Blogghjälp efterlyses!

Hur gör man för att använda en bild/ett mönster som bakgrund på sin blogg? Alla har det nuförtiden och jag känner mig korkad när jag inte vet hur man gör!

Frida, Katja, Liz eller Yasmine, HJÄLP!

Kommentarer
Postat av: katja

Oj.. skulle mitt internet fungera perfekt skulle jag kunna visa som förut.. Men nu ska vi se här.., Du går in i design och väljer en fin "stilmall". om du ser, där ovanför man kan välja så är det en jädrans text men så står det också typ "ändra i koderna". där klickar du, och typ högst upp i Html kodgrejsen så finns det typ hfjkdfhdf:("www.snyggbakgrund.nu/hejhejmonika") Den tar du bort, söker något snyggt på google och skriver in URLn till bilden! Hoppas du förstår :)

2007-11-20 @ 18:48:19
Postat av: mad

ja, exakt. men jag skulle säga att det är lite krångligt skrivet där. i backgroundtaggen lägger du in "url ()" och inom parenteserna lägger du in urlen från en bakgrundsbild som du kan sno från någon annan, till exempel yasmines. då högerklickar du på bakgrunden och väljer "visa bakgrund", vartefter du kopierar http://-adressen uppe i rutan! in med den mellan paranteserna och VOILA ! nu har du två förklaringar (:

Postat av: annaa

väääh! jag har samma problem och trots Kattis och Maddes förklaringar fattar jag inget. men du har uppenbarligen fattat! hur gör man?

2007-11-21 @ 18:13:21
URL: http://okejjaggermig.blogg.se

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback