Speedad

Ja, det har inte blivit någon blogg skriven under helgen. Tiden har runnit iväg och jag har haft superrolig.

I fredags tog jag Ålfen över till Kapellskär. Jag måste erkänna att det var lite läskigt, min hjärna gick på högvarv där tankar som "snart börjar båten ta in vatten och får slagsida och herregud ska jag lämna väskan eller ska jag försöka få den med mig från båten och jag har för kalla kläder på mig, jag kommer frysa ihjäl i dom där öppna livbåtarna, tänk om båten sjunker, stackars min familj, och Adam, dom kommer sakna mig. Tanten bredvid mig ser kall ut, kanske jag ska låna ut min jacka till henne när vi stiger i livbåtarna, ja min tid är nog kommen nu. Närsomhelst." Ja, så gick tankarna. Jag var emellanåt helt säker på att båten skulle sjunka. Paranoid, jag?

Sedan mötte Mika mig i hamnen och vi for till IKEA och Elgiganten, julklappar och andra roligheter blev inhandlade. Efter det for vi till lägenheten hans och jag somnade på soffan klockan 8. Haha, jag är inte någon kvällsmänniska. Följande dag blev det shopping (i superfart, två timmar och jag gjorde av med 2000kr!) och efter det bil till Eckerö Linjen. Där åt vi lyxig middag med oxfilé och njöt. Resan gick mycket snabbare då.

På kvällen for jag till Adam och vi hade mysmaraton! Ända tills igår kväll klockan 10 gosade vi med varandra. Jag bara älskar att få vara i hans närhet. Jag älskar honom.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback