Arboga-rättegången?

Okej kära bloggläsare. Jag brukar vara den mest pålästa och insatta personen jag känner. Men en sak har jag inte orkat engagera mig i alls. Arboga-rättegången. Kan inte någon berätta för mig i korta drag vad som har skett, vem som är anklagad och varför media är så intresserade av just den här rättegången?

Jag orkar inte börja läsa artiklar på aftonbladet.se/expressen.se efter som de har skrivit enorma mängder om det här.

Kommentarer
Postat av: Fjeldskan

Ok, i korta drag:

En mamma i Arboga (Emma) misshandlas svårt i sitt hem. Hennes två små barn mördas. Först misstänks pappan för dådet men avskrivs fort. Snart misstänks Tyskan istället. Hon är Emmas sambos ex-flickvän. Hon har fastnat på bild från Arboga centralstation samma dag och har setts smyga runt Emmas hus vid denna tidpunkt. I min mening verkar Tyskan vara mentalt instabil och dessutom mytoman. Svårigheten i dagsläget är att Tyskans DNA inte finns i Emmas hem.



OK?

Postat av: Fjeldskan

Varför media är så intresserade? Tja, antagligen för att det inte finns något vettigare att skriva om, samt att dagens mediala rapportering mer och mer börjar likna den amerikanska, dvs. det primära är att gotta sig i misär, sorg och dramatik, inte att föra fram objektiva fakta och ge samhällsinformation. Katastrof!

2008-08-06 @ 15:13:08

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback