Slutkörd

Det här inlägget kommer handla om tre saker: Min dag, hur man blir medlem på facebook och skoldirektionen.

1. Min dag
Idag har varit en jobbig dag i skolan, jag har varit så trött att jag knappt har kunnat hålla ögonen öppna (på riktigt alltså). Sedan har mina vader krampat varje gång jag har försökt stå med raka ben (=gnällig Julia) och till på köpet har jag inte lärt mig något alls idag.

Det enda positiva med den här dagen är att Adam klarade bilteorin idag! Grattis till honom :) Snart blir det körkort.

2. Hur blir man egentligen medlem på facebook?
Ja, det här är ett problem som jag hade i flera veckor innan jag löste det på mitt sätt. Om du är under 18 har du säkert märkt att du måste välja en skola som du går i för att kunna bli registrerad. Detta är dock ett litet problem eftersom Ålands Yrkesskola inte finns.. Om du låter bli att välja en skola kommer det upp en text där det står att du måste vara 18 år för att välja det här alternativet. Min lösning blev följande: Jag fyllde i mitt födelsedatum till den 18 april 1989. Då kunde jag bli medlem och samtidigt låtsas att jag är vuxen. Testa det Malin, och ni andra som har frågat!

3. Skoldirektionen

Fick en kommentar av Madde där hon skrev att hon och jag antagligen blir kompanjoner i skolans direktion. Det ska alltså anordnas val på skolan till direktionen varje år. Den som är intresserad får ställa upp. Eftersom Madde skrev den ovannämnda kommentaren kan jag bara anta att hon och jag är de enda på hela yrkes som har anmält vårt intresse. Med andra ord blir vi representanter i direktionen? Detta har jag inte hört något om ännu, men man kan ju hoppas och anta det!

Kommentarer
Postat av: mad

haha ja precis så är det. micke kom fram till mig idag och sa "stort grattis madde!" och jag fattade INGENTING. så förklarade han för mig att jag och julia lindfors var de enda frivilliga representanterna i hela yrkes, så det behövdes ingen omröstning. härligt att få lite makt! och samtidigt få betalt för det :D

Postat av: Malin

Jaa, jag funderade på det där men tänkte att det kanske blir svårare för andra att hitta en då.. men det kanske det inte blir. Nåja. Jag måste sätta -88 då ju. Får väl prova i alla fall. :)

2007-09-19 @ 18:07:53

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback