Utmanad av Anna

Jag har blivit utmanad av Anna.

Jag utmanar nu dig till sju sanningar. Utmaningen följer att utmana 7 personer om sju sanningar, och också att länka till den som utmanade. Vågar du anta utmaningen?

1. Ibland när jag läser böcker som är spännande kan jag slänga dem ifrån mig för att jag inte vill/vågar läsa vidare. Sedan ålar jag mig fram till boken och blir sur för att jag inte vet vilken sida jag slutade läsa på.

2. Varje gång jag kollar igenom min garderob hittar jag minst 3-4 plagg som jag inte vetat om att jag äger.

3. Jag har otroligt höga krav på mig själv och om jag får två fel på ett prov stör det mig. Jag kan inte vara nästan bäst.

4. Om jag har gått upp något kilo i vikt ser jag en 300-kilos Julia framför mig och alla framtidsplaner rasar när jag inser att min framtid kommer att tillbringas på ett behandlingshem för tjockisar. Jag är alltså ganska bra på att överdriva i mina tankar.

5. Alltid när jag är sur eller saker inte går min väg slutar det med att jag gråter. Jag antar att det är mycket som ligger bakom, för lite sömn, för höga krav och för svårt att hantera misslyckanden.

6. Nästan varje kväll måste jag ligga med ena örat mot kudden och det andra täcker jag med hår. För jag är så rädd att någon insekt ska bygga bo i mitt öra.

7. Jag hatar att svara i min mobil. Jag kan lätt räkna upp ett flertal gånger som jag "inte har hört telefonen ringa" fast den har legat bredvid mig. Jag vet inte varför, för hemtelefonen går superbra.

Jag utmanar:
Jenny
Malin
Madde
Ida
Freja
Anna
Ann


Kommentarer
Postat av: Malin

Nej, åh, sånt här är så svårt. Jag måste nog ta och fundera en stund nu. Men snart börjar ju Men in trees (!!) :D

Postat av: anna

oj, hjälp! ja, jag ska se vad jag kan skrapa ihop! :)

2008-02-14 @ 12:18:46
URL: http://okejjaggermig.blogg.se

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback