Hur överlever man?

Jag saknar A! Hur f-n ska vi två klara av att leva utan varandra i veckorna och bara träffas på helgerna? Jag kommer att vara sönder av saknad hela året.

Hur överlever man ett distansförhållande?

Kommentarer
Postat av: johan

du överlever nog men risken är större att förhållandet dör!!!!

Postat av: Sanna

Ha en bra dag :)

2008-08-21 @ 16:14:11
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Teela ♥

Halloj.



Hur är det?



Jag kan rekomendera att regristrera sig på denna sidan http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=2392. Allting är gratis och det enda du behöver göra är att värva några vänner/familjemedlemmar och då får du ett presentkort på 150 kr på KICKS .



Läs gärna mer på min blogg om du vill :)

2008-08-21 @ 16:17:37
URL: http://www.metrobloggen.se/teela
Postat av: Kattis

Peppande där av Johan. För mig och Erik, som snart varit ihop i 2 år, dvs alltid distans funkar det utmärkt. Man får ta och göra allt mysigt, roligt, spännande osv på helgerna. det blir ganska intensivt då man träffas så sällan, men istället slipper man alla onödiga tjaffs om småsaker och kan njuta hela helgen då man är med varandra. i och försig kan saker som festande, träffande av kompisar och andra tillställningar krångla till det när man vill vara med sin älskling. men det är bara att planera. Jag tycket att man börjar lita på varandra mer, för man är ju illa tvungen också. och så saknar man varandra, det är viktigt - annars uppskattar man ju oftast inte varandra tillräckligt.

2008-08-21 @ 16:33:02
Postat av: anna

man pratar med varann varje kväll, t.ex. visst blir det jobbigt och man är kanske tvungen att kämpa, men älskar man varann och har som avsikt att fortsätta med det så är det inget problem! saknaden är för jävla jävlig, men tänk att det bara är 5 dagar! (och blir det olidligt kan du ju alltid åka över en dag mitt i veckan) tro på er! ni fixar det nog!

2008-08-21 @ 17:22:40
URL: http://okejjaggermig.blogg.se/
Postat av: anna

Du kommer att fixa det. Jag vet inte om man kan räkna mitt och Simons förhållande som ett distansförhållande, men jag håller med om det Kattis säger. Man tjafsar och bråkar ju inte när man väl träffas. Skype är ju en underbar uppfinning för att göra det hela lite billigare! :)



Jag tror ni kommer fixa dethär :D

2008-08-21 @ 19:37:37
URL: http://tingeling0.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback