Vänskap som håller

Ni bloggläsare har väl alla varit med om följande scenario; man är på en resa/ett läger/dyl. och får en massa ny kompisar. Lovorden om att hålla kontakten, träffas och allt det där haglar över en. Men inom en vet man att man inte kommer att höras, inte kommer att ses och inte kommer att hålla kontakten. För så är det alltid. Visst känner ni igen det här?

Men, faktum är att hittills har jag mailat med Daina från Litauen (vi träffades på lägret i Karelen), på måndag kommer Julius och Agne hit till Åland och vi har ett Åland-Litauen-forum på internet. Det här kommer bli vänskap som är mer än bara lovord. Det är jag säker på! Och det är skitbra. Jag vill aldrig tappa kontakten med dem!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad kul att vänskapen håller :)

Postat av: ida

de som jag träffade i england då jag var där på språkresa hörde jag bara av i början.. nu pratar vi inte alls fast jag har deras msn. den enda som jag träffat efteråt är vera, från tyskland som var hit.. hm, lite sorgligt är det allt. nu har det gått så länge så jag vill inte heller säga : "hej, minns du mig? ska vi träffas?" typ.. hm, dumt. så håll kontakten du!

2008-08-21 @ 21:31:57
URL: http://idaskida.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback