så mycket om ECS".

2007-05-13 @ 15:25:20
Postat av: julia

Jag tycker inte om anonyma inlägg :)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback