Besviken på postservicen på Åland

Man kan gå in på postens hemsida och kolla var ens paket befinner sig (det enda man behöver är en jättelång "kod"). När jag nu gick in och sökde efter mitt paket, visar det sig att det har legat för avhämtning på posten sedan i måndags. Utan att jag har fått något avi hemskickat.

Mamma sa att en gång när posten hade tappat bort hennes avi, så sa postpersonalen att hon måste vänta tills påminnelsen skickades ut innan hon kunde hämta sitt paket. För posten har tydligen så otroooooligt många paket att de inte kan söka efter det om de inte har fått någon speciellt kod för var det finns. Nu hoppas jag verkligen att posten har något system för att rätta till sina egna misstag. Kanske skynda på utskicket av påminnelsen? Det är inte okej att de tappar bort folks avi och inte ser till att de ändå får sina postpaket. Det är inte vi som ska behöva lida för deras slarv.

Om inte mitt avi har kommit imorgon så ringer jag till posten och frågar var min lilla papperslapp, som är biljetten till min mobil, befinner sig.

Kommentarer
Postat av: Anna

När mamma var till posten och hämtade ett H&M paket, så gav dom ut ett ellos paket som kommit in samma dag, trots att hon inte fått hem någon avi.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback