Du är lättskrämd

Helgen har varit riktigt lugn och mysig, precis vad jag behövde!

I fredags var jag och Adam på stugan. Ensamma i mörkret. Det var jättemysigt med levande ljus, eld i spisen och det enda vi behövde bry oss om var varandra. Vi kollade på filmen
28 veckor senare, den var bra. Jag tyckte den var skrämmande när man insåg hur lätt ett helt lands befolkning kan slås ut. Sedan var det meningen att vi skulle kolla på A tale of two sisters, men efter några minuter gav vi upp. Den verkade verkligen tråkig! Istället kollade vi på Exorcisten, fast jag somnade efter ungefär 15 minuter och vaknade lagom till slutet. Men Adam sa att den var läskig och bra i alla fall... Efter det kollade vi på första avsnittet av Myggan (en tecknad serie som går på kanal 5), det var roligt.

I går kom mamma, Mika, Fanny och Frida upp till stugan och vi hjälptes åt att ta upp en del av bryggan. Sedan for vi hem. Jag, Fanny och Frida lagade en supergod äppelpaj! Receptet kommer här i bloggen under veckan. På kvällen tog Adam hit sin stationära dator och vi förde över alla mina filer till den, sedan kopplade vi i den åt mig. Så nu tar det inte en halvtimme för mig att öppna internet... Sedan kollade vi på Svensson, Svensson och på ett avsnitt Desperate Housewives. Sedan somnade jag och då fick Adam lov att sova han också.

I morse kollade jag och Adam på två avsnitt av Myggan, myste och tog det himla lugnt. Sedan spelade vi lite the sims (nu när jag fått Adams dator kan jag äntligen spela det igen!). Vid 3-4 tiden åkte Adam hem och jag fortsatte spela the sims.

Snart ska jag plugga... Tråkigt.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback